hankock Posted Október 17, 2010 Share Posted Október 17, 2010 1:Megbecsűlni mások munkáját. ("Ha mindenáron meg akarjátok ölni egymást az öcséddel,kint csináljátok!Most takarítottam fel!) 2:Vallást .("Jobb lesz,ha imádkozol, hogy kijöjjön a fehér ingedből!") 3:Az időutazás alapjait. ("Úgy megcsaplak, hogy jövőhéten térz magadhoz!") 4:Logikát: ("Azért,mert én azt mondtam") 5:Tornamutatványokat. ("Most nézd meg hogy néz ki itt hátul a nyakad") 6:Bőrön át táplálkozást. ("Fogd be a szád, és edd meg a vacsorád!") 7:Türelmet és kitartást. ("Addig ülsz ott amíg a spenót el nem fogy!") 8:Meteorológiát. ("Úgy néz ki a szobád,mintha tornádó söpört volna át rajta!") Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IUPLOADERI Posted Október 17, 2010 Share Posted Október 17, 2010 Ez rohadt nagy:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Október 18, 2010 Share Posted Október 18, 2010 Ezeket a mondatokat hányszor hallottam már! Ekkora "viccet" már rég olvastam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ágaskirály Posted Október 20, 2010 Share Posted Október 20, 2010 Nagyon cool :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altair222 Posted Október 20, 2010 Share Posted Október 20, 2010 A Logikát nap mint nap hallom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ex0rcizt Posted Október 23, 2010 Share Posted Október 23, 2010 5:Tornamutatványokat. ("Most nézd meg hogy néz ki itt hátul a nyakad") ------------> nagyonjóóó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilsonka96 Posted Október 24, 2010 Share Posted Október 24, 2010 Az 5-ös a legnagyobb XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts