Szergej77 Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 Sziasztok! Ezt a topicot azért hoztam létre hogy itt a sorozatról beszéljünk. Kinek mi jön be , mi tetszik benne, ki a kedvenc főszereplő, mi fogta meg , vélemények , kritikák, és még sok más ami eszetekbe jut. Remélem sok függőre rátalálok eme topiccal Én elég sokat nézem már 1 ideje....de már egyre durvul nálam....napi 1 rész minimum...de van mikor 6 Hogy mi tetszik benne , az hogy egykis apró jelből megtudják állapítani ki volt a gyilkos , akkor maga a sorozat egész felépítése nagyon ott van kedvenc főszereplő ha választanom kéne akkor húúú nehéz de talán Horatio. most röviden ennyi... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 Én is nagy CSI: Miami rajongo vagyok,s mi fogott meg? Hát elsősorban azok a jóó csajok ,amugy viccet félretéve : izgalmas végig,kicsit beletudod élni magad 1 igazi helyszinelőbe! Kedvenc szereplőm: Horatio Eszméletlenül jó szinkronban,segitökész Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susanne™ Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 Szió Krissz! jó kis topik ilyen is kellet már Calleigh Duquesne a kedvencem, őt bírom a legjobban... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pupák95 Posted Április 12, 2009 Share Posted Április 12, 2009 Szegény Horatio Caine hadnagyot csúnyán lepuffantották az utolsó részben,majdnem lerúgtam a tv-t idegességemben. Most alig várom a folytatást,remélem nem írták ki a sorozatból,mert nélküle semmit sem ér az egész. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Április 15, 2009 Share Posted Április 15, 2009 (edited) Horatio lelövésével kapcsolatban .. Módosította Április 15, 2009 Armin Fan Szerintem..inkább nem kéne... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
...Reni... Posted Június 9, 2009 Share Posted Június 9, 2009 én eddig sosem néztem, csak mostanság kezdtem el nézni... én nagyonszeretem, nekem nagyonbejön Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Június 13, 2009 Share Posted Június 13, 2009 Nem tudjátok esetleg, hogy nálunk M.O-n mikor lesz a premierje/bemutatója a 7. évadnak? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Július 9, 2009 Author Share Posted Július 9, 2009 A 7 dik évad premierjét még nemtudom hogy mikor lesz magyarországon, de a 8 dik évad amerikában 2010 elején várható, szóval rajongók lesz 8 dik évad is 2009 szeptember 21 a pontos amerikai preimer a 8 dik évadnak és majd 24 részből fog állni Szereplők: David Caruso as Horatio Caine Emily Procter as Calleigh Duquesne Adam Rodriguez as Eric Delko Jonathan Togo as Ryan Wolfe Rex Linn as Frank Tripp Eva La Rue as Natalia Boa Vista Eddie Cibrian a yet unnamed character Info: http://www.tvrage.com/CSI_Miami/episode_guide Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Július 30, 2009 Share Posted Július 30, 2009 Na Olvastam az origón, hogy Ősszel lesz a 7. évad Premierje a VIASAT3-mon. a cikk bővebben, akit esetleg érdekel: http://www.origo.hu/teve/20090730-ot-magyar-tevecsatornan-is-helyszinelnek.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Augusztus 6, 2009 Author Share Posted Augusztus 6, 2009 Köszi az infót, mient a sorozat részei meglesznek szinkronba már töltöm is fel őket már csak kevesebb mint 1 hónap akkor. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Augusztus 7, 2009 Share Posted Augusztus 7, 2009 Hát elvileg Ősz, de gyakorlatilag az kérdéses, hogy a Viasat-nak mikor kezdődik? (szeptember vagy november??) Remélem hogy nem várat sokáig minket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Szeptember 3, 2009 Share Posted Szeptember 3, 2009 Felfedeztem egy kis apróságot a Viasat3 honlapján azt, hogy a VII. évad Szept. 24-én (csütörtök) 21:00-kor kezdődik, vagyis meg kell várnunk amíg a sima helyszínelők véget érnek (bef. ep.: szept. 