newbie Posted Szeptember 21, 2010 Share Posted Szeptember 21, 2010 Sziasztok! az lenne a problémám hogy pár hónapja(1-2) elég sokáig( volt 2 óra is) bírtam. Most meg már 10 perceket is nehéz kibírnom. Nemtudom mi van velem, mit javasoltok? Elég idegesítö.. :S köszönöm a válaszokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
petit :) Posted Szeptember 21, 2010 Share Posted Szeptember 21, 2010 Google a barátod Wiki a barátnőd! Olvass utána interneten, hogy mi okozhatja tuti találsz választ a problémára ne légy lusta! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IUPLOADERI Posted Szeptember 26, 2010 Share Posted Szeptember 26, 2010 Meny el 1 hétre az öregek otthonára és szerintem lenyugszik:D Aztán mikor látsz 1 jó csajt és nagyon meg akarnád... gondolj vissza az öregek otthonára asszem lesz hatása:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaleeX Posted Október 11, 2010 Share Posted Október 11, 2010 ha 10 perc, akkor 10 perc, de biztos vagyok, hogy ha csajod egy kicsit is megértő, akkor segit abban, hogy ismét akcióképes legyél... De abban is van valami, amit az előttemszóló mondott... Nekem régen azt mondták, hogy képezeljem el azt a szagot, amikor öregapám sz..rik a wc-én, de ha nem lenne ez elég, képzeljem hozzá a szorulás közbeni nyögéseket:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
feher-farkas Posted Október 12, 2010 Share Posted Október 12, 2010 Szerintem hülyeség másra gondolni, mert mennyivel lesz jobb az élmény, ha nem a partnerre koncentrálsz, hanem öreg tatákra gondolsz? Ez nevetséges. Számtalan tréning, testgyakorlat létezik, amikkel formába lehet hozni magunkat. A neten tessék rákeresni ezekre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNIPER Posted Október 26, 2010 Share Posted Október 26, 2010 Pedig általában segít az ha vmi aszexuális dologra gondolsz,így bőven lehet bírni órákig,és nem arra gondolsz h "elmenj" . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CsabiDuke Posted Október 26, 2010 Share Posted Október 26, 2010 Igazat adok feher-farkasnak. Mi értelme úgy csinálni, hogy közben öregapádat látod magad előtt szarni?? Így magaddal szúrsz ki, és az a 10 perc amennyi megadatott is el lesz rontva... nemhogy órák... ha közben el nem rókázod magad. Baromság. Edzed a PC izmod, és váltogasd a pózokat... esetleg közben nyalj bele a "fagyiba", és akkor elmúlik a folyamatos ingerlés, emellett a csajodnak még élvezetet is okozol. Szerintem egyáltalán nem szégyen ha csak 10 percig bírod, csak csináld úgy, hogy a partnered is elmenjen az alatt a 10 perc alatt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz007 Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 Amúgy meg ha csak a lányra figyelsz akkor sokkal tovább lehet húzni, csak figyeled a formás testét és belefeledkezel. Meg mondjuk az is jó ha nem a munkahelyi dolgokon görcsölsz, hanem összpontosítasz:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawide Heavens Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi13 Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Teljesen nem kell aszexuális dolgokra gondolni.Képzeld el magatokat kívülről.Nekem egész jól bejött. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
britannic Posted Május 15, 2011 Share Posted Május 15, 2011 Kérdésem lenne felétek! Van e valami ötletetek azzal kapcsolatban hogy valaki túl gyorsan megy el? Mit lehet ez ellen tenni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bruno.men Posted Május 16, 2011 Share Posted Május 16, 2011 Próbálj meg előjátékkal a szexuális feledet olyan izgalmi állapotba hozni hogy szinte ő is ugyan abban az időben mennyen el,nálam bejön.Van aki a megszakításos szexben hisz próbákoz és ne gondolj egyből a legjobbra,hogy elmentsz . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts