Jump to content
PirateClub.hu

Vasember 3......előzetes hozzáadva


hankock
 Share

Recommended Posts

Favreau behozná Mandarint a Vasember 3-ba

 

http://www.mtv.com/videos/movies/511466/jon-favreau-on-iron-man-3.jhtml

 

Az MTV készített egy interjút Jon Favreau-val a Vasember filmek rendezőjével, aki elmondta, hogy halvány lövése sincs, hogy a Thor, az Amerika Kapitány és a Bosszú Angyalai (vagy Bosszúállók) után hogyan alakul Tony Stark sorsa. Azt is elárulta szeretné, ha a Vasember egyik nagy képregénybeli ellenfele, Mandarin feltűnne a filmben. (Pedig az első két részben is benne lett volna Mandarin, de pont Favreau miatt került ki a forgatókönyvből.) A rendező szerint azonban ha a harmadik felvonásnál előveszik a karaktert, akkor jelentősen át kell alakítani a füzetekben megszokott alakjához képest. Alább láthatod az interjúrészletet

 

filmdroid

Módosította hankock
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kitűzték a Vasember 3 bemutatójának dátumát

 

A 2013-as év tavaszán láthatjuk a Vasember harmadik részét. A filmet azonban már nem a Paramount fogja gyártani, hanem a Marvelt nemrég bekebelező Disney. Tony Stark persze addig más filmekben is feltűnik.

 

A nemrég megkötött Marvel-szerződés, valamint a napokban kötött megegyezés értelmében Vasember mozis kalandjai 2012 után már nem a Paramount Pictures-t, hanem a Walt Disney stúdiót illetik, és utóbbi nem is késlekedett sokat a 3. rész premierdátumának bejelentésével. A Vasember 3, akárcsak az előző filmek, május első hetében, egész pontosan harmadikán kerül mozikba Amerikában, azonban ezúttal nem két, hanem három év lesz két epizód között, így 2013-ban láthatjuk ismét nagy vásznon saját filmben Tony Starkot - a trend szerint 3D-ben.

 

A saját filmes kitétel természetesen arra vonatkozik, hogy 2012-ben kerül bemutatásra a The Avengers-mozifilm (mely mostantól ugyancsak a Disney-hez tartozik), márpedig Vasember tagja a Bosszú angyalainak, ráadásul az eddig tapasztalatok szerint jó eséllyel láthatjuk cameózni a playboy szuperhőst a Thorban vagy az Amerika kapitányban.

 

Magának harmadik résznek a léte természetesen megkérdőjelezhetetlen, hiszen az 585 millió dollárt bevételt elérő első film után a második is nagyjából hasonló eredménnyel zárt, világszerte 621 millió dollárt kalapozott össze. Ez remek teljesítmény, bár olyan szempontból csalódás, hogy a Paramount szerette volna, hogy ha a folytatásra megugrik a nézettség, mint például az újkori Batman első két epizódja között.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Az első infók a Vasember 3-ról

 

A Vasember 3 része lesz a Thor, az Amerikai kapitány és a Bosszú angyalai filmek által kialakítandó kontinuitásnak, a film eseményei nem lesznek függetlenek a következő Marvel-mozik sztorijától.

 

A Vasember első két részét rendező Jon Favreau, akinek a következő filmje a nyáron bemutatásra kerülő Cowboyok és űrlények lesz, az MTV News-nak adott nyilatkozatában elmondta, hogy a tervek szerint a Vasember 2013-ban bemutatásra kerülő harmadik része a Bosszú angyalai, azaz a The Avengers mozifilm bizonyos eseményeit követően fog játszódni. Más kérdés, hogy egyelőre maga a rendező sem biztos abban, hogy mi minden fog történni a The Avengers-ben.

 

Favreau elmondása szerint egyelőre Ameirka kapitány és Thor számít a Marvelesek fő prioritásának, így a Vasember 3-ról jóval kevesebb szó esik, de mindkét film, s az előző két szuperhőst, valamint Hulkot és Vasembert is magába foglaló Bosszú angyalai-mozi történései is nagy hatással lesznek az Iron Man-filmek világára. Mindenesetre az nem mondható el a Vasember stábjáról, hogy lazsálna, hiszen a 2013. május 3-i premier ellenére, már most megkezdték New York feltérképezését forgatási helyszínek után kutatva.

Link to comment
Share on other sites

Jon Favreau-nak nem kell több Vasember

 

A rendező Twitterjén jelentette be, hogy a Vasember 3 helyett a Magic Kingdom című fimet készíti majd, és megköszönte a Marvelnek a közös kalandot. Favreau David Fincher (20,000 Leagues Under the Sea) és Guillermo del Toro (Haunted Mansion) után már a harmadik olyan elismert rendező, aki a Disney vidámparkok egy-egy látványosságán (vagy korábbi Disney-filmeken) alapuló filmet választott a biztos milliókkal kecsegtető franchise-filmek helyett.

 

A válás békés volt, legalábbis ezt nyilatkozta Favreau a Los Angeles Times-nak. Az interjúban azt is elárulta, hogy már a jövő nyár egyik sikerfilmjének szánt Cowboys and Aliens utómunkálatai alatt elkezdett foglalkozni a Disneyl egyik ikonikus látványosságának számító Magic Kindom nevű vidámparkkal. "Gyermekkorom meghatározó élménye volt Walt Disney világa és mesehősei. Amikor először hallottam a Magic Kingdom-projektről, éppen Disneyland felé tartottunk a családommal, ezt jó jelnek tekintettem."

 

index

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Az első infók a Vasember 3 sztorijáról

Sokkal inkább valóságosabb lesz a Vasember 3, s kevésbé képregényesebb, de persze nem fogja elveszíteni eddigi identitását. A forgatókönyvet író és a filmet rendező Shane Black Tom Clancy történeteihez hasonlította.

A napokban vált biztossá, hogy a Vasember harmadik részét az a Shane Black írhatja és rendezheti, aki olyan nagydumás filmek forgatókönyvét írta annak idején, mint a Halálos fegyver vagy Az utolsó cserkész, s rendezőként olyan remekművet készített, mint a Kiss Kiss Bang Bang Robert Downey Jr.-ral a főszerepben. Black nemrég pedig részt vett az omahai filmfesztiválon, ahol pár infót megosztott a közönséggel készülő filmjével kapcsolatban.

A távozó és saját terveket dédelgető Jon Favreau utódja elmondta, hogy ezen a héten találkozik Robert Downey Jr.-ral, akinek beleszólása lesz a szkriptbe, s azt is közölte, hogy mivel a Marvelnél sokan nem voltak elégedettek a második résszel, ezért a folytatás Tony Starkra fog koncentrálni, nem terveznek (sok) másik hőst behozni a Marvel univerzumból. A rendező a sztorival kapcsolatban a következő végszót fogalmazta meg: "A Vasember 3 nem egy újabb "két pasi talpig bádogban egymást püföli" film lesz, hanem inkább fog hasonlítani egy Tom Clancy-thrillerre, melyben Vasember valóságos, evilágbeli gonosztevők ellen veszi fel a kesztyűt.

A Vasember 3-at 2013. május harmadikán fogják bemutatni Amerikában.

sg.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Vasember 3 - Írót kapott a projekt

Jon Favreau elmenekült a (nem süllyedő) hajóról, Shane Black felkéredzkedett rá és Robert Downey Jr. pozíciója is biztos matrózként. De mi a helyzet a szkripttel?

