oroszm.89 Posted Március 11, 2007 Share Posted Március 11, 2007 (edited) Vezetéknév.Keresztnév.homo.com Az egyik ismerősöm mondta ezt az oldalt. Bármilyen nevet írsz be a cím elé kidob egy oldalt és a nevét és ki van írva hogy: TE EGY ROHADT BU.. VAGY. Kép is van melléklve hozzá és külön menüpontok vannak róla. CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK!!! www.VezetéknéKeresztnév.homo.com A vezetéknév és keresztnév helyére autómatikusan egy nevet írsz be akit meg akarsz szivatni. Ez szerintem felülmúl minden szivatós progit!!! Nem tudom hogy jó helyre raktam-e deszerintem itt jó helye van. Módosította Március 11, 2007 DJ Z-Project Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
senior Posted Március 11, 2007 Share Posted Március 11, 2007 Hát ez naon ott van! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eveboy21 Posted Március 11, 2007 Share Posted Március 11, 2007 vicces! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Március 11, 2007 Share Posted Március 11, 2007 Szerinted az ilyen baromságok idevalók? Inkább a gumiba !!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
oroszm.89 Posted Március 11, 2007 Author Share Posted Március 11, 2007 Héé. Én csak felraktam ide hogy tudjátok hogy van ilyen is!!! Nem azt mondtam hogy mindenkit szivassatok vele mert az csöppet kockázatos. Nagy felelőséggel jár ez az egész úgyhogy tényleg óvatosan!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bardan Posted Március 11, 2007 Share Posted Március 11, 2007 lollllllllll az a zene Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ztatze Posted Március 12, 2007 Share Posted Március 12, 2007 Azt hiszem volt már valami ilyesmi itt vagy nem itt, csak ott nem b..i volt a név után, hanem valami más. Szerintem aki ilyeneket talál ki, azzal nincs valami rendben. Pontosítok, azzal semmi sincs rendben! Szerintem nagyfokú primitivitásra utal, ha valaki ilyennel szórakozik. Nagyon sajnos, hogy valaki így értelmezi az internet adta lehetőséget/szabadságot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
odulako Posted Március 16, 2007 Share Posted Március 16, 2007 azta rohadt mit kinem találnak manapság, biztos egészséges illető csinálta ezt az oldalt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleinklein Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 fojj ezt 2 napja láttam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 Hát ez óriási sztem!!A zenéje is nagyon 'pörgős' ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hundii Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 omg ez beteg 1 oldal kicsit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cool Vole Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 Nekem már mutatta az egyik ismerösöm! Néztem is, mint a moziba! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
h3r1n6 Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 Szrintem vicces vele szívózni info órán mindenkit beforgattam vele :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangster_dany Posted Július 12, 2007 Share Posted Július 12, 2007 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=CMwdAc1Dzfg itt egy link a kis videó alatt hallható zene klippjéről nagyon retró :D:D:D:D Dead or Alive: You Spin me Round http://d6.daupload.com/d.php?filepath=11735 Módosította Szeptember 13, 2007 Gabi89 Code tag Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts