Jump to content
PirateClub.hu

laci1116

Veterán
  • Pontszám

    7
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Kecskemét

laci1116's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

6

Közösségi hírnév

  1. laci1116

    Navigációs kérdések (új)

    Sziasztok! iGO Primo lollipopra valakinek van e működő jó szoftvere főleg egyszerű érdekelne, nem térképcserélős stb. mivel vannak telefonok amik "pici " belső tárolóval vannak ellátva és semmi bővítési lehetőség ilyen pl. a Moto G is az 5.02 frissítést viszont már megkapta. Köszi előre is ha valaki tud segíteni!
  2. laci1116

    Navigációs kérdések (új)

    Köszi a segítséget a súgóban konkrétan olyan hogy 3d épületek nincsenek de olyan van hogy 3D látványosságok (Becker Navigator Extra) gondolom ez az lenne? A menüben beállítások 3D épületek és látványosságok bekapcsolása az rendben van-megpróbálom beírni a sys be amit küldtél-de az is lehet hogy a teljes sys-t át kellene írni mert ha jól látom nem pont Wayteq 960-ra találták ki-a felbontás az jó meg működik is. Ide másolom a sys-t hátha tudsz benne segíteni-köszi. [network] available=1 [http] enabled=1 [naviextras] boot_service_address="http://zippy.naviextras.com/services/index/rest/1" [tmc-http] servers.size=1 servers[0].url="http://zippy.naviextras.com/services/tmclite/data/nng-igo-tmc-russia/0/" enabled=1 start=1 [gps] ;port = 1 ;baud = 57600 set_messages=0 [sound] working=1 dev_channels=2 dev_bits=16 dev_smp_rate=48000 dev_buffer_size=9216
  3. laci1116

    Navigációs kérdések (új)

    Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni Hogy lesznek a navigációban 3D-s épületek van egy Wayteq 960-a készülék, mondjuk van egy "Primo 9.6.13.267029 - Navitech" szoftver beleteszem a NAVTEQ 2012 Q4-es térképek megfelelő térképfájlait ahogy kell (a building mappába a "Hungary_NQ_2012.Q4_130116.3dc" fájlt), minden jó de nincsenek 3D-s épületek-mi kell még hozzá hogy legyen? Sajnos ugyanezt tapasztalom másik készüléken is-végül is tudok 3D-s épületeket varázsolni mert vannak régebbi building-ba való fájlaim is ha azokat beleteszem akkor már lesznek 3D-s épületek de aki most kezdi honnan veszi ezeket elő?
  4. laci1116

    Hálózati problémák

    Sziasztok! Tud-e valaki abban ötletet adni miért változik meg autómatikusan a MAC cím-eddig ez nem érdekelt csak egy hete kábelmodemes szolgáltatóm van és egyenlőre ROUTER nélkül használom egy gépen és a NET egy fizikai címhez van regisztrálva a szolgáltatónál. Az este kikapcsolás előtt megnéztem 00-16..... al kezdödött és reggel bekapcsolás után már 00-00......lett és természetesen nem csatlakozik a NETRE de már tudom hogy kell átírni így nem zaklatom a szolgáltatót az újabb MAC címre regizéssel. DE mi a franc tudja megváltoztani magától vagy kikapcsolt állapotban az alaplap elfelejti és újat generál-vagy hogy van ez? Amúgy naponta ismétlődik a probléma, van olyan program ami ilyet tehet a gépen? Amúgy Win7 fut rajta AVG-vel és látszatra minden rendben van, nem tudom eddig váltogatta-e mert ADSL net volt az is ROUTER-en keresztül, tudom ez a probléma is megszűnik majd ha ROUTER-re teszem a modemes NET elérést de roppant kíváncsivá tett mi ez a jelenség. Köszönet ha valaki tud segíteni!
  5. laci1116

    Microsoft Windows 7

    Sziasztok! Windos7 7600 Build HUN-t Ultimate verziót használlok, a gépemben külön hangkártya van:CREATIVE SOUNDBLASTER AUDIGI 24 BIT, ahogy illik a biosban le van tiltva az alaplapi AC 97-es az XP-hez a telepítőlemezén természetesen van illesztő driver amit idáig megpróbáltam letölteni ide valót sajnos egyik sem megy fel hiába próbálok ki bármit Vista kompabilitást illetve rendszergazda módot, hibaüzenet jelenik meg és megszakad a telepítés. A legjobban ideillő driver amit én találtam:SBAXVSD_PCDRV_LB_2_12 de ez nem megy fel és többet is kipróbáltam. Sajnos a Creative honlapján se talállok ide illőt. Ha valaki tud segíteni esetleg pontosan ideillő driver letöltőlink címének megjelölésével vagy hogyan kellene telepíteni nagyon megköszönném.
×
×
  • Create New...