Jump to content
PirateClub.hu

A fizika da Vincije


PrinceCherry
 Share

Recommended Posts

Vezeték nélküli ingyen áram. Üzemanyag nélkül működő motor. Csak két ötlet az egyik legmisztikusabb fizikus fantáziájából. Igaz, ezeket nem készítette el, mégis sok mindent köszönhetünk Nikola Teslának.

 

Ingyen áram, amely vezetékek nélkül jut el a Föld minden pontjára. Olyan autó, amely üzemanyag nélkül is képes működni. Két ötlet a valaha élt legmisztikusabb fizikustól, amelyek papíron már készen voltak a XX. században, csak éppen az emberiség nem érett meg még rá. Legalább is a feltaláló szerint.

 

Ő nagyon ügyelt arra, hogy csak olyan találmányokat készítsen el, amire már megérett az emberiség? ? mondta Havasi Ferenc, Tesla kutató.

 

Nikola Tesláról at mondták, ő a fizika Leonardo da Vincije volt. Nevére mégis alig emlékszik valaki. Pedig még Magyarországon is élt.

 

A telefon hangosításának feltalálása fűződik a nevéhez. Pontosan 20 hónapot töltött Budapesten? ? mondta DR. Golub Iván, a Pomázi Szerb Kisebbségért Alapítvány elnöke.

 

Hogy miért halt meg Tesla miatt egy elefánt 1500 ember szeme láttára, és hogyan teleportálta magát a távirányítás, a váltóáram és a rádió feltalálója, kiderül a XXI. századból!

 

 

Az XXI.század adása:

http://www.rtlhirek.hu/dock/videogallery/43:2229

Link to comment
Share on other sites

Emlékszem, hogy fizika órán mesélt Tesláról a tanár. Az biztos, hogy nem mindennapi ember volt. És attól, hogy a neve nincs az emberek által legismertebb feltalálók között, elég sok találmány fűződik a nevéhez (úgy értem olyan, ami ár meg is valósult).

Link to comment
Share on other sites

Én az egyik legzseniálisabb fizikusnak tartom, aki valaha élt. Hogy is halt meg? Elvileg direkt elgázolták, mert olyasmit vett észre, ami gyökerestül felforgatta volna a fizikát, a tudományt és az egyházat...

Link to comment
Share on other sites

Einstein senki, csak épp felfuttatták a relativitáselmélettel, amit a "proli" is megért. elmagyarázod Einstein ikerparadoxonát és rel.elméletét egy 10éves gyereknek és megérti. De magyarázd el mondjuk Tesla cuccait. Amúgy 1kő elméleti munkát végzett, Tesla pedig vérbelien gyakorlatit. És Einstein NEM tudott normálisan számolni, cask elméletei voltak. A felesége számolta ki az összes dolgot.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...