Jump to content
PirateClub.hu

Ban-Dee

Veterán
  • Pontszám

    25
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

Legutóbb itt jártak

501 profil megtekintés

Ban-Dee's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

30

Közösségi hírnév

  1. Szia! Leszedtem ezt a sorozatot, köszönöm szépen a feltöltést. Valami viszont nagyon nem kerek ezzel a sorozattal. A 13-as és a 25-ös (vagyis a befejező) részek angolul vannak és feliratot sem találok. Ráadásul az imdb szerint van sorrendbe rakva, de a magyar szinkron számai szerint totál összevissza. Tudnál esetleg nekem segíteni, hogy akkor hogyan kell nézni ezt a sorozatot, hogy ne legyen értelmetlen? Nagyon szépen köszönöm!
  2. Nálam pl. a nyitólap tök más képet ad, mint eddig
  3. Ez mit jelent??? Én tegnap leszedtem az első két részt, ma pedig gond nélkül a negyediket. Akkor most mi van?
  4. Igény!!!!!!!! Beszarás, hogy, ha valami jól működik (data --- JDownloader) akkor azt valaki biztosan elb@ssza. "Csak most, csak itt, csak nektek, csak értetek, új, még újabb, még jobb, még banánabb ízű banán, csak értetek, csak nektek! A Flessgetet vagy 4-5 éve kidobtam a francba, mert volt JDownloader, ami mindent tudott ......... eddig. SZÉP VOLT FIÚK A DATÁNÁL ÉS A JDOWNLOADERNÉL!!!!!! Csak így tovább! Amúgy bocs, nem szokásom kiabálni, meg offolni, de rendesen kiakadtam rájuk.
  5. Ban-Dee

    Total Comander Vs. Sajátgép

    Nem is kérdés: Total Commander, kábé 25 éve, Norton C-Volkov C-Total C . Nálam még a tabletre is felkerült Androis alá, bár ott nem tetszik annyira.
  6. ica: Köszi szépen a választ, akkor nem aggódom.
  7. Szia! Tegnap délután és este többszöri próbálkozás ellenére sem tudtam elérni a fórumot. Ez előfordult már régebben is. Ugyanakkor a postokból meg azt látom, hogy másoknak sikerül. Nálam lehet a hiba, vagy a felhő szolgáltató túlterhelt, vagy valami más oka van?
  8. Ban-Dee

    Ötletek A Fórumhoz

    Sziasztok! Nálam van csak a gond, vagy tényleg "szellősebbre" sikerült venni az egyes témák közötti távolságot? Most már olyan ritka lett a fórum, hogy átfúj rajta a szél. Vissza lehetne állítani az eredeti méreteket? (Vagy nálam van a hiba?) Köszi előre is a választ Bocs, asszem ez rossz helyre ment, a Hibák, észrevételekhez akartam írni
  9. Nem tudom, hogy mennyit számít a véleményem, de mint itteni régi motoros, én is visszasírom a régi dizájnt. Sokkal áttekinthetőbb és kezelhetőbb volt. Pl. most nem tudom, hogy utoljára mikor voltam az oldalon, mert azt nem találom, hogy hol írja ki, így pedig nehéz átböngészni az utolsó látogatásom óta született témákat (sokszor van, hogy 1-2 hétig külföldön vagyok és akkor vissza szoktam böngészni, hogy mik kerültek fel azalatt az idő alatt.). Ezen kívül nagyon hiányzik a címekből a filmek minősége, tárhelyinformációja, szinkronos-e vagy feliratos, valamint a kategória besorolása (vígjáték, akció, stb.). Szóval, ha lehet, akkor én is azt kérném, hogy állítsátok vissza inkább az eredeti állapotot! Köszi szépen.
×
×
  • Create New...