cerh2 Posted Június 18, 2008 Author Share Posted Június 18, 2008 Az a gond, hogy ezeket nem tudom, hogy vigyem be a progiba Most próbálkozok, de eddig semmi. Szar ügy. Akkor gondolom le is mondhatunk a South park féle Sci-firől. Visszatérés az Anime ötletéhez G-PONT, és mindenki ki fog akadni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Én nem Manga figurákkal sztem még jobb is lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Ne adjátok fel, töltöm fel a tutorial csomagot. Ebből a Bones részt kellene valakinek lefordítania, mert azt nem értem. http://data.hu/get/346724/Tutorials.zip.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 18, 2008 Author Share Posted Június 18, 2008 Ne adjátok fel, töltöm fel a tutorial csomagot. Ebből a Bones részt kellene valakinek lefordítania, mert azt nem értem. http://data.hu/get/346724/Tutorials.zip.html Nem tudom letölteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 van még egy mentőötletem hosszabb lessz , de megoldhatjuk. képkockánként csináljuk meg , és akkor south parkos mozgás is adott lessz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 18, 2008 Author Share Posted Június 18, 2008 van még egy mentőötletem hosszabb lessz , de megoldhatjuk. képkockánként csináljuk meg , és akkor south parkos mozgás is adott lessz Nem hiszem hogy arra animátorunknak lenne türelme. Nem is tudom. Talán a Manga figurák is jók lesznek, Tehénszemű nők nélkül, Tüskehajú izmos emberek nélkül, na meg persze anélkül hogy kiruccannak az űrba harcolni és a légüres térben lobog a hajuk. De azért kiváncsi voltam milyen lett volba a South Parkos módszer Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 szerintem azért adhatnánk az ötletnek egy esélyt fix háttér , és a szereplők mozoghatnának kicsit darabosan is, mint a sp-ban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Nekem az a lényeg, hogy a Bone Systembe be tudjam rakni, de ezért kellene az, hogy valaki lefordítsa a Bone tutorialt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 18, 2008 Author Share Posted Június 18, 2008 szerintem azért adhatnánk az ötletnek egy esélyt fix háttér , és a szereplők mozoghatnának kicsit darabosan is, mint a sp-ban Oké, igazad van. De azért kellene mozgó háttér is, pl. űrutazásban. Nekem az a lényeg, hogy a Bone Systembe be tudjam rakni, de ezért kellene az, hogy valaki lefordítsa a Bone tutorialt. Letöltöttem, de nem tudom a Moho fájlokat megnyitni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Ehhez progi? Ha ad valaki, akkor ezt is ki lehet próbálni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 az űrutazáshoz elég szerintem ha a háttér mozog így azt a hatást kelti hogy az űrhajó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Ahhoz akkor kell a program Töltsd le! Én a kockáról-kockára gondoltam A űrutazásnál elég a háttérmozgatás is, csináltam már olyan játékot, amiben az űrhajó fül-le megy és a fehér pontok pedig futkosnak a háttérben szóval jó ez az ötlet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 18, 2008 Author Share Posted Június 18, 2008 Ehhez progi? Ha ad valaki, akkor ezt is ki lehet próbálni. Utána kellene keresni a Google-n. beírjukl "Moho olvasó", vagy "program that reads moho" és akkor kidob egy program nevet, és akkor már csak "XY (a program neve) free download"... Képről képre? De ott 25 Fame kell hogy 1 másodperc összegyűljön! Na ez lesz aztán a nehéz munka Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 az lehet , de így legalább jól fog kinézni , nem pedig úgy mint egy B kategóriás japán rajzfilm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Töltsétek már le a progit Nem csak ilyen "én vagyok a kemény, hajam sárgán az égnek" stylusú karaktert lehet. Akár egy kezet is lehet mozgatni, de a bone redszert nem tudom még használni. Ehhez kellene, hogy letöltitek a progit és a moho fileket megnyitjátok vele. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 18, 2008 Author Share Posted Június 18, 2008 az lehet , de így legalább jól fog kinézni , nem pedig úgy mint egy B kategóriás japán rajzfilm Ez igaz. Legalább nem lesznek tehénszemű nők, légürestérben lobogó hajú emberek, és tüskehajú szuperizmos emberek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 ez már szállóige? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 18, 2008 Author Share Posted Június 18, 2008 Töltsétek már le a progit Nem csak ilyen "én vagyok a kemény, hajam sárgán az égnek" stylusú karaktert lehet. Akár egy kezet is lehet mozgatni, de a bone redszert nem tudom még használni. Ehhez kellene, hogy letöltitek a progit és a moho fileket megnyitjátok vele. Hol kell letölteni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Tényleg... kéne valakinek posztert meg DVD borítót is terveznie majd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caraffa Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 van még egy mentőötletem hosszabb lessz , de megoldhatjuk. képkockánként csináljuk meg , és akkor south parkos mozgás is adott lessz Ahoz akkor több ember kéne. Van még egy hely?? Milyen fajta zenék kellenének?? Forgatókönyv írásában segítség kell?? Vagy valami egyébb? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteamOwner Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 cerh Mégis benne szerepelhetek, és még a weboldalt is megtudom csinálni Azért 1-2 nap mert én jó oldalt akarok csinálni Szerk.:A weboldal, úgy jó lesz, hogy mindent megrajzolok és három részre fel szabdalom őket?! Első lenne a feljéc. Második a menüsor. Harmadik pedig a szöveg... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 19, 2008 Author Share Posted Június 19, 2008 Ahoz akkor több ember kéne. Van még egy hely?? Milyen fajta zenék kellenének?? Forgatókönyv írásában segítség kell?? Vagy valami egyébb? Nem is tudom. Forgatókönyv írásában azért kellne 1 kis segítség, e akkor olvasd el az 1. oldalon az 1. részt. A zenés rész már foglalt, de azért kellene 1-2 zene. És amikre szükségünk van: Valami nyálas komolyzene/népzene/pop-rock, valami kemény rock, és valami csatába illő techno. A kezdő zenét én már megszereztem. cerh Mégis benne szerepelhetek, és még a weboldalt is megtudom csinálni Azért 1-2 nap mert én jó oldalt akarok csinálni Szerk.:A weboldal, úgy jó lesz, hogy mindent megrajzolok és három részre fel szabdalom őket?! Első lenne a feljéc. Második a menüsor. Harmadik pedig a szöveg... Oké. De akkor aztán meg legyen 2 nap alatt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 Nah megjöttem. Én tegnap este tanulmányoztam a programot, csontot tudok szerkeszteni, csak South park-os figurákkal még nem probáltam. Nehéz lesz, de megoldjuk Jó kis csapat lettünk! Ne adjuk fel!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 19, 2008 Author Share Posted Június 19, 2008 Nah megjöttem. Én tegnap este tanulmányoztam a programot, csontot tudok szerkeszteni, csak South park-os figurákkal még nem probáltam. Nehéz lesz, de megoldjuk Jó kis csapat lettünk! Ne adjuk fel!! Nem adjuk fel. Most végre megvalósul az álmom: darabos mozgás nélküli South Parkos emberek! Igen, jó kis csapat lettünk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 Nyálas komolyzene? Csak nem a romantikus részekhez? Mert akkor van olyanom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 19, 2008 Author Share Posted Június 19, 2008 Nyálas komolyzene? Csak nem a romantikus részekhez? Mert akkor van olyanom De igen. A romantikus részekhez Nyális komlyzene, de népzene, pop vagy pop-rock (lájt rock) is megteszi. Nekem megvan a Queen-től a One Year of Love Nekem mid van? Akciós zenéhez sajnos az általam gyűlölt Techno kell ( ), hogy megadja a Futurisztikus és Sci-fi fílinget. A Horroros részekhez szerintem megteszi egy-két Alice Cooper-es szám. Na jó, csak viccnek szántam, keresni kell Horror filmekből is zenéket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 Ez pont illene sztem a romantikus részhez: Candy Dulfer & Dave Steward - Lili Was Here Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 Hát nem birok semmit se mozgatni a SP-os figurákon. Adtam nekik csontot, de akkor se mozognak... Túl össze van zsúfolva, mert minden egy helyen van. PL: cerh karakterénél: a gitár rögtön ott van a kezében, kicsi a keze...Szerintem ezt a SP-os témát el is vethetjük, mert ahhoz profi program kellene és profi emberek Mi most még "csak" össze szokunk és probálunk minden tőlünk telhetőt megtenni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 19, 2008 Author Share Posted Június 19, 2008 Ez pont illene sztem a romantikus részhez: Candy Dulfer & Dave Steward - Lili Was Here Oké, ez pont optimális Hmmm.. Instrumentális. Bár lehetne kicsit lassabb tempójú Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 Ebben nincs ének csak zene Ajj, megelőztél Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts