Jump to content
PirateClub.hu

Fűrész 7 3D


hankock
 Share

Recommended Posts

Eredetileg úgy volt, hogy David Hackl, az ötödik Fűrész rész rendezője fogja készíteni a hetedik felvonást is, a hatodik epizód direktora, Kevin Greutert pedig nyugodtan igent mondott a Paranormal Activity 2-re, az ő nevéhez fűződik a Fűrész franchise utolsó darabja is. Ám mikor Greutert aláírt a hatodik részhez, a szerződésében szerepelt egy olyan kitétel is, ami szerint, ha a stúdió úgy érzi, akkor neki kell leforgatnia a következő Fűrészt is, a Lionsgate pedig úgy döntött, hogy Hackl helyett mégis őt akarják.

 

A forgatás pedig ma el is kezdődött, ezt Greutert maga erősítette meg és hozzátette, hogy 3D-ben fog elkészülni a film, ezzel pedig a franchise legdrágább része is lesz egyben, ezen kívül megemlített néhány nehézséget is: "Mikor visszatértem át szerettük volna írni a forgatókönyvet, de ez kemény dió: a díszletek már álltak, a csapdák elkészültek, a történet megvolt és egy nagyobb változtatás azt jelentette, hogy volna ki kellett volna dobni ezeket az ablakon, szóval ha másképp akarnánk csinálni, ahhoz több idő és pénz kellene."

 

A Fűrész VII október 22-én kerül a mozikba, magyar bemutatóról még nincs hír, bár a legutóbbi rész is csak DVD-n fog megjelenni itthon.

 

filmdroid
Módosította hankock
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ezaz húzzúnk még csak le 100 bőrt a sok okos úgyis elmegy megnézni a moziba, hogy hogyan vágja le valaki (vagy hogyan vágják le valaki lábát) a lábát 2020-adjára is ;) -.- Csak annyit nem értek, hogy hogy tudnak újabb és újabb gyilkos csapdákat kiagyalni? :D Am várom, és szerintem se lerágott csont, az első mondat olyan idegkitörés volt mert ma béna napom volt :D:lol:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Nagy visszatérő a Fűrész 7-ben

 

Az egyik korábbi Fűrész-epizód ikonikus alakja is fel fog tűnni a népszerű horrorsorozat hetedik részében, melyet olyan 3D-kamerával forgatnak, mellyel még mozifilmet nem készítettek.

 

A Fűrész hetedik részét, a Saw VII 3D-t gyártó Lionsgate stúdió bejelentette, hogy az Amerikában október 22-én bemutatandó filmbe vissza fog térni Cary Elwes. Az első filmben Dr. Lawrence Gordont alakító színész mellett ugyancsak benne lesz a hetedik részben Tobin Bell, Costas Mandylor, Betsy Russell, Sean Patrick Flanery, Gina Holden, Chad Donella, Laurence Anthony, Dean Armstrong és Naomi Snieckus.

 

A Fűrész 7 3D története szerint miközben halálos csata bontakozik ki Jigsaw örökségéért, a sorozatgyilkos áldozatai csoportba verőve egy motivációs gurutól próbálnak segítséget kérni. A guru maga is túlélője volt a Jigsaw-féle borzalmaknak, azonban olyan sötét titkokkal rnedelkezik, hogy az a terror egy újabb hullámát indítja el. A Fűrész hetedik epizódját Kevin Greutert fogja rendezni Patrick Melton és Marcus Dunstan forgatókönyvéből és ez lesz az első mozifilm, melyet SI-3D-s digitális kamerával fognak forgatni.

 

SG

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

Helló emberek!!! Ezt nem akarom elhinni!

 

Miért van az, hogy az emberek csak néznek valamit de nem látnak!!!

 

Nem azt mondom, hogy a Fűrész filmet mindenkinek szeretni kell, mert hát mindenki egy egyéniség, de könyörgöm...

 

Ne csak azt lássuk már, hogy hányféle képen ölnek meg valakit, meg, hogy hanyadik rész és főleg ne azt, hogy ugyanarról szól!

 

Az ilyen ember inkább maradjon csöndbe és ne járassa le magát (a saját érdekébe ;-) )

 

Ha nem úgy néznétek mint egy HORROR filmet, talán látnátok is a fától az erdőt!

 

Tudom első sablonos és hülye kérdés: Egy horror filmet, hogy lehet úgy nézni mintha nem volna az ami?

 

Hát PONT ez a lényeg! Ha próbálod felfogni, átgondolni a dolgokat és (továbbmerészkedek...) megpróbálsz a dolgok mögé látni, akkor egy egészen új oldaláról látod a filmet és nem egy sablonra épülő dolgot nézel meg immár hetedjére, hanem a hetedik csodát fogod megtapasztalni!

 

Mellesleg az ilyen emberek véleményem szerint más filmekkel is így vannak, nézik mert menő stb. de nem látják!!!

 

De talán a legborzasztóbb még nem is ez. A legnagyobb probléma, hogy az életüket is így élik és még büszkék is rá!

 

Egyébként én szeretem a Fűrész filmeket, nem azt mondom, hogy csináljanak belőle sorozatot, de ha valaki látja is nem csak nézi az NAGYON SOKAT TANULHATNA BELŐLE!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...