Jump to content
PirateClub.hu

La brujita

Veterán
  • Pontszám

    43
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About La brujita

  • Születésnap 11/21/1975

Profile Information

  • Neme
    Férfi

La brujita's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. La brujita

    Érkeznek az első Dodge Challengerek

    Nekem még mindig a '70-es évekbeli Chargerek és Challengerek az igazi járgányok,talán ezekből a mai gépekből hiányzik az a feeling ami akkor megvolt.Persze ezek akkor is sokkal "kezelhetetlenebb vadócok",nem tolerálják annyira a vezető bénázását mint az Audi-BMW-Merci triumvirátus telezsúfolva hi-tech cuccokkal;ezért számomra sokkal szimpatikusabb járgányok!Egyébként a tervezők jól "átültették" a régi kaszni formáját az újba-tipikus Challenger lett.A beltér tipikus amerikai ,műanyag-műanyag hátán 38000 dolcsiért?Semmitmondó az egész,még egy Skodának is van ilyen beltere,ha van benne LCD-kijelző.Na de akkor minek vannak a tuningcégek,igaz?De elég a lehúzásból:ha van egy fölös SRT8 valakinek,ide vele !
  2. La brujita

    Kocsik és Csajok

    Hát gyerekek!ALAP letette az ALAPot a Ford GT-s és Hot-Rodos+Ford pickupos képekkel ...hát ez gyönyörű...úgy látom mindenkinek kifinomult ízlése van a járgányokat és a lányokat illetően ...én is teszek fel linket ha magamhoz térek,bár ezt nehéz lesz űberelni...Köszi skacok!!
  3. La brujita

    Terepjáró kiállításon jártam

    A Hummer az igen...az a baj hogy ezek inkább ún. szalonterepjárók vagy SUV-ok,egy jóféle magyar sárdagasztásra nem mernék kimenni velük!Egyébként ez az autógyártók bűne,hogy olyan autókat forgalmaznak terepjáró kategóriában,amihez egyébként semmi közük.Az első komolyabb akadály feladja nekik a leckét!A Nívákat,GAZokat,JEEPeket,Landcruisereket és Hummerokat nevezném igazi terepjáróknak Egyébként jók a fotók.Köszi!
  4. Ez meg mi a túró Az emberi hülyeség nem ismer határokat
  5. La brujita

    Ford Mustang Eleanor!

    Ja,az egyik legszebb izomautó az Eleanor/nálam a GTO után a második/;én is elröpködnék vele Pest utcáin mint Nicolas Cage a filmben ...de Eleanor Nissan motorral?! ...vérlázító...
  6. La brujita

    Kocsi Vagy Motor ?

    Ha Harley akkor 2 kerék,ha Pontiac GTO akkor 4 kerék ...A szabadság mindenképp a 2 kerék mellett szól,a biztonság pedig a négy mellett...ki mit szeret...ja,a bicikli és a rooler is kétkerekű
  7. La brujita

    Emos VS Rocker

    Azér' hogy én is belevaú a sok okosságba,a ROCK!Akit meg nem érdekel a Rock meg a "másik",mi a túrónak ír be?!
  8. La brujita

    A legjobb autó

    Én a Hot-Rod és a Muscle Cars gépeket csípem.Számomra az alap: '67 Pontiac GTO
  9. A Rock egy tág fogalom...A keményebb vonalasokat szeretem,a tingli-tangli rockzenét nem/pl.EMO!!!/.Jó lenne néhány műfajt tisztázni hogy zene v. kinézet az ami rockról szól,mert sok ember nincs ezzel tisztában!Párunknak pl. "kikezdték" a hátsó felét az EMO-s fórumon...kéne tisztázni a félreértéseket...amúgy azokkal sincs bajom akik útálják a rockot,elfogadom a véleményüket de útálom őket !
  10. La brujita

    Schumacher Vs Senna

    Csatlakozom a nem szavazókhoz,ugyanis a két szinte legjobb és legkarakteresebb embert választottad ki...láttam Sennát versenyezni,igazi kőkemény pilóta és "esőmenő" volt,akárcsak Schumi...Döntetlen!
  11. La brujita

    Drog vagy Alkohol?

    ...akkor inkább a cefre ...
  12. Jó lett a Mustang átalakítás,csak egy kicsit elhozták a Hi-Tech építések felé...persze ettől még nagyon csecse!
  13. Ha a youtube-os videókat nézitek,rengeteg ilyen szuperverda csak azért törik össze mert satu a sofőr vagy a tulaj aki a járgányt vezeti és nem ura a technikának...igaz a jogsi és a "felső tízezerbe" való belépés mellé észt nem osztanak ...ha a Hummer 2 "koccolt" azért a másik verdát megnéztem volna,hogy mi maradt belőle...
  14. Látom fullextrás igazi izom autó,bár lehet hogy az elektromos ablakkal gondok lesznek
  15. La brujita

    Rap vs. Rock

    Rock=Kő!Ennyi!! ...és a rockzenét nem csak a rockerek szeretik...
×
×
  • Create New...