jezuskaa Posted Február 9, 2008 Share Posted Február 9, 2008 Én is szoktam fogadni... Több kevesebb sikerrel. A legnagyobb amit nyertem az 160 000 Ft volt egyszerre A leg alapvetőbb szabály focira ne fogadj mert bukni fogsz!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marpi08 Posted Február 13, 2008 Share Posted Február 13, 2008 Szerintem ennek legalább akkora a bizonytalansága mint a lottónak és nem nagyon érdemes vele játszani, mert a lottón meg többet lehet nyerni (így hát utóbbi)! Nietzsche-nek igaza van mert azért ha valaki ért a sportokhoz akkor megsokszorozhatja az alaptétjét, de persze azért szerencse is kell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaWe--->The Makker Posted Február 22, 2008 Share Posted Február 22, 2008 Én is tippmixelek. A múltkor 2600ft ment el a liverpool-barnsley meccsen:S Aztán a héten a Bl-t meg az UEFA kupát is besz*ptam. De most hétvégén hátha összejön. A max várható nyeremény most 200ft-ból 20.005ft. Hát ha ez bejön.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaWe--->The Makker Posted Február 22, 2008 Share Posted Február 22, 2008 Ez úgy jött ki, h: Birmingham-Arsenal V 1,43 Lyon-Metz H 1,16 Dortmund-Rostock H 1,57 Porto-Pacos Ferreira H 1,12 Stuttgart-Karlsruhe H 1,70 PSV-De Graafschap H 1,13 Portsmouth-Sunderland H 1,57 Barcelona-Levante H 1,1 Newcastle-Man. U. V 1,44 Reggina-Juventus V 1,55 Udinese-Genoa H 1,71 Bordeaux-Lille H 1,61 Benfica-Braga H 1,39 Fenerbahce-Bursaspor H 1,21 Ezekből az eredő odds: 100,01 Mi a véleményetek? Sztem ezeknek a fele szinte tuti, a másik felében van egy kis rizikó, bár ha a múlthétből indulok ki(liverpool meccs) akkor már semmi sem biztos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zambog Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 Hát, úgy látom az Arsenalt már bebuktad, a többit most így hirtelen nem tudom, de ez most nem jött össze neked Amúgy én is szoktam tippmixelni, általában csak 200 fttal, és legtöbbször bebukom én is. legutóbb pl a hamburg játszott hazai pályán x-et az uefa kupa visszavágón. Ezek olyan idegesítők. Ráadásul csak "tuti" meccseket játszok meg, kb 3-5szörös pénzek jöhetnének össze, de vmin mindig bukok. az igen idegesítő szokott lenni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Február 24, 2008 Share Posted Február 24, 2008 Nem érdemes mindig megtenni a nagycsapatokat mert az sem biztos hogy bejön és még a szorzója is kicsi!Mindig kell egy két olyan meccset megjátszani ami nem biztos hogy bejön de ha mégis akkor jo pénzt lehet nyerni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaWe--->The Makker Posted Február 29, 2008 Share Posted Február 29, 2008 Nah végre nyertem 200ft-ból 2655ft-ot. Tegnap tettem meg 6-ot ebből 4 jégkorong volt, amihez nem is értettem, meg a feyenoord, meg a getafe. És bejött . Úgyhogy most örül a szám , az egyik haverom meg 10 meccset tett meg és a várható nyeremény 147.000. ft. Olyankat fogadott meg, h Lille-Lyon V, meg Cottbus-Stuttgart V, meg ilyeneket... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Március 11, 2008 Share Posted Március 11, 2008 Mindig szoktam és szinte mindig nyerek mert a tutikat jelölöm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blanco-14 Posted Március 19, 2008 Share Posted Március 19, 2008 kb. 2 hónapja játszom és 2-szer sikerült nyernem rögtön a 2. és a 3. héten egyszer 5 ezret utána meg masfelet de azóta semmi pedig mindenhéten játszom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Március 19, 2008 Share Posted Március 19, 2008 Majd a hétvégi fordulókra fogadok.... tippjeim megosztom ...sztornó, nem jött össze Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland77 Posted Április 13, 2008 Share Posted Április 13, 2008 Sziasztok! Betandwin-en akarok játszani és olyan érdekelne hogy FreeBet kártyát hol lehet kapni, mert fontos lenne! ELőre is köszi a válaszokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Április 14, 2008 Share Posted Április 14, 2008 Nekem a hétvégén a fránya Lyon meccsen ment el Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolyok74 Posted Április 21, 2008 Share Posted Április 21, 2008 Én Szlovákiában játszom tipmixet!10000szer jobb mint a magyar!Legutóbbi nyeremény 480ft-ból 55000 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Április 22, 2008 Share Posted Április 22, 2008 Aha. Az anyukám meg a jeti. