Jump to content
PirateClub.hu

Csináljunk saját filmet


cerh2
 Share

Recommended Posts

Csináljunk saját filmet!

 

Én lennék felelős a zenékért, és a forgatókönyvnek egy kicsi részét én írnám.

 

 

 

Tudjátéok hogy miért van ez a Gumiszobában. Mert ezt csak viccnek szántam.

Igényes filmet csak akkor tudunk csinálni, ha találkozunk és saját stúdiónk van. Ami persze nincs.

 

 

De azért egy South Park féleség készítésében vagy valami Rajzfilm készítésében (esetleg Anime készítésben) benne lennénk

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 465
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Arbiter: Jó ötlet! De én valami komoly témára gondoltam, ami nem szappanopera, hanem pl. Sci-fi, Akció, Romantika, Fantasy, vagy valami ezekhez hasonló komoly téma.

 

Mint mondtam, vállamom a filmzenék beszerzését, de ha hivatalos filmet akarunk, és nem akarunk szerzői jogsérétésért börtönbe kerülni, akkor akár magam is összehozhatok egy számot az Anvil stúdióval.

 

Az animációkhoz és a grafikákhoz nem értek, azt csinálja valaki más.

 

 

 

Na, az én saját ötletem:

 

Az utazás

 

Műfaj: Sci-Fi, egy kis Akcióval, Romantikával és Horrorral fűszerezve, 1-2 Fantasy beütéssel

Forma: Sorozat, 30-40 perces részekkel, olyan Anime féleség

Játszódás: a 22. században

Világ / Bolgyó: Egy másik világ, de van rá utalás, hogy a föld valaha (100 éve) létezett, csak felrobbant, vagy akármi (ide nem tudok mit kitalálni, majd valaki kitalál valamit)

Link to comment
Share on other sites

Elég komoly elképzeléseit vannak.

 

Hát ilyen south parkos elképzelés még csak de anime az lehetetlen. Hogy ezt meg tud csinálni sok ember kell, nagyon sok, de nem akarlak le hülyézni meg ilyesmi.

 

Na jó igazad van, de azért képzelj el egy jövőben játszódó komoly South Park féleséget

Link to comment
Share on other sites

Köszönöm a támogatást RicsiBond!

 

(remélem komolyan vette)

 

A nyitózenei választások, az én szempontomból

 

Queen - 39

Queen - Radio Ga Ga

Judas Priest - Painkiller

The Beatles - Yesterday (ez a verzió: http://www.youtube.com/watch?v=COLbULs08EQ)

 

Ha a 4 közül valamelyiekt nem hallottátok, akkor hallgassátok meg őket.

 

A záró zenének szerintem jöhetne a Judas Priest-től a Painkiller (csak ha nem ezt választottuk nyitózenének), vagy a Queen-től az Innuendo, esetleg a Nightwish-től a Wishmaster.

 

És mivel Sci-Fi lesz, ezért sajnos akaratom ellenére (mivel nagyon utálom a technot) rakni kell valami elektro-t is, hogy meglegyen a futurisztikus feeling.

Link to comment
Share on other sites

colt.45 @: Még nem döntöttük el. Szerintem a South Parkos, mert Animét technikai okok miatt lehetetlen megvalósítani. De a jövőben fog játszódni. Sci-fi lesz Akcióval, Horrorral és Romantikával fűszerezve.

 

Kösz, hogy beszálsz, üdvözlünk a stábban!

 

RiocsiBond @: Jók lesznek a csengőhangok. Szerintem a kezdő zene a Radio GaGa lesz.

Link to comment
Share on other sites

Nekem meg is lenne az ötletem az 1. részhez

 

Én megírom az 1-2 soros alapot, colt.45 pedig hozzáad csomó mindent, és az 1-2 soros szövegből 5-10 sorosat csinál.

 

Oké?

 

1. rész címe: Régi emlékek

2070-et írunk. Egy 60 éves szakállas, hosszú ősz hajú pasas mesél történetet a főszereplőknek. A főszereplők ebben a részben még gyerekek. A tata elmeséli, hogy 27 évesen elindult űrutazásra 1938-ban, hogy egy új világot fedezzenek fel, de valami miatt amíg ők 1 évet a földön kívül utaztak, addig a földön 100 év tellett el, így 28 évesen tért vissza, és minden szerette halott. Most 2070-ben 60 éves.

 

2. rész címe: Egy kaland kezdete

2083. A főszereplők már mind felnőttek. Innen nem tudom folytatni, mert nincs ötletem.

 

 

Ui.: van ötlet főszereplőknek? Én 3 férfi és 2 női főszereplőt terveztem, de nem tudom hogy nézzenek ki, mi legyen a nevük, stb.

Link to comment
Share on other sites

Főszereplő ötleteim lennének.

1. Egy kemény csáváó valamilyen katonai szervezetből, akit kitesznek, mert elkúrt valamit. Hogy bebizonyítsa, hogy még mindíg kemény csávó, elmegy valahová vagy valamiért egy utazásra.

2. Egy kiscsaj, akinek eltűnet valmelyik szerette, és most talált valami jelet, és ő is elindul egy utazásra.

3. Egy fiatalember, aki be akar kerülni valami elit társaságba, de ezért emg kell tennie valami hölyeséget, ezért ő is utazik egyet.

 

Ezek akár egy, akár az összes is szerepelhetne.

 

Link to comment
Share on other sites

G_pont @: Közönöm a támogatást!

Malarki @: Aha, nagyon köszönöm.

 

Akkor a szereplők:

A nevek még nem fixek! Lehet hogy megváltoztatjuk!

 

Malarki:

Összegzés: Egy kemény csáváó valamilyen katonai szervezetből, akit kitesznek, mert elkúrt valamit. Hogy bebizonyítsa, hogy még mindíg kemény csávó, elmegy valahová vagy valamiért egy utazásra.

Előtörténet: Szegény családban született. Fiatal korában már tehetsége volt a fegyverekhez. Hogy családját ellátja katonának ment.

 

Emilia:

Összegzés: Egy kiscsaj, akinek eltűnt valmelyik szerette, és most talált valami jelet, és ő is elindul egy utazásra.

Előtörténet: Szegény környezetben élt. Apját nem ismerte, de úgy tudja, hogy ufók rabolták el. Mikor felnőtt lett, eltünt unokatestvére is.

 

Cerh:

Összegzés: Egy fiatalember, aki be akar kerülni valami elit társaságba, de ezért meg kell tennie valami hölyeséget, ezért ő is utazik egyet.

Előtörténet: Úgyszintén szegény családban származik. Minden is arról álmodott, hogy kalandor lesz. Főleg miikor az első részben a 60 éves ember beszámol az űrutazásról egy örökké égő, soha ki nem alszó láng gyullad meg benne. És ez a kalandorrá vállás vágányak a tüze.

 

Estelle:

Összegzés: a második nő a csapatban. A többi főszereplővek ellentétben nem szegény családból származik, hanem gazdag. Ezért, és még teljesen más gondolkodásmódja miatt elősször rossz viszonyban lesz a többi főszereplővel, de idővel kibékülnek.

Előtörténet: Gazdag családban született. Apja bolgyóközi kereskedő, anyja orvos. Gyermekkori neveltetése sok pénze ellenére kemény volt. Szigorú szülei mindent megtanítottak neki, amik szertük fontosak: fodrászkodás, főzés, éneklés, zongorázás, pénzügyek, és a fegyverek használata. Az utóbbi kettő mindig is jól jött neki.

 

Colt:

Összegzés: az utolsó férfi. Sötét gyermekkora volt, keresi a helyét. Elősször csak tévedésből utazik a többi főszereplővel, de majd barátjuk lesz.

Előtörténet: Hajléktalan volt, szüleit nem ismerte. Az utca nevelte. Megtanulta a lopás, rablás, fegyverhasználat, kulcsnyitás és lopakodás művészetét.

 

Ricsi:

Összegzés: Angol titkosügynök volt, 2008-ban hibernálták 25 éves korában, hogy később el tudjon kapni egy bűnözőt. A gonosz 2011-ben meghalt, de elfelejtették felébreszteni, és csak most kerül sor rá, és ki akarja deríteni hogy miért csak most. Gazdag családban született, és szülei korán elhunytak. Estelle-l a végére összejönnek.

Előtörténet: egyenlőre még nincs

Link to comment
Share on other sites

Látom mindenki forgató könyv meg zeneszerkesztő akar leni xD, majd annak aki csinálni fogja a grafikát van egy ötletem hogy mivel csinálja. Az e frontier kiadtot egy anime szerkesztő progit, ilyen "egy gombos progi". Igazából a szereplök mozgatására való és nem a rajzolására, szóval elött meg kell rajzolni külön a háttért külön a szereplöket, csak gondolom leírom az ötletem. A második résznél meg kezdjetek valami akcióval pele: rohannak valami szörny elöl v. ilyesmi, ja és hiába játszódik a jövőbe rakjatok bele kardokat aszt szereti a közönsék. Ezek csak ötletek. :)

Link to comment
Share on other sites

Kedves hogy én is benne leszek :) De mondjuk én átírnám azt az előtörténetet mondjuk Colt-nak, és nekem ez lenne az előtörténetem:

Angol titkosügynök volt, 2008-ban hibernálták 25 éves korában, hogy később el tudjon kapni egy bűnözőt. A gonosz 2011-ben meghalt, de elfelejtették felébreszteni, és csak most kerül sor rá, és ki akarja deríteni hogy miért csak most. Gazdag családban született, és szülei korán elhunytak. Estelle-l a végére összejönnek :)

Ja, és szerintem a végefőcímnek a keresztapa zenéje mehetne :)

Link to comment
Share on other sites

Látom mindenki forgató könyv meg zeneszerkesztő akar leni xD, majd annak aki csinálni fogja a grafikát van egy ötletem hogy mivel csinálja. Az e frontier kiadtot egy anime szerkesztő progit, ilyen "egy gombos progi". Igazából a szereplök mozgatására való és nem a rajzolására, szóval elött meg kell rajzolni külön a háttért külön a szereplöket, csak gondolom leírom az ötletem. A második résznél meg kezdjetek valami akcióval pele: rohannak valami szörny elöl v. ilyesmi, ja és hiába játszódik a jövőbe rakjatok bele kardokat aszt szereti a közönsék. Ezek csak ötletek. :)

 

Köszi, jó ötlet. Nem tudod hol kell a programot letölteni?

Akor kell egy animátor aki kezeli programot.

És kellene egy grafikus is (ha lehetne választani, akkor cyBEER-t választanám)

 

Igen, kardok természetesen lesznek. Nekem is van 5000 Sci-Fis, csúcstechnológiás RPG Maker 2000-el vagy 2003-al készítétett játékom, ahol vannak Középkori Kardok is.

Link to comment
Share on other sites

Én kutattam utána.

 

Találtam Manga Stúdiót (képregény szerkeztő), Anime Stúdiót (képet lehet vele animálni).

 

Amire szükségünk lesz:

-Anime Stúdió

-Egy jó animátor, aki ért a programhoz

-PhotoShop vagy Paint Shop

-Egy jó grafikus

-Microsoft Movie Maker

-Egy hangmérnök

-Aucadity (hangszerkeztő)

-A szereplők megfeleő hangjai.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...