Jump to content
PirateClub.hu

Bleach


Grimmjow01
 Share

Recommended Posts

  • Replies 998
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Spoiler :)

Ja, eléggé kisebbségi érzése van a csávónak, ahogy néztem

:D De nagyon húzzák már ezt a Lury-chan fillert, Ichigo helyében feldarabolnám a vén majmot kapásból :D De ez amúgy az Aizen-szál után játszódik? Csak mert Ishida visszkapta a Quincy erejét már és rögtön utána elmentek Hueco Mondoba...mert akkor ezek szerint mindenki túléli és Aizen-sama meghal meg az összes Vasto Lorde valszeg...

Link to comment
Share on other sites

én nem rég elkezdtem olvasni a mangát és a végére is jutottam annak ami eddig készen van, ez a Luryis rész tényleg egy külön szál, am azért csinálnak ilyen, külön szálak , a narutóban is van ilyen, mert ha együt menne a manga meg az anime nem hinném hogy vennének annyian mangát, az animét meg úgy is megnézik h már leagyák a tv-ben xd

Link to comment
Share on other sites

Zsepi! kérdésedre a válasz:

 

 

Ez egy időben fut az Aizen szállal, ...Hueco Mundoban valszeg ulquiora épp tajtékozva visszajön a szomszéd dimenziobol, mikozben grimmjow-ra "kellj-fel-és-járj"-jitsu_t küld Aizen... addig viszont itt majomkodnak a kazumi-Ooji családdal)

 

Akkor még egy kérdés: Szerintetek mért áll ki annyira a fő-taicho a kazumi-Ooji család mellett? Csak nem rokona az orángutánnak?

 

Dimenzo! Nézed az animet is, vagy csak olvasod a mangát? Amúgy bármennyire is idegesítő, Ichimaru-samaval (aki rászoktatott a Bleach-re) megtárgyaltuk, hogy végül is így jobban járunk, nem?

Link to comment
Share on other sites

Had kérjek már meg mégegyszer mindenkit, hogy közölje hol tart, mert így nem tudjuk mit kell és mit nem spoiler-be tenni! Köszönöööööm!

Zsepi!:

Miután legyűrte Grimmjow-t, fogta Orihimet, Rukiat,Ishidat, Chadot,Renji és visszamennek az élők világába! Sajnos ez a rész kimaradt először én is nagyot néztem! Most ez a Lurichyo-s szál az "eredeti", közben a háttérben fut Aizen-szál is csak semmit nem tudunk róla...

Link to comment
Share on other sites

ugy látom még nem állt össze a kép, hogy ki hol tart B) úgyhogy csak egy apróságra hivom fel a bleach-esek figyelmét: Urahara-dono akarva-akaratlan (no comm) kikerül Soul Sociaty-bol, s elvileg köztörvényesen üldözendö... ennek ellenére mindenki hozzá jár Vásárolni..Lakni..infót beszerezni, sőt mi több, Urahara ruhája egy taicho köpeny, csak épp forditott szinekkel :lol: véleményem szerint ez nem spoiler, azért nem fekete-szinü.

 

jah, meg hozzájárulok a statisztikához: miszerint up-to-date vagyok, én is várom a 185-öt.

 

Link to comment
Share on other sites

...szerintem élvezetesebb eredeti hanggal és felirattal nézni :) ...

 

egyetértöen osztom a véleményt, a magyar felirat mintha "megeröszakolná" a nyelvet, mármint a japánról fordított angolt. Talán a fénymásolat fénymásolatához tudnám hasonlitani. :blink: Nem bonyolultak az angol mondatok, ha meg egyszer megvan a video, élvezetes újra meg újra megnézni, nyelvgyakorlásnak elsörangu :)

Link to comment
Share on other sites

Kb. 2006-ban kezdték el és folytatódik, amíg csinálják... :D Amúgy szerintem élvezetesebb eredeti hanggal és felirattal nézni :) Magyarban valahol a 70. rész körül járnak talán a 184-ből...

 

Magyarban 52. részig leadták és most abbahagyták. Mást adnak majd helyette. Lehet, hogy soha nem is folytatják.

Link to comment
Share on other sites

Magyarban 52. részig leadták és most abbahagyták. Mást adnak majd helyette. Lehet, hogy soha nem is folytatják.

 

Biztos hogy fogják folytatni soha nem szoktak egy sorozatok abbahagyni szünetelni igen de abbahagyni soha majd megint 52 részt leadnak azt kész utána majd tovább mert ha beérnék a mostani 180-as részeket akkor megint várni kéne sokat

Link to comment
Share on other sites

Üdvözlünk Ichimaru-sama! ;) Szerintem azért hagyták abba 52-nél a magyar részeket, mert a Bleach is évadokra van bontva és lehet, hogy még nem szerezték meg az "új magyar évadot"! Angol felirattal Bleachet nézni valóban jó nyelvgyakorló, a 100 valahányadik részig én is úgy néztem (Ichimaru-sama jóvoltából), de aztán átpártoltam a magyar feliratra! Jó ez így!

Link to comment
Share on other sites

Azért csak az 52. részig adták le mert még csak azokat a részeket vette meg az animax. Igen a Bleachet majd fogják folytatni jövő év elején, ha jól emlékszem februárban.

Link to comment
Share on other sites

Na akkor jó, hogy japán hanggal és magyar felirattal nézem :D Bár most kíváncsiságból megnézem az első részt magyarul, hogy milyen a szinkron :)

 

szerk.: megnéztem és háááát borzalmas :D Ilyen fordításokat... Köze nincs normálisan az eredetihez és a szinkronhangok se illenek a karakterekhez a japán után szerintem... Aki magyarul nézni, az csak kínozza magát vele és a felét nem fogja megérteni normálisan :D

Link to comment
Share on other sites

Nekem tökéletes a magyar szinkron azt jobban szeretem halottam japán hangal is sőt nekem az összes rész ugy van meg dual ban magyar/japán de nem nyügözött le maradok a magyarnál :).Télleg februárban jön a bleach következő 52 része??az zsííír lenne :)

Link to comment
Share on other sites

Hát én előszőr láttam az első két részt magyarul utána megnéztem 153(nemtom pontosan) japán szinkronnal utána megint magyar és akkor majdnem elsírtam magam annyira nem jó a magyar szinkron! Azt meg nem értem hogy miért kell mindent magyarra fordítani (ember nagyon gagyi lett hogy lelettek fordítva a zanpakutou nevek :S)? o.O

Link to comment
Share on other sites

Eetir: még azokat is magyarosították? Anyám irgalmazz...

ichimaru-sama: nem tudok kedvencet mondani, a szereplők nagy részét szeretem, mert vicces és érdekes személyiségek is, mindben lehet valamit szeretni :) Nem sorolnám, hogy kiben mit, mert akkor itt ülök pár napot :D

Link to comment
Share on other sites

Nekem - mint ahogy azt gondolom kitaláltátok - Grimmjow a No. 1. Nem tok különösebbet mondani, egyszerűen a stílusa ami nagyon kemény, meg hát őt ismertem meg először a Bleach-ből! :)

 

Jah, lesz új Bleach film, decemberben kezdik adni japánban!

Link to comment
Share on other sites

Nos szerény tudásom összszedve ez már 2007 decemberében már vetítésre került a japán mozikban. Valószínűleg azért nem lehetett eddig(mindjárt rátérek) megszerezni mert nem adták ki DVD-n. Most olvastam, hogy szeptember 3.-án adják ki DVD-n(nem Magyarországon, de legalább már lelehet majd szedni :D). Amiről te írsz(ez fog decemberben megjelenni) az a Bleach: Fade to Black és ezt igen ezt decemberben kezdik vetíteni a japán mozikban ahogy írtad te is.

 

Jah már megelőztek.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...