Tekintve, hogy mindkét Vasember epizódot más-más forgatókönyvcsapat készítette, nem meglepő, hogy a harmadik felvonás egy harmadik fél kezei közül kerül majd ki - a mai nap kiderült, hogy ez a bizonyos író Drew Pearce lesz. Pearce jelen pillanatban két sorozatot tud felmutatni, a 2006-ban indult Lip Service-t és a két évvel később bemutatkozó No Heroics-et, de a Marvel-lel együtt dolgozva hozza el a Runaways-t is majd a jövőben. Az első nagy kiugrása a Vasember 3 lehet, és láttunk már olyat, hogy "semmiből" érkező író nagyot dobbantott, de némileg fenntartásokkal fogadom a bejelentést. Nem lehetett volna biztosabb kezekbe adni a szkriptet? A Vasember 3 tervezett dátuma 2013. május harmadika. Túl távoli jövő...

cinestar.hu

Link to comment
Share on other sites

Jon Favreau másképp vesz részt

A Magic Kingdom megrendezéséért cserébe és egyéb okok miatt Favreau távozott a Vasember 3 éléről és helyét Shane Black vette át. De ez nem jelenti azt, hogy nem is tűnik fel benne!

20080717ironman.jpg

Aki kicsit visszabír emlékezni és van némi háttérismerete is, rögtön rájött, hogy Jon Favreau rendező a filmben is látható volt Tony Stark sofőrjeként, Happy Hogan-ként. Nos, Favreau elhagyja a fedélzetet, mint direktor de állítólag Happy Hogan szerepkörében visszatér, ezt erősítette meg az idei WonderCon Cowboyok és űrlények standjánál: "Szeretem a franchise-t, érdekelt vagyok abban, hogy visszatérjek." Meglepő fordulat, de Hogan jópofa volt a filmben tehát szeretettel várjuk a harmadikban is. A Vasember 3 egyébként 2013. május harmadikán esedékes, és annyi biztos, hogy Robert Downey Jr. visszatér Tony Stark-ként, de azt nem tudni, hogy Shane Black is visszahozza majd Mandarint főellenfélnek, úgy mint Favreau szerette volna. Fekete özvegy kisasszony (Natasha Romanoff, alias Scarlett Johansson) visszatérésére is számítani kell...

cinestar.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Shane Black nem csak rendezi

A Marvel többi szuperhős karaktere mellett nagy hangsúlyt fektet a Vasember/Iron Man franchise-ra is, éppen ezért Drew Pearce segítséget kap forgatókönyvírói munkája mellé.

Shane Black-re esett a Marvel választása Vasember 3 direktori téren, ám az úriember ennél többet is bevállalt a készülő projekt kedvéért: Drew Pearce író mellett besegít a szkriptbe is legjobb tudása szerint. Black-nek nem új dolog a forgatókönyvírás, hiszen a Halálos Fegyver mind a négy részét összehozta, nem bezélve Az utolsó cserkészről, Az utolsó akcióhősről, az Utánunk a tűzözönről és a Durr, durr és csókról. Rendezői téren eleddig a 2005-ös Durr, durr és csókot köszönhetjük neki, melyben eredményesen dolgozott össze Robert Downey Jr.-ral, így a Vasember 3 forgatásán sem lehet majd gubanc. Apropó forgatás: hivatalos dátum még nincs, de jövőre szeretnék elkezdeni.

cinestar.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Vasember 3 - War Machine visszatér

 

A Collider magazin interjút készített Don Cheadle színésszel, aki a Vasember második részében Terrence Howard-ot váltotta James 'Rhodey' Rhodes, azaz War Machine szerepében.

 

A karaktert magyarul Hadigépnek hívják, de engedjétek meg, hogy én az eredeti nevét használjam, az sokkal hangulatosabb. Nos, a Collider elbeszélgetett bővebben is Cheadle úrral, aki elárulta, hogy mindenképpen visszatér a Vasember 3-ban War Machine képében, a forgatást jövő februárban kezdik és 2013-ban várható a premier. Cheadle hozzátette, hogy a külön filmre sem kell sokat várni, biztosan elkészül de jelen pillanatban a Vasember 3 élvez prioritást. Mindezek mellett megkérdezték őt arról is, hogy feltűnik-e A bosszúállók-ban, erre Cheadle kifejtette, hogy az első résszel kapcsolatban nem keresték meg, ám szerződés köti és a legközelebbibe biztosan benne lesz. Örülünk, Vincent?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Durva lesz a sztori

Robert Downey Jr. jelenleg minden erejét A bosszúállók forgatására koncentrálja, de arra volt ideje, hogy nyilatkozzon pár arra kószáló újságírónak a Vasember harmadik részéről is.