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vismajor30 Posted Április 22, 2008 Share Posted Április 22, 2008 Bármilyen hihetetlen, a szlovák fogadási rendszer és az ottani oddsok is tényleg sokkal jobbak mint az itthoni Szerencsejáték Zrt.-s. De ezt nem hiszem, hogy még nem hallottad Creoque, főleg mert ha Győrből írsz, onnan igazán nincs is messze. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Április 22, 2008 Share Posted Április 22, 2008 Egyedül oddsokban tudnak "jobbat" mutatni a szlovákok. Minden más ki van csukva ugyanis veszteségesek lennének bőségesen Ettől kezdve ugyanúgy nyernél itthon, csak kevesebbet. AKkor mi az a más, amiben jobbak....? Ha megraksz 5 esélyest és nyernek nem lesz 400 forintból 50ezer. Haggyámá. Győrből írok és nem értem ehhez mi köze van? Ettől még nem megyek át az oldalbordánkhoz fogadni, mert többe kerül az út... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
La brujita Posted Május 25, 2008 Share Posted Május 25, 2008 Nem fogadok mert nem nyerek...Ha fogadnák nyernék? Nekem pénzkidobás... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marpi08 Posted Augusztus 18, 2008 Share Posted Augusztus 18, 2008 Ha meg se próbálod, akkor tuti nemnyersz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Szeptember 11, 2008 Share Posted Szeptember 11, 2008 No, kis segítségre lenne szükségem Regisztráltam a bwinre. Semmi gáz nem volt, viszont most elakadtam. Hogy is működik a bwines számlám feltöltése? Melyik módszerrel éri meg feltölteni a "számlát", hogyan... stb. Akinek volt dolga vele vagy bwines felhasználó szánjon meg és segítsen! Köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
munzy Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 Ma BL, muszáj tippmixelni:) Szelvényem: Tét: 1000 Ft Villareal - MU. V 2,42 Zenit - Juve V 3,35 Fiorentina - Lyon D 3,05 Fenerbahce - Porto V 2,75 Várható Nyeremény:67995 Ft Nagyon necces de bejöhet.... Manchesternek illene nyerni, Juvén a Real után csak nem fog ki a Zenit, Fiorentina-Lyon abszolút X esélyes sztem, Fenerbahce-Porto pedig megérzés:) amugy a Fenerbahce esélyesebb sztem így utólag belegondolva mer hajtaniuk kell, ha el akarják csípni az UEFA kupát... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enjoy9211 Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 Végre egy fogadó s téma Az én tippeim: Villareal-MU D Zenit-Juve V Fiorentina-Lyon H Fener-Porto H Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
munzy Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 Hát ez bukta már az elején :S szánalom volt a Juve játéka Remélem a többi se jön be (kivéve a Manchester) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 Én pénzt nem teszek, mert amilyen béna vagyok elvesztem Amúgy a tippem: BATE - Real V Villarreal - MU H Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enjoy9211 Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Egy ideig játszottam de a legsimább meccseket gyakran elbuktam. Most már csak pénz nélkül merem tolni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enjoy9211 Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 De a Barcára muszáj volt tennem a real ellen Remélem bejön. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Január 12, 2009 Share Posted Január 12, 2009 Sziasztok! Elég gyakran nézegetem a fogadó irodák által adott odszokat hogy melyik csapatért mennyit fizetnek stb... Most találtam egy áruházba egy 200-ast és úgy éreztem itt az idő hogy fogadjak egy szelvényt. A meccsek győztes ods Inter-Genova h 1.28 Benfica- Olhanens h 1.17 Bordeaux- Chateau h 1.28 Valencia - Racing h 1.43 Manchester-Wigan h 1.18 Juventus-Catania h 1.35 És hogy nagyobb pénz forogjon a hatalmas odsz miatt kihagyhatatlannak éreztem ezt megtenni: Barcelona- Atletico v 6.65 Így 29 szeres a szorzó És feltett 200 -asból majdnem 6000 ft is lehet (egész pontosan 5810) Írjatok véleményta! ÉS ha valaki játszik vagy csak kipróbálja irja le a tippjeit! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Január 14, 2009 Share Posted Január 14, 2009 Na már az 1. meccsen elúszott Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enjoy9211 Posted Január 14, 2009 Share Posted Január 14, 2009 Az Atleticonak esélye sincs Barcelonában... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Január 14, 2009 Share Posted Január 14, 2009 EZ csak a barcelónától fog függeni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enjoy9211 Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 Nem jött be Nyert a Barca. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts