zsepi Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 Akinek van mersze, de azért 1-2 jobb is akad benne, de a többség... http://videa.hu/videok/zene/megasztar-4-casting-kaszting-megasztar4-mujeg-tPWDdpWnImRPn6L2 De az ilyen emberekkel mér nem közli senki, hogy inkább ki se nyissa a száját, ha nem tud énekelni? http://videa.hu/videok/zene/megasztar-casting-tanita-megasztar4-tikaram-04CqjVrtWOn68PLH Bár ez egész jó: http://videa.hu/videok/zene/megasztar-casting-jocsaj-megasztar4-2KgkopoAbT0HZdPN további videók (aki még bírja) http://videa.hu/video_kereses/megaszt%E1r Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrooo Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 eheh most emiatt megkellett szakitanom egy pantera számot... nem érte meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FZolee Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 Jesszus... A 7314-es sorszámú 16 éves emo-s gyerek, aki rózsaszín pulcsiban van... Na az kész Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 annak még talán volt egy kis hangja... b*zis de volt.. de rögtön a legelején az a csaj áááááááááá meg az a bariton szőke se volt semmi igazából nemtudom hogy az ilyen emberek mit szívhatnak mikor elmennek egy ÉNEK verseny válogatójára ilyen hangal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leviii Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 az az emo tényleg durva volt... de még a "Showderes" gyerek is ott volt!! Sugera-bugera sosem únja meg??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 nem néztem végig... nem bírtam majd a tv-ben a válogatáson sztem megint fogok párat nevetni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 Én a 7633-ason nagyon kiakadtam meg az az után lévőn is .Nekem elég volt ez az egy videó is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcKalóz Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 0:33 mpsnél az a szürke pólós csaj Magyar Tapsi Hapsi, ráadásul még énekelni se tud Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpicore Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 Akad pár jó, és a párat azt most a szó szoros értelmében értem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
edithke Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 Azért ez üt a legjobban: http://videa.hu/videok/zene/megasztar-casting-gyermekkent-megasztar4-Rz6U17rOBXDdruhy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 Nem tudom. Ezek annyira bénák Egyik sem tetszett, mindegyik az angolt erőlteti, amikor szerintem az angol ének annyira nem illik a magyarhoz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benssz Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 sugera-bugera az én városomban lakik(Balassagyarmat).és mindig egy öreg pannoniával jár Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 Húúú de megtaposnám azt a b*zi emo gyereket az első videon... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kript0nka Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 Ő beteg te veréb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
meXx16 Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 Jézusom ezt most nem kellett volna mert le szerettem volna feküdni de rámjött a röhögés Mellesleg elképesztő hogy milyen pofákat tudnak vágni Ezeknek az embereknek azt üzenem hogy "Egyszer mindent el kell kezdeni, de ha tényleg nem megy haggyák abba" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Július 23, 2008 Share Posted Július 23, 2008 Hát szerintem az egész megasztárból ez a legjobb. Köszi a linkeket! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted Július 23, 2008 Share Posted Július 23, 2008 1 megasztár ah hány kilósztár? és a 1 megasztár, hány giga sztár? : ezeken röhögtem egy jót Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Július 23, 2008 Share Posted Július 23, 2008 Legjobban ez tetszett: http://videa.hu/videok/zene/megasztar-casting-a-rocker-barmi-kozbejohet-megasztar4-1JNbWbjMm9b9kWod Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicky066 Posted Július 23, 2008 Share Posted Július 23, 2008 Már láttam egy castingos videót, és igenis vannak köztük jóhangúak. Igaz hogy nem olyan sok, de MÉG VAN REMÉNY!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apunk Posted Július 23, 2008 Share Posted Július 23, 2008 Háááttt. Szomorú hogy az emos srác elég jól énekelt. Retteetes. De talán mág van remény. Jövőre én is esélyes leszek egy fürdőszobai énekléssel, ha ilyen kemény mezőny lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted Július 24, 2008 Share Posted Július 24, 2008 we will rock younál a banán on your face az nagyon odab***ott meg hát amit az emo mondott... baaazz.... a zenében menekvést találsz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Empelord Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 Emberek most nézem az osztálytársam szerepel videóba(énekel is)02:35-dik percnél piros ruci szőke haj na mit szóltok hozzá?? higyjétek el jobban énekel mint a videón van,Rossz a szám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 Hát az emó meg sugera buger az ütött De a kövéres szőke csaj aki azt a "Gyemekként" számot éenekelt, hááát... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jetcoke Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 az emos srácot látásból ismerem LOL. és "rézbőrű" amúgy csak ránézvejókafényviszonyok:D de én hányok a hangjától, nyávogós szar. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts