erge Posted Február 13, 2007 Share Posted Február 13, 2007 Kérdés adott! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
na_itt Posted Február 13, 2007 Share Posted Február 13, 2007 nem fer a kérdés!!!! kutya macska ember függö lett igy neveltük öket fellelös vagy azért amit megszeliditettél... kisherceg... ember mellé való ! sok sok emberséget tanultam a kutyámtol ... az ember sem való kert nélküli lakásba ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Február 13, 2007 Share Posted Február 13, 2007 Nemre szavztam! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Február 13, 2007 Share Posted Február 13, 2007 Sztem Igen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Február 13, 2007 Share Posted Február 13, 2007 szerintem nem ! talán a macsak bár én utálom a macsekokat a kutyusom meg tök jól érzi magát kint ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Február 13, 2007 Share Posted Február 13, 2007 Szerintem igen, nekem ugyan is van egy papagájom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macsek90 Posted Február 13, 2007 Share Posted Február 13, 2007 Szerintem igen, bár anyámék csak a kutyát engedik be szal a macskáim kint alhatnak a hidegben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nis_yp Posted Február 13, 2007 Share Posted Február 13, 2007 igen csak nem mindegy hogy mit tart az ember bent a lakásban... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bécikeeee Posted Február 13, 2007 Share Posted Február 13, 2007 sztem nem, minden állatnak a házon kívül a helye. mármint úgy hogy bennt lehet a házban, de nem csak ott, ki kell engedni mindig. sztem... mi macskánk is egész nap bennt döglik, és ha ki akar menni oda áll az ajtó elé és nézi kilincset, ekkor kiengedjünk, de ha sokáig bennt hagyjuk a házban akkor besz*rik(tudom, most majd mondjátok hogy azért van a macskaalom...) , vagy volt már olyan hogy az ágyamra hányt amikor beteg volt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadócka Posted Február 14, 2007 Share Posted Február 14, 2007 Nem teljesen egyértelmű a kérdés. Az igenre szavaztam, de a cicákra és a kisebb házikedvencekre gondolva tettem ezt. (Bár a macskáink kint élnek többnyire) Szerintem a kutyának nagy mozgástér kell és nem a négy fal. Persze vannak a kis ölebek, azok biztos jól tűrik a lakást. A mi kutyáink szigorúan csak kint vannak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Figo007 Posted Február 14, 2007 Share Posted Február 14, 2007 attól függ milyen házikedvencről van szó. Vannak olyan kutyák amik például csak lakásban tarthatók. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
erge Posted Február 15, 2007 Author Share Posted Február 15, 2007 Ez az én házőrző vérebem még nem volt szívem kiengedni. Bent lakik velünk. Mondta a tenyésztő hogy hamar hozzá szokik az ágyhoz de nem gondoltam hogy ennyire. Már az első naptól fogva köztünk alszik. Fajtiszta Bishone Havaneze kiskutya. Egyértelmű, hogy az igenre szavaztam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted Február 15, 2007 Share Posted Február 15, 2007 igen Nekem egy Görögteknösöm és egy Albino Gabonasiklom van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadócka Posted Február 16, 2007 Share Posted Február 16, 2007 De aranyos a kiskutyátok erge!! Szívesen megdögönyözném, nagyon okos kis pofája van! Na ő már elmondhatná magáról, hogy : Cuki, Cuki vagyok, szeretnek is a nagyok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
erge Posted Február 17, 2007 Author Share Posted Február 17, 2007 Köszi Vadócka tényleg nagyon aranyos, rosszat nem is tudok róla mondani. Az egész család kedvence! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Afrodyte Posted Február 17, 2007 Share Posted Február 17, 2007 Nemre szavaztam! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akTa Posted Február 17, 2007 Share Posted Február 17, 2007 Nem lakásba való szerintem, bár ez az állat természetétől és méretétől is függ. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovi Ubi Posted Február 17, 2007 Share Posted Február 17, 2007 Egyértelműen nem. Az ilyen macskakaják (csivava, pincsi stb.) az én világszemléletem szerint nem tartoznak a kutya kategóriába. Egyszer láttam egy pincsit aki megijedt egy macskától. Ott röhögtem a gazdája meg égett. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
icka90 Posted Február 17, 2007 Share Posted Február 17, 2007 Szerintem jó dolog bár nem 1 bernáthegyire gondolok éppen hanem kissebb állatokra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
miszlik Posted Március 3, 2007 Share Posted Március 3, 2007 Én az igenre szavazok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider100 Posted Március 4, 2007 Share Posted Március 4, 2007 hát sztem valók, de mondjuk pitbull márnem, csak kis kutyák Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ergei Posted Március 6, 2007 Share Posted Március 6, 2007 Nem akarok a házba állati ürülékbe lépni. Azért van szőrük, hogy kint kibírják. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Március 6, 2007 Share Posted Március 6, 2007 Van egy boxer-em. Olyan jól elvan. Szal Igen-re nyomattam a voksot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomket Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 Hát a macska igen a tigris is az oroszlán is, de a kutya nem miden esetben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProZsolt Posted Március 16, 2007 Share Posted Március 16, 2007 Attól függ, mondjuk egy másfél mázsás medveölő furán nézne bent a lakásban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wicked Posted Március 16, 2007 Share Posted Március 16, 2007 A nemre szavaztam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 Nekünk is van egy cicánk itthon amit még egész pici korában találtak a lányaim ! Hazahozták , néha bánon néha nem , egy biztos Ők azon a nézeten vannak , hogy kell egy kedvenc a lakásba! Tehát igennel szavaztam nem minden kétség nélkül! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronos Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 Hát ez nagyon fajta függő szóval pl még egy kis tacskó az jó házba de egy rohadt nagy Német Dog már nem lenne olyan kellemes. meg a macskáknál is van ami nem szobamacska hanem kint érzi jól magát ha kóborol, azt meg nem lehet hogy kint van aztán meg behordja a bacilusokat... szal még nem szavaztam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabineo Posted Március 20, 2007 Share Posted Március 20, 2007 jah jah szerintem is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormchaser Posted Március 20, 2007 Share Posted Március 20, 2007 Szerintem igen ha megvan fürdetvel az állat és nem piszkit a földre... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts