Satyr Posted Október 7, 2008 Share Posted Október 7, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=IJQW7UgQmgI Link javítva!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toomyka15 Posted Október 7, 2008 Share Posted Október 7, 2008 sajnos törölték!! =( ui.: kösszi jó vidi!! csak kár hogy nincs pc-re:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted Október 7, 2008 Author Share Posted Október 7, 2008 Bocsi mindenkitől, az előbb rosszul linkeltem be! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORDI_FAN Posted Október 8, 2008 Share Posted Október 8, 2008 Jó videó. Jó benne a grafika. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Október 8, 2008 Share Posted Október 8, 2008 lehet, hogy hülye kérdés, de ebben mi a humor? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Október 8, 2008 Share Posted Október 8, 2008 Erre én is kíváncsi volnék, én sem találtam viccesnek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted Október 8, 2008 Author Share Posted Október 8, 2008 Egyik oldalon láttam ezt a videot belinkelve, és ott írták, hogy nagyon vicces. Egyébként szerintem se sok benne a poén, de a zene, ami alatta megy, az nagyon súlyos! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted Október 9, 2008 Share Posted Október 9, 2008 Pfúúú ,ennek ilyen grafikája van???Ez nagyon ott van,jómagam leragadtam a cod2-nél,meg GTA SA-nál ,vajon PC-n is ilyen lesz?Amúgy jó kis vid,úgy tűnik ebben is elég sok mindent meg lehet benne tenni az ürgével.Jobbnak tűnik mint a SA. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zs0lt1 Posted Október 9, 2008 Share Posted Október 9, 2008 Ezt a vidit ismerem ezekbe direkt ien poénos cuccokat nyomatnak ugrás meg ienek és télleg egy-kettő vicces szét röhögtem magam rajta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trilon Posted Október 11, 2008 Share Posted Október 11, 2008 Pfúúú ,ennek ilyen grafikája van???Ez nagyon ott van,jómagam leragadtam a cod2-nél,meg GTA SA-nál ,vajon PC-n is ilyen lesz?Amúgy jó kis vid,úgy tűnik ebben is elég sok mindent meg lehet benne tenni az ürgével.Jobbnak tűnik mint a SA. Igen kicsit lemaradtál pc-n is hasonló lessz, a trailer urán mintha csunyábbnak láttam volna, de lehet hogy csak én képzelődtem de az tuti biztos hogy a san andreast veri, oda vissza . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furious Posted Október 19, 2008 Share Posted Október 19, 2008 sajnos törölték!! =( ui.: kösszi jó vidi!! csak kár hogy nincs pc-re:P De lessz huszonvalahány nap. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts