haceface Posted Január 24, 2008 Share Posted Január 24, 2008 Sziasztok! Nekem egy olyan technikai kérdésem lenne,hogy....megoldható e az hogy ha van egy tv vel összekötött pc m akkor feltudok e venni egy sorozatot pc re. szóval valahogy át lehet e kódolni ezt az egészet tv ről pc re... remélem értitek mit akarok! nVidia Geforce 8800 GTS kártyám van hogyha ez számit... A segitésgeket előre is köszönöm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aham Posted Január 24, 2008 Share Posted Január 24, 2008 Én csak úgy tudom ha van tv-tuner kártyám v agy mia fene..annyiranem értek én ehhez Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TurtLee Posted Január 24, 2008 Share Posted Január 24, 2008 Igen, ehhez venni kell külön egy tv tuner kártyát. Ha az megvan, már csak egy capture program kell és bármit fel tudsz venni a tv-ből. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seahawsk Posted Március 22, 2008 Share Posted Március 22, 2008 milyen az a capture program? köszönöm TurtLee-nek a segítséget Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csempész Posted Március 29, 2008 Share Posted Március 29, 2008 A capture (felvétel) minden TV kártya programjában benne van alapból. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodoka33 Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Ez engem is érdekelne! Kellene nekem egy megbízható jó program amivel lementhetek tv műsorokat a számitógépemre! Aki ért ehhez legyen oly kedves és linkeljen be nekem pár programot! előre ia köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csempész Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 A tv-kártyákhoz általában mindig adnak programot is, amely azt a célt szolgálja, hogy nézzük a tv-t, vagy akár fel is vehessünk belőle! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodoka33 Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 oké, de én nem boltban vásároltam a tunerkártyámat ezért nem is kaptam hozzá programot! nekem az is jó ha programneveket ajánlotok és én letöltöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bucmac Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 ha nem boltban vásároltad, attól még adhattak volna hozzá install cd-t így sztem csak egyszerűen becsaptak először is kell a kártya drivere (ami az install cd-n van) ami nélkül fel se ismeri a géped h mi az (meg kell tudnod mondani a kártya márkáját, pontos típusát, különben itt már sztem elakadnak a dolgok) ha ez megvan, akkor kell egy captura program, amiben lehet tv-t nézni, és adást felvenni (én pl a windvr programot használom) de ahhoz h ez működjön el kell jutnod a kártya drvirének a telepitéséig Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodoka33 Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 oké megpróbálom kicsit még jobban pontosítani: 1. fel van telepitve 2. olyan program kell amivel műsorokat tudok lementeni 3. a kettes pontra legyetek kedvesek válaszolni, mert annyira azért nem vagyok dilis, csak egyszerűen ilyennel még nem foglalkoztam! 4. driverben nem volt capture szóval nekem egy teljesen önálló program kellene! 5. kérem csak az válaszoljon aki tényleg tud segitséget nyújtani a problémám megoldására! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverr Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Üdvözletem! InterVideo WinDVR 3 az egyik legjobb megoldás,de sok más programot találhatsz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bucmac Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 windvr 3 én is azt írtam minden formátumba tud felvenni, amit a videókártyád támogat úgy tudom nekem eredetiben van meg, ha kell becsomagolom, aztán feltöltöm de nem tudom kell e hozzá crack :S, de ha jól emlékszem, nem (meg mert azt sajnos nem tudok adni) amúgy még találtam egy programot, fly 2000, sok helyen dícsérik http://rapidshare.com/files/168240227/fly2000TV_v2.38RC2_by_stalker92.rar szerk: http://rapidshare.com/files/68012774/Intervideo_Windvr_3___Serial_Key.rar ez a windvr 3, nem kell hozzá crack, serial a mellékelt txt fájlban van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pityu30 Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 ChrisTV Pro elég okos kis progi. DE ha leadtek kártyád van annak a gyári programja PVR2 a neve ez is elég sok mindent tud. A prohardver fórumában 3ezerért már lehet venni Ledtek 2000 XP Expert kártyát ami rádiós is txt-et is tud és ha adják mellé a kis kábelt akkor digitalizálni is tud szépen a saját progijával. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodoka33 Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Köszi a programokat kipróbálgatom! Ha vmi nem megy szólok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
panelproli Posted Szeptember 14, 2009 Share Posted Szeptember 14, 2009 Sziasztok! Digitális kábeltv-adást szeretnék laptopon rögzíteni. A tv-ből a következőféle csatlakozók vannak: Power Cord Socket RGB/DVI Audio Input DIGITAL AUDIO OUT OPTICAL Euro Scart Socket (AV1/AV2) HDMI Input RGB Input RS-232C IN (CONTROL & SERVICE) PORT Component Input Antenna Input PCMCIA (Personal Computer Memory Card Audio/Video Input S-Video Input (Except for 32/37/42LG20**) Headphone Socket (Except for 32/37/42LG20**) SERVICE ONLY PORT (USB) Én úgy látom, hogy ezek mind bemenetek... 1) Most akkor hogy mehet ki a tv jele a számítógépre? 2) A laptopba mindenképp kell tv tuner kártya? 3) Ha igen, lehet ilyenből külsőt kapni, amit nem kell beszerelni a laptopba? Köszi előre is a válaszokat! Sajna nagyon nem értek a témához... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Szeptember 14, 2009 Share Posted Szeptember 14, 2009 Úgy vélem kelleni fog neked egy tvtuner, vagy tévékártya ha jobb tetszik. Ha laptopod van, akkor inkább külső hardvert vegyél, olyat én még nem láttam, de állítólag van. (nekem belső van, egy "lapocska" az egész az alaplapon) Ahhoz már elméletileg járnia kell szoftvernek is, azzal pedig már gyerekjáték lesz bekeresni az adókat. A boltban is biztos rengeteg hasznos infóval ellátnak ha jól kérdezel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Szeptember 14, 2009 Share Posted Szeptember 14, 2009 Muszáj lesz. Valami dekóder, de jóval célszerűbb talán (árban is) egy tv-tuner.... Két lehetőséged van: PCMCIA csatlakozón keresztül, vagy USB -s tvtuner kártya (manapság már ilyenben is kapni elég jókat, jó árban). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted Szeptember 18, 2009 Share Posted Szeptember 18, 2009 Ha szabad ajánlani tvtuner karit, akkor mindenképp Leadteket vegyél, mert azt nagyon dícsérik fórumokon! Én annakidején Leadtek Palmtop-ot akartam venni. Külső, USB csatisat. winfast Leadtek Palmtop TV. Asszem ez a teljes neve. Olvasgass utána, és meglátod, mennyi mindent tud az a kis masina. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
panelproli Posted Szeptember 26, 2009 Share Posted Szeptember 26, 2009 Köszi szépen a válaszokat mindenkinek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
betomi Posted Január 5, 2012 Share Posted Január 5, 2012 Sziasztok! Én vásároltam egy Easy Cap nevű készüléket, amihez Ulead Video Studio program járt. Nagy nehezen sikerült beüzemelni, hang és kép is van, a rögzítés is megy, viszont csak képet rögzít, hangot nem. Valami a driverrel lehet vagy nem tudom, mert a hangforrásnak sem tudom beállítani az Easy Cap-et. Valaki otthon van ebben a témában és tudna nekem ebben segíteni? Nagyon megköszönném! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts