Jump to content
PirateClub.hu

Bleach


Grimmjow01
 Share

Recommended Posts

  • Replies 998
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Helló srácok :) Hoztam nektek 1-2 szerintem igen jól siekrült cosplayes képet, azért lehet ám a szereplőkhöz hasonlító embereket találni :)

 

Quincy_Archer_Hates_You_by_behindinfinity.jpg

Hisagi1.jpgBleach_Trial_Cosplay___Ishida_by_behindinfinity.jpg

1195150128.jpg81tfb07.jpg

 

de ebben a videóban is van pár ütősebb kép, pl. 0:25-nél :D

http://www.youtube.com/watch?v=QblcIaf2otU

 

Meg a rock musical szereplőit itt meg tudjátok nézni :)

http://thecompendium.org/images/Scans/Rock%20Musical%20Bleach%20-%20Saien%20DVD%20Special%20Photo%20Book/

Link to comment
Share on other sites

Helló srácok :) Hoztam nektek 1-2 szerintem igen jól siekrült cosplayes képet, (...)

Oh, arigatou Zsepi-san :) Tetszetösek, a linkeltek közül nálam Halibel viszi a pálmát, a videón megnéztem 0.25nél Shinji-t... wáá, jobb ha mindenki a saját szemével látja :lol:

A videón Byakuya olyan mintha MichaelJackson hasonmásversenyröl esett volna be. Aki viszont jól el volt találva az Urluquiora 1.19nél :)

 

Hát hallod én is néztem egy nagyot. 0. espada :blink: :blink: :blink:

öhm, szerény véleményem szerint az ilyenek minösülnek spoiler-nek, esetleg az erre való spec. funkciót is tudod használni hogy eltakard? <_<

Link to comment
Share on other sites

Szerintetek (az animében) szépen megvárják amig a 4 pillérért lezajlanak a harcok, vagy a "nagyok" is belekezdenek közben? :unsure:

Hát ha azt nézzük, hogy az igazán kemény harcokat majd a nagyok fogják produkálni, akkor szerintem szépen befejezik a hadnagyok a harcot, hogy ezzel is húzzák az időt a komoly harcokig. De azért kicsit meglepődtem Soi Fong azon mondatán, hogy:

most a pecsétek nélkül jöttünk ide... vagyis akkor már "csak" a bankai-uk van és ennyi, sokkal nagyobb erőre nem számíthatunk

:D

Halibel nagggggyon durván néz ki, én is remélem Nelkevel együtt, hogy nem fog kikapni :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Gin holnap mèg biztosan nem lendülnek bele a nagyok, mivel a rèsz cìme: Kira mindenre elszànt küzdelme! Ezek utàn nem nehèz kitalàlni hogy kiröl fog szolni a holnapi rèsz :D

Amugy semmi gond Nelke nem te voltàl a bèna, tènyleg nem volt manga pènteken... Kìnos, de ez van :/

Link to comment
Share on other sites

Hisagi kemény gyerek :D A fraccionnak meg túl nagy volt az arca, hisz Hisagi barátunk a resurrectión alakját már a shikai-al elintézte :) Mondjuk én visítva felröhögtem h gyáááá egy rááák xD Viccesek ezek a resurrectión alakok :D :D

Link to comment
Share on other sites

Hát ja, kicsit néztem mikor bejelentette, hogy ő most egy kapitány szintjén van :D Egyetértek, eléggé érdekesre sikeredtek a resurrectionok. Az előzetest megnéztétek? Róka-kapitány valóban elkezd harcolni...??? :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Ja, végre egy izgalmasabb rèsz volt! De sztem nemsokára fillert fognak berakni. Nekem tök szimpi Barragannak az a fraccionja amelyik Soi Fong ellen küzd! Amugy szerintetek lesz Ichimaru-Matsumoto harc? Màr ha mèg addig èlni fog Rangiku:D

Link to comment
Share on other sites

Jajjjj szegény Halibel :( nem túl jól áll a helyzete.. De innen fog győzni :rolleyes: Érdekes kérdés Robipapa! az "elv" miatt azt mondanám igen, de 2-1 a nemnek mégis, mert 1: nem biztos h odáig eljut 2: nagyon nagyon kettejük között az erőkülönbség :D

 

Link to comment
Share on other sites

(...) Nekem tök szimpi Barragannak az a fraccionja amelyik Soi Fong ellen küzd! Amugy szerintetek lesz Ichimaru-Matsumoto harc? (...)

Van rá egy csokis müzlim hogy max beszélnek, de harcolni nem fognak. Nem néztem utána, mindössze logika. :) Hm, vissza kéne zökkennem a mangába, mert az utóbbi idöben csak arra volt idöm hogy droid módjára letöltögettem az animéket.

 

a mitugrásznak látszó fraccion nekem is tetszik, úgy tünik SoiFong is alábecsülte az erejét. Valamint tetszik Halibel könnyitett kardja is (hisz nem tömör).

 

idöközben szerintetek ki-mit csinál Hueco Mundo-ban?

- ichigo oké h le van kötve drága 4esünkkel, hát hajrá. Nekem Ulruquiora tetszik jobban, de 'pszt' :)

- Mayuri lehet (kém)csövezik Szayel-nél

- Kenpachi biztos hogy üldögél és unatkozik

- a gyógyitók gondolom maszírozzák Byakuya-t

- renji és rukia ... foooggalmam sincs.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...