Jump to content
PirateClub.hu

Szerelmesek pohara


Szipi
 Share

Recommended Posts

Szerelmesek pohara

 

 

Hol vannak már a könnyekkel átitatott levelek? A szaggatott telefonbeszélgetések? Az egymástól távol lévő szerelmesek ma már akkor is kapcsolatba léphetnek egymással, ha csak egy pohár italt kortyolnak, és közben a kedvesükre gondolnak. Mindez egy tudományos-fantasztikus regényben természetes volna, de a valóság sincs messze ettől.

 

Bostonban amassachusettsi műegyetem médialaboratóriumában olyan poharakkal kísérleteznek, amelyek ivás közben is hírt idnak a távolban lévő kedves jelenlétéről.

Két amerikai kutató, Jackie Lee és Hyemin Chung az ember és a számítógép közötti kapcsolat újszerű formáival kísérletezik. Úgy tartják, togy a társas iszogatás fontos kapcsolat, amely összeköti a barátokat, szerelmeseket. Lee és Chung most azon fáradozik, hogy a közös ivás bensőséges hangulatát adja meg azok számára s, akik földrajzilag távol vannak egymástól. Ehhez néhány fénykibocsátó diódára (LED-re), folyadékérzékelőre, vezeték nélküli összeköttetésre és egypár különleges pohárra van szükség.

Amikor valamelyik személy felemeli a poharat, vörös fény dereng fel távoli társának poharában. Majd amikor az illető az ajkához érinti az üveg szélét, az érzékelők fehér derengő fénygyűrűt varázsolnak a távoli pohár peremére. így a messzi kedves érzékelheti, amikor a társa egy korty italt fogyaszt el vele bensőséges kettesben.

Link to comment
Share on other sites

Ezzel én is egyetértek, ki lesz az a barom aki ilyenre költ, gondolom nem lesz olcsó mulatság, elég érzékeny cuccok kellenek, hogy működjön, meg teljesen más, ha tudom, hogy a spanom iszik,de nem látom, inkább vennék egy webcamot...na mindegy, ha egy lánnyal vagyok kettesben meg úgysem poharazgatunk, még a gép előtt sem, szóval felejtős a dolog!

Link to comment
Share on other sites

ennél már könynebb lenne kitalálni egy mátrixot amibe beléphetne az ember és minden földi dolgot haluzhatnának vele...szólsz az illetőnek (jelen esetben kedvesednek) h csatlakozzon a szerverhez.....és kész is... :D

 

Amúgy télleg elég nagy hülyeség.

 

Most gondoljatok bele milyen lesz madj annak aki direkt távozik el otthonából "megbeszélésre"...és vinnie kell neki egy ilyen poharat... :S :D

Link to comment
Share on other sites

Te jó ég! Hogy milyen hülyeségekkel foglalkoznak egyes "tudósok"...

Most komolyan: a férj mondjuk távol van üzleti úton, viszi magával a poharát, a felesége meg nézi otthon, hogy "Istenem! Épp most iszik!!" vagy mi? És akkor ő is iszik és boldogok. :D Gyártják egyébként ivócimboráknak is ? :lol:

Link to comment
Share on other sites

de én nem iszok, akkor ettől a lehetőségtől meg vok fosztva? szipi

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...