Jump to content
PirateClub.hu

Vulpin

Veterán
  • Pontszám

    173
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Vulpin

  • Születésnap 01/21/1990

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Vérfürfő
  • Érdeklődés
    Hajrá fradi! XD

Vulpin's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Vulpin

    Mondj véleményt!

    Rögtön ez ugrott be Rocker Zsolti : "...focsórozott napszemüvegben,oszt magamat láttam benne,nem pedig a csajt,akit sikáltam. Érted?" Szerintem nagyon menő,de az úszószemüveg szerű hegesztőszemüveg utcai használaton viszi a prímet. Mi a véleményed, arról,hogy be akarják szüntetni a disznóvágást Mo-n? (csak tapasztalt szakemberkel szabad majd vágni.)
  2. Vulpin

    Mondj véleményt!

    Sajnos már késő,nem nevelték meg őket eléggé.(és ők sem fogják a saját gyereküket,és ők sem,és...) Cigizni,Isznak,Füveznek,Önyilkosságot játszanak,Kínozzák magukat,műdepresszióban "szenvednek" (egyszerű rosszkedv = depi). Az a menő,ha már te is vedelsz,egy dobozzal szívsz naponta,belekarcolod a karodba a szerelmed nevét (és feltűnően eltakarod,hogy jól elfertőződjön).Elvannak kényesztetve,senki nem akar dolgozni,amit úgyhívunk : szakumkás. Egyre rosszabb lesz a helyzet. Nem látnak maguk előtt egy rendezett erkölcsi normát,mint régen a szüleink,nagyszüleink. Mit gondolsz,a puruttya.blog.hu-ról?
  3. Vulpin

    Mondj véleményt!

    Ha a sok hülye cölöböt nem mutogatnák,még el lehetne viselni,bár nem köt le igazán. Minden normális adót csak leszinkronizálni tudunk,de olyat csinálni sosem. (pl.: Discovery) Mi a véleményed azokról,akik idegen szót hanszálnak,a szép magyar szavaink helyett? (Respect,R.I.P,Peace...ilyenek)
  4. Vulpin

    Mondj véleményt!

    Pirateclub : A legjobb közösségi,és fájlmegosztó oldal. DVD: Amíg nem lendül fel a Blu-ray addig bőven jó ez is. Mi a véleményed Kínai ruha boltokról,és a ott található ruhákról?
  5. Mert,szeretem a sünit. Nameg ez a tömegosztlató SÜN!-nek állít emléket
  6. Vulpin

    Mondj véleményt!

    Nagyon nincs sok tapasztalatom az ilyen világháborús dolgokban,de szerintem voltak Ha már valaki egy géppel átrepüli a frontvonlalat,megvédi a hazáját az már bátor de,hogy lovagias-e azt nem tudom.Önfeláldozó az biztos. Mi a véleményed, a mű húsokról? Miért szúrják ki az emberek szemét ilyen udorító,szivacsos,sertésbőrkés,csontszilánkos,beledarált tollas,bolti párizsi,felvágott,májkrém,szalámi,löncshússal,aminek az 50%-a szalonna,illetve egyéb húsmaradvány és adalégkanyag?
  7. Vulpin

    IQ teszt

    Nekem hivatalos teszten 104 lett,de így össze-vissza kattingatva 96
  8. Vulpin

    Hülye kérdések

    Hány méter / óra sebességel húzódik vissza a csiga szeme? XD
  9. Vulpin

    Hova Tűnt Emese?

    Az egy s... pocok!
  10. 4 évig növesztettem,majd levágtam.Nem bántam meg. Rövid! 8)
  11. Vulpin

    "Mit tegyek?"

    Wazzeg,de undorító! :/
  12. Vulpin

    Végre Egy Értelmes Teszt!

    Hiányzik a hetes kérdés!
  13. Vulpin

    Stréber, vagy kocka?

    Kár,hogy az embereknek könnyebb ezt megjátszani,minthogy felkarolnák őket. Tegyék őket is "menővé".De nem,csak belerugnak még kettőt. (A kisgyereket így nevelték a szülei,gondolom nem ő választotta ezt,hogyha nem segítünk neki "kibontakozni" (mer' ugye ugyan olyan emberek mint mi,csak ami nekünk természetes azt nekik meg kell tanulni és gyakorolni kell pl.: beszélgetni a sörről,csajokról,fociról,bármiről) akkor ugyan olyan lesz mint eddig,de higgyétek el,ez nekik sem jó így! Lehet,hogy tök jófej lenne,csak vele így járt az élet. Mivel nem szeretek tanulni,akkor ezért nem vagyok ilyen. Régen mmo kocka voltam,de mostmár inkább csak gépezem. Ha valaki elhív valamerre,kapcsolom a gépet és megyek. (Csak senki nem hív sehova. )
  14. Vulpin

    Az élet Legfontosabb Kérdése.......

    Inkább ne. Az XD-t szoktam használni.
×
×
  • Create New...