Lovetta Posted Július 24, 2008 Share Posted Július 24, 2008 Rájöttem, hogy az egész életünk a táplálkozásról szól. Rengeteg olyan kifejezés van a magyarban, ami valamilyen módon a kajával kapcsolatos. Például amikor perecelsz egyet. Vagy elmész csak úgy céltalanul kolbászolni a városban. Vagy rizsázol valakinek, például abból a célból, hogy később megrépázd, de az is lehet, hogy ő meg utána megmogyoróz Ilyenkor nem kell sokat tökölni, ha egyszer már lekenyerezted. Veled ne kukoricázzon. Persze ha kurva, akkor tejelned kell, mert kisajtolja belőled, ezt általában előre le is vajazzátok, amikor még úgy be vagy sózva, hogy borsózik a hátad, és nem gondolsz arra, hogy utána annyira fel leszel paprikázva, hogy majd' becsokizol. Kábé. Most persze lehet azt mondani, hogy "ez elég gyengus volt", de én erre elhárítólag közlöm, hogy nem ér a nevem, káposzta a fejem. És ha erre nem tudsz mit mondani, akkor mákom van ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trilon Posted Július 24, 2008 Share Posted Július 24, 2008 Ez jóóó és igen tényéleg minden a kajárol szol Grat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Július 24, 2008 Share Posted Július 24, 2008 most jöttem rá h télleg minden a kajáról szól ez 'saját találmány' vagy vhol találtad és bemásoltad? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted Július 24, 2008 Share Posted Július 24, 2008 Ez pár éve nekem is megvan. Nemláttam semmiféle licenset Lovetta nevével, ugyhogy gondolom találta vhol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovetta Posted Július 24, 2008 Author Share Posted Július 24, 2008 csak találtam egy igen beteg oldalon ez nem volt beteg azért ide bemásoltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frosty89 Posted Július 24, 2008 Share Posted Július 24, 2008 ez nagyon jó XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Július 25, 2008 Share Posted Július 25, 2008 Ez nem semmi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leviii Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 azt hiszem ezt bemagolom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovetta Posted Július 27, 2008 Author Share Posted Július 27, 2008 tedd azt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 Ez nagyon is igaz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E-mail Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 nem rosszak! érdemes belőle mazsolázgatni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovetta Posted Július 28, 2008 Author Share Posted Július 28, 2008 végül is ez a való életből lett merítve, és több dolgot kapcsol össze, amit talán észre se vettünk eddig Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leviii Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 vagy írhatnám azt is hogy: nagyon süti! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rentai Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 Hhe ez jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 Hmm.. Talán igazad van... Én például ezeket a sorokat olvasva most jöttem rá, hogy az élet nem HABOSTORTA... :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovetta Posted Július 30, 2008 Author Share Posted Július 30, 2008 ez jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 ez tök jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovetta Posted Július 30, 2008 Author Share Posted Július 30, 2008 mondjatok kajával kapcsolatos szavakat, amit másra is szoktunk mondani persze olyat ami nincs benne a szövegbe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts