Jump to content
PirateClub.hu

Die Hard V


Grounder
 Share

Recommended Posts

  • 4 weeks later...
  • 1 year later...
Jónevű rendezők versengenek a Die Hard 5-ért

Nicolas Winding Refn és Justin Lin is ott van azon rendezők között, akik esélyesek a Drágán add
az életed! 5. részének elkészítésére. A filmben John McClane fia is fontos szerepet fog játszani.

Korábban már bejelentették, hogy a Zseni az apám (Smart People) című filmet készítő Noam
Murro lehet az egyelőre címmel még nem rendelkező ötödik Die Hard, azaz Drágán add az
életed!-film rendezője. Azonban Murro nemrég távozott a projektből, a 300: Battle of Artemisia
miatt, így a 20th Century Fox kénytelen új rendező után nézni. A Deadline információi szerint négy
jelölt van a megtisztelő feladatra.


hard_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Az esélyesek között ott van Joe Cornish (Attack the BlocK - még nem mutatták be), Justin Lin
(Halálos iramban: Ötödik sebesség), John Moore (Max Payne - Egyszemélyes háború, Ómen) és
Nicolas Winding Refn (Drive, Bronson). Időközben a Die Hard 5 forgatókönyve is elkészült a
Szupercsapatot és a Wolverine-előzményfilmet is jegyző Skip Woods jóvoltából. A történet szerint
John McClane és fia Oroszországba utazik, és ott keveredik elég nagy bajba.

SG
Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Die Hard 5 - A Max Payne készítőjének kezében

A stúdió négy esélyes közül választotta ki a szerinte legmegfelelőbbet Noam Murro helyére. Vajon ki lehet az a szerencsés, aki ledirigálja John McClane ötödik epikus kalandját?

Noam Murro otthagyta a projektet a 300: Battle of Artemisia miatt, így a stúdiónak új rendező után kellett néznie, hiszen mindenképpen szeretnék, hogy összejöjjön a Die Hard égisz ötödik tündöklése... vagy bukása? Majd kiderül, de ahhoz meg kell rendezni a filmet és ehhez John Moore-t, a Max Payne készítőjét választották ki. Versenyben volt még Joe Cornish (Attack to the Block), Justin Lin (Halálos Iramban 5) és Nicoals Winding Refn (Drive), de ezek közül szerintem is Moore volt a legjobb választás és kövezzetek meg, valamint vessetek tüzes verembe, de nekem a Max Payne is tetszett. A Die Hard 5-ben orosz barátaink földjén tevékenykedünk majd (Moszkvában leginkább), karácsony idején jó Die Hard szokás szerint és ha hinni lehet a pletykáknak, pár hónap múlva a forgatást is megkezdik.

cinestar.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

John McClane utódja

Már kiderült korábban, hogy A Good Day to Die Hard címen fut be a köztudatba McClane legújabb világmegmentése, ráadásul az is, hogy részben Magyarországon forgatják a projektet.

2013. február 14-én érkezik a Die Hard ötödik része természetesen Bruce Willis főszereplésével, John Moore (Max Payne) rendezésében, Skip Woods (Hitman, Kardhal, X-Men: Kezdetek - Farkas) forgatókönyve által. A friss értesülések alapján elmondhatjuk, hogy Willis és Moore keresik azt a fiatal színészt, aki McClane fiához legjobban illene. A jelenlegi kívánságlistán négy úriember szerepel, közöttük a legesélyesebb a Thor-t alakító Chris kistesója, Liam Hemsworth (Az éhezők viadala), de azért ott áll még Aaron Paul (Breaking Bad, Az utolsó ház balra, K-Pax), James Badge Dale (A tégla, 24, The Grey) és D.J. Cotrona (G.I. Joe 2, Kedves John, Kígyóharapás) neve is. A sztori szerint John McClane Moszkvába érkezik, hogy a fiával legyen, mikor kiengedik a börtönből, ám a McClane családot ismerve minden olyan elcseszett lesz, amilyen csak lehet.

cinestar.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
Két főgonoszt kapott a Die Hard 5

 

Gyarapodni kezdett az ötödik Die Hard-mozifilm szereplőgárdája. A jók oldalán lévő két főszereplőhöz ezúttal két olyan színész csatlakozott, akik a rosszakat fogják erősíteni.

 

A Variety adott hírt arról először, hogy két színész is csatlakozott a Drágán add az életed! című akciófilm-sorozat ötödik epizódjához, mely az A Good Day to Die Hard címet fogja viselni. Mindkét színész, Sebastian Koch és Yulia Snigir is rosszfiút, illetve -lányt fog alakítani, bár arról egyelőre nincs hír, hogy pontosan milyen karaktert. Előbbit nemrég láthattunk az Ismeretlen férfi című filmben, utóbbinak pedig ez lesz az első angol nyelvű produkciója.

 

Rajtuk kívül még Bruce Willis, valamint a fiát alakító Jai Courtney szereplése biztos a filmben, melyet a tervek szerint részben Magyarországon forgatnának májusban. A történet ezúttal nemzetközi lesz, hiszen a New York-i zsaru Moszkvába fog kerülni, ahol nem csak a saját és fia testi épségét próbálja megvédeni, hanem a demokráciát és a világ biztonságát is. Az A Good Day to Die Hard premierje 2013. február 14-én lesz.

 

SG

Link to comment
Share on other sites

A lényeg

A Die Hard 5. összesen 120 millió dolláros, azaz 25 milliárd forintos összköltségvetéssel készül, amelyből a hírek szerint 14 milliárdot költenek el nálunk a filmesek. 300-400 fős magyar szakembergárda dolgozik majd az ötödik részen

Persze oroszok leszünk megint...A pletykák szerint helikopter kergeti Bruce Willist az M7-esen(szolnoki csapat), meg persze a 4-es metró alagútjairól beszélnek+írnak.

Link to comment
Share on other sites

Szerintem a legtöbben a célközönség sorai közt (tisztelet a kivételnek) Oroszországot csak egy rossz országnak tekintik, ami mindig megpróbál valami titkos fegyvert csinálni/kilőne/akármi, amivel tönkreteszi a nagy és jó USA-t és annak nagyszerű hőseit. Nem hinném, hogy azoknak a filmeknek akár a 10%-a is, amelyekben Oroszország benne van, az oroszok ne valami szupergonoszt játszanának el. Nem hinném, hogy a magyar embereket is így kéne beállítani.

Ebből a szempontból jó, hogy oroszokat játszanak el. Mellesleg szerintem örülnünk kéne, hogy nálunk költik el a pénzüket.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...