Downey Jr. elárulta, hogy Shane Black rendező úr jelenleg is a forgatókönyvön dolgozik Drew Pearce íróval, de már átfuthatta gyorsan a piszkozatokat és ütősnek találta, de Shane Black szeretné még durvábbra, epikusabbra csiszolni. A színész mindezek mellett azt is hozzátette, hogy Jon Favreau visszatér a harmadik etapban is, de csak Happy Hogan szerepében, nem szól bele Shane Black munkájába.

Másnap Favreau arról beszélt, hogy Downeyval szóba került a harmadik rész. Biztos benne, hogy Black elbír a feladattal, hiszen anno már az első rész forgatókönyvének hibáit is felrótta neki.

Mellesleg Favreau az Avengers producere is, Whedonról csak jókat mond: "kiterjedt ismeretei vannak a képregényekről" "jó a humorérzéke" "ért a nagyobb csapatok kezeléséhez".

Azt jelenleg még nem tudjuk, hogy mikorra várható a Vasember 3 de legutóbb 2013-as premiert hallottunk a Marvel-től.

cinestar.hu/filmbuzi.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 2 months later...
Ben Kingsley lehet Vasember 3 gonosza

 

bosszuallok_Ben KingsleyMinden valószínűség szerint Ben Kingsley lesz a Vasember 3 főgonosza – a jól ismert színész ugyanis a hírek szerint a tárgylások utolsó szakaszában van egy, a filmben igen fontos szerep kapcsán és a neve már többször is korábban felmerült mint vasember lehetséges ellenfele.

A karakter pontos kilétét még fedték fel, de egy belső munkatárs szerint nem a rajongók kedvencét, Mandarin fogja alakítani. Amit eddig tudunk, az alapján a sztori az Amerikai kapitány létrejöttével megsemmisült szuperkatona szérum körül fog zajlani, amit nanobotok segítségével siker újra előállítani – és feltehetően nem a legjobb kezekben köt majd ki.

 

Vasember 3 mozibemutató: 2013. május 3.

 

filmtrailer

Link to comment
Share on other sites

Guy Pearce a Vasember 3-ban

 

Ahogy korábban beszámoltunk róla, jövő hónapban már kezdődik is a Vasember 3 forgatása, így rohamos sebességgel gyűlnek a szereplőkről szóló hírek is: két hete derült ki, hogy a film egyik gonosza Ben Kingsley lesz, most pedig arról kaptunk értesítést, hogy Guy Pearce is a tárgyalások utolsó szakaszában tart a film kapcsán.

Ha sikerül szerződést kötnie vele, Pearce Aldrich Killian szerepébe bújhat: ő az Extremis vírust felfedező tudósok egyike, aki később ellopja és eladja a szert a terroristáknak. Az Extremis vírus körül zajló történet a képregényrajongók szerint az egyik legjobb Vasember sztori, a nanotechnológia beépítésével szignifikánsan megnő Vasember ereje is, aki így később komolyabb ellenfelekkel is fel tudja venni a harcot.

A hír egyben azt is sejteti, hogy Kingsley jó eséllyel a szert felvásárló terroristák egyik vezetője lesz.

A Vasember 3. 2013. május 3-án kerül a mozikba, Shane Black rendezésében.

 

filmtrailer

Link to comment
Share on other sites

Friss hirek érkeztek:

 

Jessica Chastain inkább a drámai vonalon mozgott, de most a Vasember 3-ban domboríthat. Egy vonzó tudóscsajt játszhat el, aki van olyan okos, mint Tony Stark. A színésznő korábban esélyes volt a szerepre, de egyéb elfoglaltságaira hivatkozva nemet mondott, ám The Disappearance of Eleanor Rigby: Hers forgatása kicsit tolódik, ezért Chastain-t újra megkeresték egy ajánlattal. A stúdió listáján Isla Fisher, Gemma Arterton, Diane Kruger neve szerepelt még.

