Jump to content
PirateClub.hu

Cool Vole

Veterán
  • Pontszám

    65
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Cool Vole

  1. Cool Vole

    Na ki meddig bírja?

    A "lalalalala"-t még nem láttam. De elég gáz.. 2 mp videót ismétel.. :S A másikkal már találkoztam a gumiszobán asszem.. Szerintem ezek már nem viccesek, csak nagyon fárasztóan bénák.
  2. Cool Vole

    Barchobagép

    Köszi!! Én a radiátorra gondoltam és a 20-ra találta ki "17. Becslésem szerint kristálycsillár? 19. Becslésem szerint asztali lámpa?" De hogy ezek után hogy jött rá..
  3. Cool Vole

    50 pengő

    Ez nagyon szánalmas.. 2 nél többet végig se tudtam nézni..
  4. Cool Vole

    Tudod már mikor fogsz...?

    Na.. Egy kis infó a pontos számításhoz inch (in) <-> méter (m) 1 in= 0.0254 m 1 m= 39.370 in láb (ft) <-> méter (m) 1 ft= 0.3048 m 1 m= 3.2808 ft font (lbs) <-> kilogramm (kg) 1 lb= 0.4536 kg 1 kg= 2.2046 lbs Én amúgy "Tuesday, May 11, 2083 fogok meghalni" Nem akarok 92 éves lenni.. Gondoljatok már bele.. Mi a rákot lehet csinálni 92 évesen?? :S Én egy ~65-70 évvel szívesen kiegyezek..
  5. Bakker, baker :D Szal pék...
  6. Cool Vole

    Drift

    Ez nagyon nagy! DriftKing, kösz az infót!
  7. Cool Vole

    No comment!

    Az első nagyon durva! Brutál a srác A másodikon beszartam. Aztán néztem a kommenteket... Kedvencem: "im dead now.OMG wanna a free coupon to Mcdonalds" (angolul nem tudók kedvéért: "Meghaltam. Jézusom, kérsz egy ingyen kupont a McDonaldsba?"
  8. Cool Vole

    Beteeeeg :D

    Hát ez elég gáz.. Hogy lehet ennyi hülye fejet vágni, hangot kiadni? Jó, hogy el nem élvezet.. Amúgy szerintem ez már erős pszichiáteri kezelésre szorul De most komolyan, hogy jut valakinek eszébe egy ilyet felvenni magáról és felrakni a netre?? Na mindegy, legalább nekünk szerzett egy pár röhögéssel teli percet
  9. Cool Vole

    Hülye Picsa

    Azért szerintem mindenki beszarna, ha egy sötétített dobozba kéne benyúlni, amiben nem tudod mi van és ilyen kis dögök mászkálnak ott.. Amúgy egyébként szerintem amit kivett az olyan mintha egy döglött példány lenne , vagy nem tom... De azért az tényleg elég gáz, hogy így sikontgat az egerek láttán..
  10. Cool Vole

    Skype Laughter Chain

    Jézusom! Ennyi idiótát.. Hogy lehet így röhögni?? A végén már én is szakadtam, annyira szar... Az a csaj a végén állatkerti hangokat simán utánozza
  11. Cool Vole

    Árverés :D

    Jaj! Ez gáz! És ezt vajon nem vette észre, vagy csak szimplán nem zavarta a dolog?
  12. NEkem W810i-m van közel 90 játék és alkalmazás volt rajta, engem beengedett, csak most rejtélyes módon az összes eltűnt :@ (Ezen kívül még jópár más problémám is akadt vele....) Hát, nem tudok jobbat javasolni az Orosz módszernél. Üsd addíg, amíg jó nem lesz. Vagy esetleg próbáld meg, az enyém megcsinálja... Dugd be, húzd ki többször a töltőt, amitől újraindul a telefon. Hátha utána beenged. Amúgy lehet hülyén hangzik, de egy-két közepes erősségű ütéstől is újraindul Ha sikerül bejutni, javaslom több nemhasznált elem eltávolítását!
  13. Hát, először is az sem mind1, hogy milyen kiterjesztésű játékokat futtat. De ha ezt tudod, akkor csak annyi a dolgod, hogy kibontás nélkül! átnyomod a telóra a játékot. Elvileg automatikusan fel kell neki telepítenie. Ha ezt mégsem teszi meg, akkor berakja valahova, ahonnan manuálisan tudod elindítani a telepítést (Nem tudom, soha nem volt még Samsung-om )
  14. Cool Vole

    Milyen telefont vegyek?

    Nekem is W810i -m van. Hidd el, nagyon jó! Én teljes mértékben meg vagyok vele elégedve! Mondjuk most másfél éves, és most fogom először szervízbevinni... Ülök a metrón, zenéthallgatok egyszercsak csönd.. Előkapom, megnézem mivan, beszart a hang. Lejátssza a zenét, de a hangszóró bekrepált. Kamera nyista. Kb. 90 Java alkalmazásom sehol. Szal most elég pipa vagyok, de ettől függetlenül állítom, hogy nagyon jó telefon! Lehet hogy nagy a felbontás, de szerintem ez sok esetben nem éppen hátrány! Amúgy (nem tom típus hiba-e, vagy csak az enyémen van) alapból, ha rákattintasz a menüben a párosított eszköz pontra, újraindul a telefon -.-"
  15. Cool Vole

    Román Drift

    Hát ez nagyon nagy! Hogy küldi már a csávó Lehetne ilyen rendes versenyben is!
  16. Cool Vole

    Mikre nem képesek az oroszok ? xD

    Ez mekkora! Hogy lehet valakinek ekkora nyelve?
  17. Cool Vole

    Előadók

    The Raconteurs
  18. bv cgfb n bcvgfb m,;<gvbfdcxxgfvb m,> Ez tök jó!
  19. Cool Vole

    Miért nem szabad menni aludni...

    Én mostanában úgy csinálom, hogy hetekig nem alszom többet 6 óránál egy nap sem, aztán 1x alszom úgy 12 órát Nem szabad sokat aludni! Árt az egészségnek.. Azt tudtátok, hogy egy átlagos ember legalább 3 pókot lenyel életében alvás közben úgy, hogy észre sem veszi? Ja és ha sokat alszol, akkor rontod az emberiség pislogási átlagát! A cápáknak a legjobb. A két agyféltekük ugyanazt tudja és egyszer az egyik pihen, egyszer meg a másik. Így soha nem kell leálnia.
  20. Cool Vole

    Elkap a rézf***ú bagoly!

    Ja, ebből is árad az értelem! "Én vagyok a rézf@szúú."
  21. Cool Vole

    Transformers a Természetben

    Fú, tök álllat! És nagyon szépen van kidolgozva! Ahogy előjön a hajtómű, szépen hátramegy a csigaház is és nem csak eltűnik. És szerintem tök élethűm, nem olyan béna szar.. Szép munka!
  22. Cool Vole

    A XXI. század

    Nagyon jók!! "Az hogy lehet, hogy csak nevet adtatok nekem, de jelszót nem?" :D Ez nagyon tetszik.. F1! F1! F1! XD De az egeres is jó! Meg a többi is!
  23. Cool Vole

    Életre kell a WC

    Ezek nagyon jók! Asszem sokan szeretnének elidőzni a 2. wc-n
  24. Cool Vole

    Életbeli játék

    Eddíg értem, de mire kapunk XP-t?? Ez így egy dolog, de mi alapján döntöd el, hogy mennyi XP-t kapok?
×
×
  • Create New...