17). Ugyhogy már csak egy keveset kell aludni. http://www.viasat3.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=2334&ttid=737062&Itemid=99999999 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Szeptember 3, 2009 Author Share Posted Szeptember 3, 2009 Köszi az infot hogy megosztottad, én meg keresem már napok óta, de semmi csak a 8 dik évadról találok infokat, de mient adják a hetedik évadot, töltöm is fel őket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Szeptember 4, 2009 Share Posted Szeptember 4, 2009 Oh már alig várom. Ám már van DVD a 7. évadból amerikában? Csak hogy ne ilyen HDTVrip-es legyen, hanem DVDrip Dual audiós lenne a legjobb nekem, mert szoktam mindkét nyelven nézni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szila92 Posted Szeptember 24, 2009 Share Posted Szeptember 24, 2009 Horatio-t a 6. évad végén lövik le igaz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Szeptember 24, 2009 Author Share Posted Szeptember 24, 2009 Igen akkor lövik le, de ma már adják a 7 dik évad első részét és mient holnap időm lesz meg is osztom veletek A 8 dik évad első részét már elérhetővé tettem StandoFF dual audio sztem holnap már lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Augusztus 25, 2010 Share Posted Augusztus 25, 2010 Jövő hét csütörtökön (szept. 2.), Viasat 3, 21:00 >168. rész, azaz kezdődik a 8. évad!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Február 4, 2011 Share Posted Február 4, 2011 Hali! Én is imádom ezt a sorozatot! A kedvencem Horatio Caine, nagyon bírom a stílusát. Főleg ahogy mindig Mr. Wolf-ozik! Egyébként most végeztem a 7. évaddal, a 8. évadból még 2 rész van hátra. Várom a 9-et szinkronosan! Lehet addig megnézem a régebbieket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Április 4, 2011 Share Posted Április 4, 2011 Sziasztok! Nagyon jó sorozat, bár szerintem a NY kicsit jobb. Nekem Wolf a kedvenc karakterem meg Speedl sem volt rossz, bár kár, hogy lelőtték (ahogy Jessie-t is Mindig a jó szereplőket ejtik ki). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Május 30, 2011 Share Posted Május 30, 2011 Ezt most komolyan gondoltad, hogy az NY jobb? Csak mert az amerikai nézettségi adatok alapján ez a sorrend: 1. CSI Miami, 2. CSI (Las Vegas), 3. CSI NY. Sőt! a New york-i csapat rettegésben van, ugyanis annyira alacsony a nézettsége, hogy azt bármikor elkaszálhatják! De persze mindenkinek más tettszik! Amúgy nem tudom mennyire nézitek a Viasatot, mert: 9. ÉVAD, MAGYAROSZÁGI PREMIER DUPLA EPIZÓDDAL!!! MA (azaz 2011. 05. 30 [Hétfő]) 21:25-től!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Május 30, 2011 Author Share Posted Május 30, 2011 Köszi StandoFF az infókat . Tegnap láttam a reklámját a Viasat3-on, csak ma melózom este így nem látom sajna. Keresgéltem neten és ahogy láttam, lesz 10 évad Ez az infó olvasható a hivatalos oldalon: Season 10 of CSI Miami Sunday nights at 10/9 Central on CBS Season 10 Premiere Date: To Be Announced Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Május 30, 2011 Share Posted Május 30, 2011 Igazán nincs mit! Úgy is fent lesz szerintem a neten holnap, úgyhogy te sem maradsz le róla! Én csak azt olvastam, hogy az NY van veszélyben! Az eredeti (LS) is gyengén teljesít, de az NY az vészesen veszélyben van! a Miami az "szárnyal", úgyhogy pár évig még biztosan lesz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Május 30, 2011 Share Posted Május 30, 2011 Ezt a dilemmát... NCiS és NCISLA, vagy dupla Miami... Szerintem Miami lesz belőle. Amúgy a NY-ot azért szeretem jobban, mert a Miami-val az az egy gondom van, hogy túl sárga, Las Vegas-nak a szereplői nem jönnek be, meg ott mindig éjszaka van. A NY pedig nekem tökéletes. Vannak nagyon jó részek, szereplők szimpatikusak stb. Amúgy én is köszönöm az infót Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts