a_grave_man Posted Szeptember 18, 2008 Share Posted Szeptember 18, 2008 most nem azért, de milyen már az h szeretkezel a bnőddel, 5 perc után meg már a neten lógsz és fórumozol? utójátékról hallottál már? .... Á, meghalok rajtatok, de jó kérdés, Fiero válaszán is fetrengek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 Csütörtökön :S rééég volt de holnap végre b.nőmmel leszek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrc007 Posted Szeptember 25, 2008 Share Posted Szeptember 25, 2008 Tegnap. De életemben először (vagy talán másodszor) nem élveztem. Fáradt voltam, majd elaludtam közben és kedvem sem volt hozzá, a nőm viszont nem hagyott békén. 3 napja viszont akkorát döngettünk, hogy az asszony a végén nem bírt felkelni. Szétdobált kezekkel-lábakkal elaludt ott ahol volt. Amúgy hetente 1-2 alkalommal tudunk rá sort keríteni. Most nálunk is gyerek projekt van, úgyhogy mi is gyakrabban csináljuk, tdkp majd minden második nap. Tényleg, az OK, hogy ki mikor csinálta utoljára, de ti milyen gyakran csináljátok és meddig tart? Én erre is kíváncsi lennék... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfamenyet Posted Szeptember 25, 2008 Share Posted Szeptember 25, 2008 Én utoljára vasárnap...De szombaton újra találkozok végre barátnőmmel(az anyós felőli idiotizmus miatt mert ugyebár a tanulás fontosabb) ti milyen gyakran csináljátok és meddig tart? Én erre is kíváncsi lennék... A válasz erre a következő most, hogy iskola van(és mint írtam az anyós jelölt miatt) csak hétvégenként tudjuk megoldani de ha nincs dolgunk akkor egész nap Az idő tartamra a válasz változó másfél órától 3 óráig is el tudjuk szórakázni az időt attól függ nálam mennyire vagyok meló után fáradt általában Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrc007 Posted Szeptember 26, 2008 Share Posted Szeptember 26, 2008 Az idő tartamra a válasz változó másfél órától 3 óráig is el tudjuk szórakázni az időt attól függ nálam mennyire vagyok meló után fáradt általában Ja igen, ezt kifelejtettem. Ha reggel ébredés után esünk egymásnak, akkor csak fél óránk van indulás elott. Este legalább 1 órát szórakozunk, de van, hogy másfél-két órát eljátszadozunk. Mikor milyen kedvünk van hozzá... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaszna01 Posted Szeptember 26, 2008 Share Posted Szeptember 26, 2008 már az idejét se tudom mikor voltam utoljára punci közelben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Tegnap. Nálam aludt a barátnőm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrc007 Posted Szeptember 30, 2008 Share Posted Szeptember 30, 2008 Ma hajnalban 5 óra felé kedvem támadt egy kis hancúrozásra. Nem tartott sokáig "rábeszélnem" a nomet. Egészen fél hétig tekertünk, amikor sajnos megszólalt a vekker. Szóval nagyon jól kezdodött ez a nap Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
P1ngw1n Posted Október 2, 2008 Share Posted Október 2, 2008 Szombaton..asszem..de holnap bepótoljuk a kimaradást a barátnőmmel! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
secuman Posted Október 3, 2008 Share Posted Október 3, 2008 én kb 5 perce ))) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hego Posted Október 23, 2008 Share Posted Október 23, 2008 már az idejét se tudom mikor voltam utoljára punci közelben Nálam a válasz egész egyszerű. Mivel még sose' voltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuitaristFromTh3HeLl Posted Október 24, 2008 Share Posted Október 24, 2008 4 napja nem .... :S Ugyanis barátnőmnél karácsonyi akció van(megjött a télapoó) és nem enged semmit mert gusztustalan, mondjuk ja De vasárnap olyat fogunk, hogy csak na Mi általában 2 órát szoktunk de volt már 3 óra is meg előjáték után 2 perc is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaszna01 Posted Október 26, 2008 Share Posted Október 26, 2008 hajnalban...de jó is volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceman_89 Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Uccsóra??? Hát tegnap És legközelebb háááát holnap Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 enis tegnap -.-' Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceman_89 Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 És én ma is voltam együtt csajommal és végre ő is belement az orálba CSak anyni h nekem utána azt mondta h neki ez volt az első és valszeg az uccsó is mert nem teccet neki :'( D én viszont naon szeretem az orált és h beszéljem ezt meg vele??? Avagy mit mondjak neki h máskor is legyen??? PLS help!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Nem kell erőltetni.... Bizony a valóság nem olyan, mint az ilyen jellegű filmek tömegében... a nők elég nagy hányadának nem igazán fekszik ez, elvi- vagy 'gusztus' -kérdése miatt sem. Ha erőszakosan erőlteted te fogsz belőle rosszul kijönni, mint erőszakoskodó, aki nem figyel a partnerére, a partnere vágyaira. Közel se vedd természetesnek, s csak tapintatosan, a társadra figyelve vezesd rá, ha mégis megmarad az akarat a csaj/hölgy/nő ( ) részéről... Viszont az szintén tény, h. sokan csak azért mennek bele, mert látják, h. a másiknak mennyire fontos lenne, de az szintén veszélyes, mert a végén még az is előfordulhat, h. elkedvtelenedik az együttlétektől pont ezért. Tehát: sok mindent végig kell zongorázni, s ezért is jobb tapintatosan végigbeszélni az ilyet és észrevenni a jelzéseket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
_malatz_ Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 ha a szájazás is beleszámít /ez is szeretetteljes / akkor >most már< tegnap délután...és a blood sport tényleg nem túl vonzó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceman_89 Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Ne érts félre tisztelt Nietzsche, én nem is akarom erőltetni ha ő nem akarja, csak hát jó is az néha Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Corrs Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Egy hete Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Nagyon régen, csütörtökön már tisztára kész vagyok, hála égnek holnap ismét b.nőmmel leszek.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZTECSOR Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 Utoljára vagy legutóbb??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
==>Scooter<== Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 háááát én pedig még valamikor a mult héten de én ezt nem értem sajna ez van , de ma este ha minden igaz akkor lesz egy nagyon nagy menet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaszna01 Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 több mint1 hónapja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joe04 Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 20 perce Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaszna01 Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 ma hajnali 3-tol,reggel 8-ig! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
winder Posted Január 1, 2009 Share Posted Január 1, 2009 Ma 3-szor. Lett volna negyedszer is csak sajna nem tudott itt aludni a b.nőm. Kutyáira kell otthon figyelnie, szomszéd kutyái miatt. De reggel fél 9-kor jön... Lesz mit pótolni. És nem vagyok mániákus. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigbear Posted Január 8, 2009 Share Posted Január 8, 2009 én tegnap és legközelebb holnap Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
feher-farkas Posted Január 8, 2009 Share Posted Január 8, 2009 3 hete, és egy ideig nem is fogok, mert szakítottam a Párommal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Draven Posted Január 8, 2009 Share Posted Január 8, 2009 legutóbb ma délelőtt, ezért szeretem ha szabadságon vagyunk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts