Jump to content
PirateClub.hu

patriot

Veterán
  • Pontszám

    32
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

Legutóbb itt jártak

317 profil megtekintés

patriot's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Kingdoms of Amalur, Mass Effect 3 PC-re, dobozosan. GOG.com-on: Fallout 2. Steamen: Batman-Arkham City, Portal 2.
  2. patriot

    Prometheus

    "nyezege": Úgy látszik elnézted a filmet. "ha lehet alien féleségnek nevezni azt a valamit az is rossz helyen kelt ki mert az idegen manus az eredeti Alien film szerint a székben ült és ott tört elő belőle." Elsiklottál afelett a lényeges dolog felett, hogy ez NEM az LV-426, amin a Nostromo megtalálja a lezuhant tojásokkal teli űrhajót, hanem az LV-223, egy, az ugyanabban a rendszerben található bolygó, kávzi "szomszéd" bolygó. "ha már alien film akkor is sokkal többet vársz tőle,még ha előzményfilm is" Nem előzmény film. Új sztori, új irány, 30 évvel az ALIEN eseményei előtt, ami majd összakapcsolódik az ALIEN-el, ha lesz(nek) folytatás(ok). Azért nem előzmény film, mert nem azt taglalja a sztori, hogy mi vezetett ahhoz, ohgy lezuhanjon az idegen űrhajó az LV-426-on. Alien filmnek meg Alien film, mert a szó jelentése 'idegen', voltak benne idegenek , te tudom, hogy mire gondolsz, nem voltak benne az ikonikus szörnyek és ezért nem klasszikus Alien film. Személy szerint, nekem nagyon tetszett a film. Viszont, egyrészről kicsit sok volt a marketing része a filmnek, azt suggalta, hogy ez lesz a megváltás, überelni fog mindent, így sok néző nem erre számított és csalódott a filmben. Másrészről a magyar sajtó is hibás a dologban, hogy speciel itt Magyarországon is sokan csalódtak a filmben, mindenhol azt lehetett olvasni, hogy így jön az Alien előzmény, úgy jön az Alien előzmény, az index élenjárt a dologban, híreztek arról a szánalmas wikipédiás oldalról, amit valami elmeháborodott készített a filmhez, és leírta, hogy minden lény benne lesz a klasszikus Alien filmekből, -nem tudom melyik pizsamajában álmodta az, aki annyi marhaságot összeírt- ezzel azt az illúziót keltve, hogy tényleg előzmény lesz, holott Ridley Scott és a többi készítő is azt nyilatkozta lépten-nyomon, hogy ez NEM előzmény, bár 30 évvel az ALIEN előtt játszódik, de mint fentebb is írtam, nem az lesz a sztori és film vége, hogy miért zuhant le a tojásokkal teli idegen ürhajó az LV-426-on. Szóval aki tud angolul, annak javaslom, hogy inkább a külföldi sajtót olvassa, van egy jó oldal, ahol minden cikk, interjú, megtalálható ezekről a dolgokról, ajánlom olvassátok ezt az oldalt, mert ez 100%-ig csak a tényeket írja le a filmről és az egész franchise-ról és nem légből kapott kitalációkat híreznek: http://www.avpgalaxy.net/
  3. patriot

    Prometheus

    Már többször is nyilatkozták, hogy lesz folytatás(de gondolom, csak ha jól teljesít a jegypénztáraknál), legutóbb Lindelof nyilatkozta, hogy mindig is úgy terveztek, hogy két "gyereke" lesz a Prometheusnak. Azért a végén előbújik egy idegen, aki sokban hasonlít, a már jól ismert, ikonikus IDEGEN-re. Bár a születése sokkal jobban hasonlít az Alien 3-ban látható változatára. A wikipédiás írást lelehetne cserélni, én meg mondta, hogy az a leírás egy marhaság.
  4. patriot

    Barchobagép

    Tényleg rasszista, egy állatra gondoltam, mégpedig a sakálra és ezt dobta ki:
  5. patriot

    A világ híres b@szdmegjei

    Victor Frankenstein: Kelj életre, b@szd meg!
  6. patriot

    Vasember 3......előzetes hozzáadva

    Az igaz, hogy csak megírják neki, de jól elő is kell adni, és arra nem mindenki képes, úgyhogy nyugodtan ide lehet venni és meg lehet érte dícsérni amiért jól adta elő őket... Ugyanezek a poénok, amiket neki írtak, nem biztos, hogy annyira ütnének Keanu Reeves-től, ez csak egy példa volt.
  7. patriot

    Vasember 3......előzetes hozzáadva

    Igen, az SH-kban is jól hozta a figurát, épp ezért szeretjük.
  8. patriot

    Vasember 3......előzetes hozzáadva

    Így van, ő hozza a legjobban a figurát, jól áll neki a szerep, és mindezek mellett hatalmas poénokat ereszt el, ami miatt még szerethetőbb karakter lesz Tony Stark/Vasember. Aki szereti Robert Downey Jr. játékát és poénkodásait, annak ajánlom a Szédületes hétvége c. filmet.
  9. patriot

    Prometheus

    Ebből a képből számomra nem derül ki, hogy , csak annyi hogy nézi azt a valamit, amit még mindig nem tudunk, hogy micsoda. De lehet, hogy igazad van, lehet, hogy másnak van igaza a dolgokról, lehet, hogy nekem. Majd meglátjuk a moziban, mert addig mindez csak találgatás, mindenki mást próbál belemagyarázni a látottakba, mert ő pont azt akarja, hogy az történjen a filmben, majd meglátjuk mit alkotott Lindelof és Spaihts a forgatőkönyvben, és hogy ezt hogy vitte vászonra Scott mester.
  10. patriot

    Prometheus

    Ez a wikipédiás leírás annyiban igaz, hogy találnak egy térképet, ami elvezeti őket a bolygóra. A többi valaki igencsak élénk fantáziájának a szüleménye, aki látta a trailereket, az tudhatja, hogy nem erről fog szólni, már az afrikai ásatás is hülyeség, mert ugye egy találja meg Shaw a rajzot. A másik marhaság, hogy ellopják az idegenektől a.... és rájuk szabadítanak valami szörnyet, ilyet sem láttam egy trailerben sem, semelyik más oldal nem ír ilyenről, pedig én már a kezdetektől végig kísérem a filmmel kapcsolatos híreket napi szinten, max. az lehet, hogy magukkal visznek egy ampullát, meg egy fejet, amit láthatunk a trailerben is, és amiket vizsgálnak. Sokkal inkább arról fog szólni, hogy:
  11. Sziasztok! Megszeretnék tanulni gitározni, valamelyikőtök tudna segíteni hogy melyek azok az alap moll, dúr akkordok amiket alapszinten, kezdő szinten tudni kellene, privát üzenetben írja már meg légyszíves aki tud segíteni, gitár oktató weblapokat nézegettem, de az alapján nem nagyon sikerül tanulni. Szóval akinek van rá ideje és tud segíteni az PÜ-ben írja már le legyen szíves mivel is kellene kezdenem, ha lehet akkor ne pár sorban hanem egy bővebb leírást ami alapján eltudok indulni. Tanárra most nem nagyon van pénzem, se időm. Előre is köszönöm.
  12. patriot

    Ki milyen játékkal nyomul?

    Most a Race Driver GRID-et nyüstölöm.
  13. patriot

    Metallica

    Számomra feledhetetlen lesz, első Metallica koncertem volt és nagyon jó, remélem 2015-ben ismét jönnek.
  14. patriot

    Milyen stílusú zenéket hallgattok?

    Rock, Folk Rock, Heavy Metal, Trash Metal, Folk Metal
  15. patriot

    Melyik a legjobb sorozat-főcímzene?

    Harmadik Műszaké a favorit nálam. The Crystal Method - Keep Hope Alive
×
×
  • Create New...