SSly Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 Melyik a jobb TPS, gondoltamh még rakok be de ezek a szinte ugyanolyanok (mármint város, kocsik, bűnözés) a szavazás után lehet értékelni a játékokat, pozitiv, negatív dolgok és összesítve. ja és ha vkinek van esetleg egy jobb third person shooter jelöltje csak írja le és azzal is összehasonlíthatja őket szerk.: igy ránézve a szavazásra külön kellett vna venni a gta részeket, nah mind1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Psion__ Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 Hogy lehetne összehasonlítani egy Rolls Royce-t, meg egy Ferrari-t??! Midkettő kiválló, de mindkettő másképp ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 Mafia 4ever..............................! :D:D :lol: :D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSly Posted Február 8, 2007 Author Share Posted Február 8, 2007 Hogy lehetne összehasonlítani egy Rolls Royce-t, meg egy Ferrari-t??! Midkettő kiválló, de mindkettő másképp ... hát pl.: hogy egyiket hosszútávra tervezték, a másik meg itt ott lerobban (sajna) az egyik sportosan áramvonalas a másik meg elegáns figy én a ti véleményetekre vok kiváncsi, ezért adok kiindulópontot: grafika, mert ott baromi nagy különbségek voltak, realitás, mert a kocsi akkor nem robban fel ha szétlövöd a kerekét (ugye gta) játékmenet, mert azért itt is voltak különbségek ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shotgun Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 A Maffia-ban az a jó hogy reális, a gta-ban pedig az, hogy sokkal modder barátságosabb, így kiegészítőket is könnyebb hozzá készíteni, tapasztalatból mondom.. Valamint a mafia grafikája nem egy nagy cucc, ha belegondoltok.. A VC története elég jó, viszont a mafia-é jobb.. Mivel született gta fan vok, ezért egyértelműen a gta.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Psion__ Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 „Született GTA Fan” jól hangzik ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 én is a gta-ra nyomtam, de egy mafia 2-őt azért szívesen vennék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Psion__ Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 Saját képek: „én is a gta-ra nyomtam ...” azért ez is darwin díjas Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesiah Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 nyehe GTA 43V3R wá.... Remélme a GTA 4 nagyot fog ütni amugymeg sztem még ide be lehetett volna dobni a Godfather-t is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 Nekem a Maffia jobban bejött! Miért is? A Tökéletes story miatt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 (edited) Ha a GTA részek nem lennének egybe a Mafia vezetne. Annak kéne.. Szerintem az a jobb. Phulay jól mondta, a story óriási, meg ahhoz képest, hogy 2003-as a grafika is jó Módosította Február 9, 2007 hamary Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ákhem Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 Alap, hogy a GTA Jobb: -Van története a játéknak, -Nagyon jól ki van dolgozva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 Pont, mint a Mafia Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danyi Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 A két játék összehasonlíthatatlan... az SA és a mafia között van pár év... Kár összehasonlítani. Mindkettő klasszikus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesiah Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 Hát az biztos hogy a Mafia-nak a story az erőssége, a GTA-nak viszont a szabadság Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 Mafia -> Free Ride Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSly Posted Február 9, 2007 Author Share Posted Február 9, 2007 ja külön kellett vna venni a gta-kat mert az tényleg 3 játék az 1 ellen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
u_robee Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 Nekem mindkettő nagyon bejött, de végül is a GTA-ra szavaztam, mert azzal többet nyomtam. Főleg a Vice City-vel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 Sztem GTA,azon belül a Vice City a kedvencem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
koncsol Posted Február 12, 2007 Share Posted Február 12, 2007 nekem a Gta nagyon bejön de a Mafia nem nagyon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProZsolt Posted Február 12, 2007 Share Posted Február 12, 2007 Összességében a Mafia, mivel remek a története, grafikája, realisztikusabb. De a gtaval többet játszottam, mivel annak nagyon szabad játékmenete volt, engeteg melléküldetéssel, extrával, amit a maffia free rideja nem adott vissza. