01Petya Posted Február 17, 2007 Share Posted Február 17, 2007 Szeretek motorozni, de ha egyszer elesik valaki akkor igencsak megjárhatja... Egy elrettentő példa: Tehát nálam is a 4 kerék a jobb, mert sokkal biztonságosabb. De azért egy KTMet elfogadnék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovi Ubi Posted Február 17, 2007 Share Posted Február 17, 2007 2=tied a világ csak a többi ember miatt meghalhatsz 4= kényelem és biztonság Inkább 4 majd ha 40 éves leszek veszek egy Harleyt és elhúzok a 66-os úton egészen a Balatonig. :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovi Ubi Posted Február 17, 2007 Share Posted Február 17, 2007 Úristen metalgun most láttam a képed és majdnem kidobtam a taccsot. Ilyenkor érzem azt hogy 4 fal között kéne leélnem az életemet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted Február 17, 2007 Share Posted Február 17, 2007 Öhöm......nem MetalGun vagyok...... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted Február 17, 2007 Share Posted Február 17, 2007 Brutál kép, a négy kerékre szavazok (nem a kép miatt) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aerox001 Posted Február 17, 2007 Share Posted Február 17, 2007 2 kerék. a fenti képből itélve ilyen helyeken nem 200-al kell menni amugy aki NORMÁLISAN VEZET azzal ilyen nem történik... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Február 18, 2007 Share Posted Február 18, 2007 De ezt mondd azoknak akik már belehaltak... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BekeVon Posted Február 18, 2007 Share Posted Február 18, 2007 jókiscsinált kép...........semi vér......,jah megteccik azokni afaszi lábán...... am mért 2 kerék, dugóban álni jódolog?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=WarLord=- Posted Február 20, 2007 Share Posted Február 20, 2007 4 keték Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla21 Posted Február 20, 2007 Share Posted Február 20, 2007 Egyértelmü,hogy 4 kerék!Egyik ismerösöm anyja motorbalesetben halt meg augusztus végén! Egyszerüen valami megdobta a motort,s lepottyant a mocirol a csaj,s kb 80 km /h pörgöt az uton még 1 darabig! Rádásul lakott területen kivül,ja s volt rajta bukosisak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancsi111 Posted Február 20, 2007 Share Posted Február 20, 2007 A motor nagyobb szabadságot ad De azért esoben nem szívesen motrozom. Persze jó idoben inkább motor. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadócka Posted Február 20, 2007 Share Posted Február 20, 2007 Kétség nem fér hozzá, hogy a kocsiban biztonságosabb, meg időjárás viszontagságai st. De a 2 kereket választom! Azzal olyan helyeken is elférsz, ahol 4 kerékkel nem! Meg egyébként is, nagyon szeretek motorozni, és nem 100-zal kell közlekedni. Ez persze az én véleményem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ákhem Posted Február 20, 2007 Share Posted Február 20, 2007 Szerintem is inkább egy autó, biztos azzal is sok balesetet lehet szenvedni, de még mindig jobb, mint ha a motorral ütközöl... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Február 20, 2007 Share Posted Február 20, 2007 Úristen metalgun most láttam a képed és majdnem kidobtam a taccsot. Ilyenkor érzem azt hogy 4 fal között kéne leélnem az életemet. A képet nem én linkeltem be! Öhöm......nem MetalGun vagyok...... Helytadok, tényleg nem MetalGun volt Amúgy moci, chopper szabadság jujjj de jó nincs ennél jobb. Motorozás, sörözés, róni az utakat a haverokkal csajokkal jobbnál jobb helyekre. Ki Erdélybe pl. számomra a motor sokkal jobb mint egy kocsi, sokkal több. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogogergely Posted Február 20, 2007 Share Posted Február 20, 2007 Motor... Én vállalom a kockázatot!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulka Posted Február 22, 2007 Share Posted Február 22, 2007 Szerintem 4, csak is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Február 22, 2007 Share Posted Február 22, 2007 Akkor cabrio ebben az esetben már csak annyi lényeges különbség van hogy késelmesebben ülhetsz mint a motoron és 4 keréken mész Plusz betehetsz zenét, és élvezheted a szabadságot Reggel pedig már az őrsön ébredsz, egy vajas kenyérrel és egy pohár vízzel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Február 22, 2007 Share Posted Február 22, 2007 jókiscsinált kép...........semi vér......,jah megteccik azokni afaszi lábán...... am mért 2 kerék, dugóban álni jódolog?? De lehet éppen duó egy halott motoros miatt is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Február 23, 2007 Share Posted Február 23, 2007 Én inkább a motorok mellett vagyok, bár azért sosem árt ha van egy autó is otthon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Február 23, 2007 Share Posted Február 23, 2007 a fenti kép az valódi? basszus! autózom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabor Posted Február 23, 2007 Share Posted Február 23, 2007 Hmmm nem tom eldönteni szal legyen 3 kerék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted Február 24, 2007 Share Posted Február 24, 2007 a fenti kép az valódi? basszus! autózom... Igen valódi! Keresztapám tűzoltóságnál dolgozott, és van még egy csomó ilyen képem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misx Posted Március 1, 2007 Share Posted Március 1, 2007 Én is a motorra szavazok. Az időjárás miatt sztem senki nem mondhatja hogy a motor sokkal rosszabb mert egy jó minőségű bőrruhában nem ázik el az ember és aki motorozik elengedhetetlen a bőrruha, és sokat is számít ha esik az ember... A kényelem és a zene terén pedig ott a túramotor légkondi, zene, kényelem... Jobb mint egy limuzin. Szóval motorból is van többfajta,kinek mi tetszik, én nemrég szeretztem meg a jogosítványomat autóra és motorra is és most tervezek egy kis 125-öst(végig kell járni a ranglétrát). Sztem az a motorozással az alapvető baj hogy sok gazdag kissrác kap 18 évesen egy 1000-es gépet és húzza neki... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gcsabee Posted Március 5, 2007 Share Posted Március 5, 2007 csakis autó, csakis 4 kerék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Március 5, 2007 Share Posted Március 5, 2007 Én inkább a kocsira szavaznék sokkal biztonságosabb és télen is kényelmesebb és lehet benne dugni.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggio11 Posted Március 5, 2007 Share Posted Március 5, 2007 Én egyértelm?en autós wok. Nem akarom ismételni a többieket, hogy miért. De csak olasz verda jöhet szóba! Válasszatok hogy melyikkel mentetek volna szívesebben xD: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider100 Posted Március 5, 2007 Share Posted Március 5, 2007 Kétség nem fér hozzá, hogy a kocsiban biztonságosabb, meg id?járás viszontagságai st. De a 2 kereket választom! Azzal olyan helyeken is elférsz, ahol 4 kerékkel nem! Meg egyébként is, nagyon szeretek motorozni, és nem 100-zal kell közlekedni. Ez persze az én véleményem. neked van motorod? gondolom nem egy gsxr 1000 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FERY332 Posted Március 5, 2007 Share Posted Március 5, 2007 moci ;) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland77 Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 Szeretek motorozni, de ha egyszer elesik valaki akkor igencsak megjárhatja... Egy elrettentő példa: Tehát nálam is a 4 kerék a jobb, mert sokkal biztonságosabb. De azért egy KTMet elfogadnék Elég nagy kamu kép :D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misx Posted Március 18, 2007 Share Posted Március 18, 2007 Nekem egyszer mamámék voltak tanúi egy nagy motoros esésnek. Szegény motorosnak amputálni kelett a lábát és ki kellett venni a lépét. Ráadásul nem is a motoros volt a hibás... . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts