ica Posted Február 9, 2014 Share Posted Február 9, 2014 Minden úgy működik az editorban ahogy kell. Használd a "bbkód" váltó gombot, a legelső ikon az editorban. Nincs letiltva a bal egérgomb se. Ahol a kurzor villog értelemszerűen oda illeszti be a kívánt tartalmat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
talissa Posted Március 16, 2014 Share Posted Március 16, 2014 Itt bejelentheted a fórum esetleges hibáit, bugait, és mi minél előbb megpróbáljuk azokat megoldani! szia, A keresés opció eltűnt az új design óta. Tudnátok benne segíteni, hogyan tudok keresni a fórumban? Köszi. Zsanett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ember2003 Posted Március 16, 2014 Share Posted Március 16, 2014 Sziasztok valami nem stimmel a digitális könyvfeltöltésnél kód beilesztés után is elérhető nem regizet tagoknak is a beilesztett kód. Köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted Március 16, 2014 Share Posted Március 16, 2014 (edited) Kis türelmet kérünk. Az oldalon karbantartás folyik. ************** Edit: most már ok! Módosította Március 16, 2014 ica 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carline Posted Április 14, 2014 Share Posted Április 14, 2014 Keresővel kapcsolatos problémám lenne. Filmeknél, könyveknél, programoknál, ha a keresőbe beírom, hogy "data.hu/get" akkor azokat a témákat kapom vissza, melyekben a letöltőlinkben szerepel a keresőszó. Az XxX kategóriában pedig, ugyanazon kifejezésre, szinte az összes témát beadja úgy, hogy nincs is benne a keresett kifejezés. Ezt lehet javítani? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted Április 14, 2014 Share Posted Április 14, 2014 Ha jól értem akkor te a data.hu letöltési linkeket akarsz keresni az xxx-ben. Nincs per karakter:(data.hu szóköz get) és idéző jelek közé tedd a keresett szót. A helyes keresési kulcsszó: "data.hu get" -idéző jelekkel együtt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
M0rt Posted Április 16, 2014 Share Posted Április 16, 2014 Nem biztos,hogy hiba de érdekelne,hogy a PirateClub helyett időnként miért az alábbi oldal tölt be ? http://url4short.info/eb3a64e5 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ban-Dee Posted Április 17, 2014 Share Posted Április 17, 2014 (edited) Szia! Tegnap délután és este többszöri próbálkozás ellenére sem tudtam elérni a fórumot. Ez előfordult már régebben is. Ugyanakkor a postokból meg azt látom, hogy másoknak sikerül. Nálam lehet a hiba, vagy a felhő szolgáltató túlterhelt, vagy valami más oka van? Módosította Április 17, 2014 ica A szolgáltatónknál voltak hálózati problémák Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
koppany82 Posted Április 28, 2014 Share Posted Április 28, 2014 (edited) Sziasztok! Opera böngésző alatt tegnap este óta szét van esve az oldal. Csak nálam jelentkezik ez a hiba? Előre is köszi a válaszokat! Módosította Április 28, 2014 koppany82 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ban-Dee Posted Április 28, 2014 Share Posted Április 28, 2014 ica: Köszi szépen a választ, akkor nem aggódom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted Április 28, 2014 Share Posted Április 28, 2014 Sziasztok! Opera böngésző alatt tegnap este óta szét van esve az oldal. Csak nálam jelentkezik ez a hiba? Előre is köszi a válaszokat! Nálam jó opera alatt is. Próbáld meg egy másik sablonnal (theme váltás) -bal alsó sarok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
koppany82 Posted Április 28, 2014 Share Posted Április 28, 2014 Köszönöm a visszajelzést! Bár nem segített a témaváltás. De ha másnál nem jelentkezik, akkor mégis nálam lehet a gond. Pedig kipróbáltam a sütik törlését is, de mégsem jó. Na mindegy,további jó munkát! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jégrém Posted Április 29, 2014 Share Posted Április 29, 2014 Nálam is szét van esve az oldal, de csak Firefox alatt. Próbáltam a téma váltást, de nem segített. Chrome és IE alatt viszont jó. Mi frász lehet ez? --------------------------------- Talán másnál is az gond, amire most ráhibáztam. Adblock plus-t használok a Firefoxban, letiltottam, és mindjárt jól jött be az oldal. 3 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
koppany82 Posted Április 29, 2014 Share Posted Április 29, 2014 Köszi jégrém!!!! Ez volt a ludas. Hogy én erre miért is nem gondoltam... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rios1 Posted Április 29, 2014 Share Posted Április 29, 2014 Nalam is ez volt a problema de kikapcsoltam az Adblock plus-t es vegre ok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted Április 29, 2014 Share Posted Április 29, 2014 adblock okozta problémákra: https://adblockplus.org/en/known-issues 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atamo Posted Május 26, 2014 Share Posted Május 26, 2014 Sziasztok! Valami történt a régebbi feltöltésekkel? Pl adok 1keresést "Babylon" névre, talál több mint 30címet, de egyiket sem tudom megnyítni. Sima fehér ablak jön be, nem ír semmi jogusultsági gondot . . . Probáltam Explorer és Firefox alatt is. Mi lehet a gond? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted Május 26, 2014 Share Posted Május 26, 2014 dobnál 1 linket nekem is? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atamo Posted Május 27, 2014 Share Posted Május 27, 2014 dobnál 1 linket nekem is? A keresés a következő kulcsszóra: babylon visszaadott 156 eredményt Az első 4 a kovetkező: http://www.pirateclub.hu/topic/7443252-va-underground-trance-sessions-vol-9-2014/?hl=babylon http://www.pirateclub.hu/topic/7442200-boney-m-boney-m-disco-collection-bobby-farrell-2014/?hl=babylon http://www.pirateclub.hu/topic/7438813-hollywood-babylon-2014/?hl=babylon http://www.pirateclub.hu/topic/7438616-omega-kiabálj-énekelj-kislemezek-ritkaságok-1967-2006/?hl=babylon Bármelyikre rákattintva fehér ablak jön be, vmi nálam lehet a gond, de mi ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chili Posted Május 27, 2014 Share Posted Május 27, 2014 Nálam az összes böngészővel problémamentesen megnyitja a találatokat az összes témával. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted Május 27, 2014 Share Posted Május 27, 2014 atamo! Milyen neted van? -gagyi ADSL esetén lehet hogy nem bírja kiszolgálni a kliensgépeket a hálózat(gyenge a net) Röviden, MTU: http://support.microsoft.com/kb/283165/hu Szerintem! A legegyszerűbb ezt leellenőrizned, ha megkérdezed a erről a szolgáltatód Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atamo Posted Május 28, 2014 Share Posted Május 28, 2014 (edited) Eddig még 1oldalon sem volt ilyen gondom . . . , a net biztos OK 100M/100M optikai kábel. Általában ha vmely oldal rakoncátlankodik Explorer alatt akkor Mozillát használok és minden OK, de hogy egyik böngésző se menjen ez érdekes. Ha nálatok megy akkor nálam lehet vmi elállitva, de mi ? Módosította Május 28, 2014 ica Ezt már a segítség fórumban kérdezheted meg. Nem a fórummal kapcsolatos hiba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LittleDog Posted Július 19, 2014 Share Posted Július 19, 2014 (edited) Nem tudok bejutni a postafiókomba pedig fontos lenne... Módosította Július 19, 2014 ica ok 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longman Posted Október 25, 2014 Share Posted Október 25, 2014 (edited) Kedves Ica!Még "új hús" vagyok Nálatok a feltöltésekkel, ezért gyakran használom az "Előnézet" gombot, nehogy rossz legyen vagy rondán nézzen ki a feltöltés. Egy apró észrevételem lenne: Mivel a "Hozzászól" és az "Előnézet" gomb közel van egymáshoz, ezért néhányszor majdnem sikerült elküldenem a félig kész bejegyzést. Meg lehet oldani - persze csak akkor, ha nem kell könyékig belenyúlni a fórum motorjába - , hogy a "Hozzászól" gomb egy kicsit arrébb (pl. egy gombnyival / néhány Space-el balra / teljesen balra igazítva) kerüljön az "Előnézet" mellől és így a véletlen elküldés esélye csökkenne. Üdvözlettel, Longman Módosította Október 25, 2014 ica kicsit igazítottam rajta 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longman Posted Október 25, 2014 Share Posted Október 25, 2014 (edited) Köszönöm a módosítást. Az lehet, hogy nálam van valami rosszul beállítva?, mert így néz ki az előnézet gombja: http://i.imgur.com/SWagruq.png (Ne idézd az előző hsz) Módosította Október 25, 2014 ica Az alapértelmezett sablont módosítottam(PirateClub) / ez az underground 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longman Posted Október 25, 2014 Share Posted Október 25, 2014 Elnézést az idézésért (pedig a szabályban olvastam is, hogy nem szabad, csak az e-mail-es reflexek benne voltak a kezemben) Köszi, akkor majd azt használom feltöltéseknél. 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longman Posted Október 25, 2014 Share Posted Október 25, 2014 Duplán köszi, "Underground"-nál is tökéletes. 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sawyer77 Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 Jó kezdés első hozzászólásban rögtön panaszkodni, de a kereséssel van problémám. Data.hu-s linkeket keresnék a letöltések/filmek fórumban. Alaphelyzetben most kiad kb 180 találatot, 8 oldalon, de csak október 26-ig visszamenőleg. Próbáltam időintervallum szerint szűkíteni az október 26 előttiekre, de így nem hoz találatot. Próbáltam idő szerint szűrni pl. október 27 és 30 között, de így sem hozza fel azokat a találatokat, amik időintervallum nélkül megvannak. Szeretném kérni az időintervallum szerinti keresés javítását vagy az összes találat megjelenítését, ha nem terheli meg a fórummotort. Előre is köszönöm a segítséget. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 (edited) Igazad van mert a "data.hu" okt.26-ig ad 200 találatot ennyire van beállítva a limit, most felemeltem 1000-re, ha ez segít Az összes találatot nem lehet lekérdezni, meg felesleges is (data.hu-ból akár több ezer is lehet). Próbáld meg tovább szűkíteni a keresést, cím és data.hu, vagy konkrétan csak a címre. Vagy még tudom ajánlani a A Google Új Kereső Funkciója PirateClub Felhasználóknak. című témában leírtakat Pl, a keresőbe beírod hogy "filmek data.hu" és Nagyjából 23 900 találat, és nincs limit. https://www.google.hu/search?num=50&q=filmek+data.hu+site%3Apirateclub.hu&oq=filmek+data.hu&gs_l=navquery.12...5691.21216.0.25423.14.13.0.0.0.0.4426.6234.1j10j0j1j9-1.13.0....0....1.58.navquery..9.5.5052.SY5tceDZkzc&ved=0CCcQ2wE&ei=1DNVVIjJLpPharWJgdgG Módosította November 1, 2014 ica 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiger105 Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 Hali! A fórumtémákban a kijelzett hírnév pontok bal oldalt a neveknél el vannak csúszva egy hozzászólónyival ahogy nézem, eddig nem tűnt fel ilyen hiba. Üdv: tiger105 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts