mxcmeszi Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 Sziasztok! Nagyon megköszönném, ha valaki tudna ajánlani olyan programokat, melyekkel filmeket illetve videókat lehetne szinkronizálni, hangot rámondani. Fontos a jó minőség (persze max annyira, mint az a hangfelvevőből kihozható ), és hogy "élőfelvételes" legyen, tehát a felvétel idejével párhuzamosan fusson a képernyőn a beszúrt videó is. Vágás, átmenetek, ilyesmik nem fontosak, csak a szinkron! Nagyon-nagyon megköszönném! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mxcmeszi Posted Február 11, 2007 Author Share Posted Február 11, 2007 Kösz, megnézem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmxmmx Posted Február 18, 2007 Share Posted Február 18, 2007 Valaki leírná pontosan, hogy ebben a virtualdubban hogyan lehet szinkronizálni??? A szinkronizálást természetesen úgy értettem, hogy megy a film, mi közbe mikrofonról mondjuk rá a szöveget. Szal nem külső mp3 file-t akarok hozzácsatolni. Novistar, pls! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmxmmx Posted Február 18, 2007 Share Posted Február 18, 2007 Még ma nagyon fontos lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kelko Posted Február 22, 2007 Share Posted Február 22, 2007 Srácok érdemesebb a Windows Movi Maker-el csinálni az egyszerűbb magyar és nem plussz program ...1 lépés meg nyitod és betöltöd a videót aztán (Az avit meg ezeket át kell konvertálni video file -ba ) utána Idősor megjelenítése katt rá aztán oda alá be tudod illeszteni a zenét ennyi Sőt a Windows movie Makerel Lehet Feliratot is Csinálni Nem kell mindenféle Ratyi Progi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mxcmeszi Posted Február 25, 2007 Author Share Posted Február 25, 2007 Hát kelko te se foglalkoztál sokat a dologgal, látom... Egyébként végülis Sony Vegassal lett, mert abban végtelen hangsáv van Movie makerbe meg ha jól tudom csak egy... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kelko Posted Február 27, 2007 Share Posted Február 27, 2007 Hát de azért jó és hasznos: És gondolom senki sem használja:D Mondjuk te mondtad hogy nem fontos csak hogy bele lehessen hangot rakni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Június 8, 2007 Share Posted Június 8, 2007 Hali ! Minőségileg normális eredményt , csak a Vegasszal lehet elérni szerintem is ! A Windows Movie Maker csak időpocsékolás ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkDaemon Posted Január 20, 2008 Share Posted Január 20, 2008 Helló! az lenne a kérdésem hogy egy kész filmre hogy lehetne szinkront vagy valamit tenni úgy hogy csak a beszédet veszem le és a saját szinkrot rátenni. van olyan program vagy valami módszer erre? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Január 20, 2008 Share Posted Január 20, 2008 Üdv! Én Sound Forge programot ajánlom, én azt használom, nem rég találtam ki egy jó módszert a soundba szinkronizálásra... persze csak akkor mondom el ha értesz a soundhoz vagy meg van... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkDaemon Posted Január 21, 2008 Share Posted Január 21, 2008 thx megnézem a progit remélem sikerül kitapasztalnom, őszintén szolva még nem foglalkoztam ilyesmivel de majd meglátom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seahawsk Posted Április 7, 2008 Share Posted Április 7, 2008 valaki leírná hogy hogyan kell virtualdubbal vagy sony vegassal szinkronizálni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts