Jump to content
PirateClub.hu

LittleDog

Veterán
  • Pontszám

    23
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About LittleDog

  • Születésnap 02/25/1978

Profile Information

  • Neme
    Férfi

Legutóbb itt jártak

591 profil megtekintés

LittleDog's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

11

Közösségi hírnév

  1. LittleDog

    Linux Mint

    https://computerworld.hu/cio/igy-mukodik-a-linux-kernel-a-kovetkezo-windows-10-valtozatban-275988.html Már betojtam, hogy a Win10 mellett nem fut. Állandóan csak a Win7, ill Win8 "oprendszert" olvasom. Nekem operációs rendszer a mikorszoftnál A DOS jelenti, én azzal kezdtem. A cégnél nagyon fújják, hogy az már nincs, de ha alaposabban megnézed az előbbi kiadásaikat, mindenhol ott van, hogy *.dos. (rejtve. vagy nem.) Emiatt is néztem másfelé csak nálam a Murphy törvénye hatványozottan érvényes. Haveromnál először az OS/2-t láttam. Huh. Szenvedett vele pedig programozónak tanult a Számalkon. Ja, meg a karakteres Suse Linux is. Emiatt is idegenkedtem először a Linux miatt. Mekkora az install mérete? Rámegy egy sima DVD-re? Ja az esetleges helyesírási hibákat nézzétek el, hajnali négykor keltem fel. Jó egészséget Linuxosok (és nem csak azok)!
  2. LittleDog

    Ki milyen játékkal nyomul?

    Köszi szépen, Eurotruck Szimulatort le is töltöttem. Americannal nyomom. Ide azt hiszem a musicba be kell másolni egy mp3 file-t, nincs kedvem vesződni a rádióadók keresésével, a sim adók meg sz@rok. Megint köszi! Jó egészséget kívánok! Szabolcs
  3. LittleDog

    Ki milyen játékkal nyomul?

    Néztem a best-core torrenten de nincs. Viszont ott van egy csomó torrent oldal-ajánlás. Keress! Vissza is kell tölteni!
  4. LittleDog

    Linux Mint

    Üdv mindenkinek! Van olyan konvertáló program, ami a Linux "office" fájlokat átkonvertálja Ms-Office-ra? Szükségem lenne rá. Válaszokat előre is köszönöm! Milyen Linuxot ajánlotok? Nem vagyok kezdő, a Disk Operating Systemmel kezdtem, előtte a Commodore 62 Basic...
  5. LittleDog

    Fizetös a data.hu

    https://thepiratebay.org/index.html
  6. Üdv! Én is jobban szeretem az angol nyelven, de külföldön már eléggé megfogyatkoztak, ahogy kezdik befejezni a 15. évadot és ahogy Jensen egy papíron mutatta: "The End"
  7. Üdv! Keresd külföldi torrentnél, megéri. Castiel hangja... hogy is mondjam... na, majd meglátod!
  8. Nem tudok bejutni a postafiókomba pedig fontos lenne...
  9. LittleDog

    Viccek

    A milliomosnak az autókiállításon megtetszik egy olyan kocsi, amelyik vazelinnel megy. Hiába mondja neki a feltaláló, hogy ez csak egy prototípus, a milliomost nem érdekli, megveszi ott rögtön. Ahogy aztán megy hazafelé, a pusztaságban kifogy a tankból a vazelin. Emberünk körbenéz, honnan lehetne segítséget kérni, mikor a távolban észrevesz egy tanyát. El is indul arrafelé. Eközben a tanyán épp a vasárnapi ebédet fejezte be a család, apuka, anyuka, meg a 18 éves lányuk. Azt mondja az anyuka: - Jaj, én úgy elfáradtam, ma nincs kedvem elmosogatni. Majd elmosogat a gyerek. - Na, anyu! Ma van a szülinapom, nehogy már én mosogassak el! Majd elmosogat az apu! Az apának bedurran az agya, és az asztalra csap. - A kurva életbe, ilyet nem játszunk! Akkor az fog mosogatni, aki először megszólal! És addig itt fogunk ülni az asztalnál! Ülnek, nézik egymást, mikor odaér a házhoz a milliomos és bekopogtat: - Jó napot! Ne haragudjanak a zavarásért, de lerobbantam a kocsival és szeretnék segítséget kérni. Csend. - Bocsánat! Mondom segítséget kérnék! Csend. Gondolja a milliomos, hogy ezek biztosan nem teljesen normálisak. Beljebb lép, és észreveszi az ételt az asztalon. - Hú, de megéheztem! Megengedik, hogy harapjak valamit? Csend. A milliomos megvonja a vállát és letelepszik enni. Amikor készen van, végignéz a családon. - Hmm! Milyen csinos lányuk van! Megengedik, hogy megcsókoljam? Csend. Megcsókolja. - Megfoghatom a mellét is? Csend. Megfogja. - Fel is vihetem a szobába megdugni? Csend. Elviszi és jól megdugja. Mikor visszajön, ismét kérdez: - A felesége is csinos. Őt is elviszem megdugni. Csend. Vele is elmegy, aztán amikor végzett odafordul az apához. - Hanem most már arra válaszoljon, van-e itthon vazelin? Az apa dühösen felpattan az asztaltól és felkiált: - A büdös k*rva mindenit! Akkor inkább mosogatok.
×
×
  • Create New...