Jump to content
PirateClub.hu

oroszm.89

Veterán
  • Pontszám

    3
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: oroszm.89

  1. oroszm.89

    Windows Vista

    Fúúúú remélem tud valaki segíteni... az a helyzet h felraktam a vista ultimatet és be crackeltem hogy befagyasszam a 30 napot hogy ne járjon le és másnap csak annyit vettem észre hogy eltünt a lomtáram az asztalról Ha valakinek volt már hasonló ügye és tudja hogy hol lehet megtalálni a lomtárat az lécci válaszoljon rá mert sz*r így h lomtárba teszi de nem tudok üríteni... van crackem ha kell... de nekem eltünt tőle a lomtáram de lehet h nem a crack miatt...befagyasztja a maradék napot és nem számol vissza am rendesen működik tőle minden csak mondom a lomtárat nem tudom h mivan vele... am ha tudna valaki segíteni hogy hol lehet a lomtáram vagy hol lehet megkeresni akkor az lécci segítsen már mert szar h nem tudom kiüríteni és csak foglaja a helyet az anyag...
  2. Héé. Én csak felraktam ide hogy tudjátok hogy van ilyen is!!! Nem azt mondtam hogy mindenkit szivassatok vele mert az csöppet kockázatos. Nagy felelőséggel jár ez az egész úgyhogy tényleg óvatosan!!!
  3. Vezetéknév.Keresztnév.homo.com Az egyik ismerősöm mondta ezt az oldalt. Bármilyen nevet írsz be a cím elé kidob egy oldalt és a nevét és ki van írva hogy: TE EGY ROHADT BU.. VAGY. Kép is van melléklve hozzá és külön menüpontok vannak róla. CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK!!! www.VezetéknéKeresztnév.homo.com A vezetéknév és keresztnév helyére autómatikusan egy nevet írsz be akit meg akarsz szivatni. Ez szerintem felülmúl minden szivatós progit!!! Nem tudom hogy jó helyre raktam-e deszerintem itt jó helye van.
×
×
  • Create New...