 

Jelenleg nem tudni, hogy a jó oldalt fogja-e erősíteni vagy Ben Kingsley-nek, a film gonoszának fog-e segíteni. Jon Favreau kiszállt a rendezői székből, azt Shane Black foglalhatta el és a forgatókönyvet is ő írta.

 

Update: A Neonpunch oldal egy produkcióhoz közel álló forrásra hivatkozva azt írja, hogy nagy valószínűség szerint Andy Lau is leszerződik a filmre. Nem meglepő, hiszen a DMG kínai cég is beszállt a film elkészítésébe és kell egy-két távol-keleti sztár is az alkotásba. Lau Tony Stark egyik jó barátját fogja megformálni, aki az amerikai milliárdos kínai vállalatát igazgatja és állítólag segít néhány páncél megalkotásában, amelyekbe megbízható emberek bújnak. Ezzel a sereggel a Mandarin (hoppá!?) nevezetű terroristasejt ellen vonulnak, ugyanis azok Amerikát és Kínát is megfenyegetik.

filmdroid

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Cyborg szövetségest kap Vasember a 3. részben

 

Nemcsak főellensége lesz Tony Starknak a Vasember 3-ban, hanem szövetségese is, legalábbis erre utal az, hogy bekerült a filmbe James Badge Dale, aki Coldbloodot alakíthatja.

 

A Variety értesülései szerint James Badge Dale csatlakozott a Vasember 3 stábjához. A 24, a Rubicon, illetve a The Pacific - A hős alakulatból is ismert színész Eric Savint fogja alakítani, aki a képregényekben az amerikai hadsereg magas rangú tisztje, a Project: Ultra vezetője, azonban egy taposóakna roncsoló hatásának köszönhetően kibernetikus műtéten esik át és egy Coldblood nevű kiborgként keltik újra életre.

 

A fentiek ellenére Badge Dale karakterének csak a neve hivatalos még, az alaptörténet csak valószínűsíthető, mint ahogy az is, hogy Coldblood Vasember szövetségese lesz, hiszen a képregényben az volt, bár akadnak források, melyek ellenségként beszélnek róla. A film forgatása egyébként még a hónapban elkezdődik és a visszatérő Robert Downey Jr., Don Cheadle és Gwyneth Paltrow mellett újoncként már biztosan érkezik Ben Kingsley, Guy Pearce és Rebecca Hall, aki a kiszemelt, de végül időpont-egyeztetési gondok miatt a szerepet lemondó Jessica Chastain helyére érkezett.

 

sg

Link to comment
Share on other sites

Robert Downey Jr. álomgázsija a Bosszúállók után

Pofátlanul nagy összeget tehetett zsebre sokunk kedvenc színésze, a zseniális Robert Downey Jr. a Bosszúállók álombevételei után.

Nem kevés oka van örülni Robert Downey Jr.-nak, hiszen hiába van olyan legendás filmekkel a háta mögött, mint a Sherlock Holmes, a Trópusi vihar és a Zodiákus, mégis a Vasember-filmek és a Bosszúállók hozta számára a legnagyobb bevételt. A Hollywood Reporter értesülései szerint Downey Jr. olyan szerződést írt alá a Vasember első részének sikere után a Marvel stúdióval, amely minden olyan film bevétele után hoz neki bizonyos százalékot, amiben ő alakítja Tony Stark-ot. Állítólag a Bosszúállók eddigi, gigászi mértékű bevételei után már most 50 millió ütötte a markát, és még nem csengett le a szuperhősök iránti láz, ráadásul jövőre jön a Vasember 3 és a Bosszúállók folytatását is pletykálják. Persze hollywoodi körökben nem mindig számít egyedi esetnek egy ekkora gázsi, de a legtöbb színész csak álmodozhat arról, hogy ennyi pénzt számol meg egyszerre: erre csak egy Vasember lehet képes...(cinestar.hu)

Itt is azt tudom írni, ha egy üzlet beindul...

Bár ez a szerep passzol rá...valamint nem csak a gyártó és forgalmazó gyarapszik belőle...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...