Jump to content
PirateClub.hu

transformers 2


qrta14
 Share

Recommended Posts

  • Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Én is most néztem meg moziban. Nem sűrűn járok moziba, de ez megérte minden egyes forintját. Annyira lekötöttek az akciójelenetek, sztem a poénok is rendben voltak(persze volt pár erőltetett) na meg azért olyan hihetetlen dolgok voltak benne, hogy csak na:D De ha az ilyenektől el tudsz tekinteni egy ilyen filmnél(sztem el kell :D) akkor szuper( SPOILER: bár nemtom ki vette észre, de ugye a csávóékkal volt az a kis álca robot, a végén a piramisoknál már nemvolt ott :D hova lett :D?)

De ami az egészben a legjobban odavágott számomra , az Megan Fox volt...esküszöm szerelmes vagyok...kimondhatatlanul tetszik az a lányka....végem volt :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Nálam az 1. sem került be a kedvenceim közé, bár az azért jó volt. A 2-ben viszont néha-néha voltak jó részek, de voltak benne akkora baromságok is. Pl az ikerrobotok olyan irritálók voltak, mint a KAtasztrófafilmben a Juno. Aztán a poénok nagyján nem is tudtam nevetni, és csak akkor kezdtem el érezni, h Trasformers filmet nézek, amikor Optimus és Megatron először összecsapott. Az a botos robot meg kiakasztott. Komolyan, a robotoknak mióta emberek? És a vége felé az a futós rész. Na, azon majdnem bealudtam. Az 1 az nálam 10/7.4, de ez kb 10/5. Nem volt vmi nagy. Jameg, hogy az "év filmje". Előbb nézd meg a Watchmen-t :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Bakik vannak benn az igaz. Például fogalmam sincs hogy kerültek a sivatagba Sam szülei?

 

Az álcák rabolják el párizsból és viszik a sivatagba :)

 

Én a következőkre gondoltam: amikor érkeznek az álcák , s az egyik becsapódik párizsban elég gyenge az egyik robbanás, a zöld dömper kinézetű álcából kettő van és amikor nagyonagy robot a piramis tetejét bontja és simmons alatta telefonál na egyik jelentben nincs benne ez, én ezek vettem észre.

 

Szerintem is jó film lett, én is féltem az első résznél hogy gyengus lessz, de Michael Bay neve erre a filmre garancia volt :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...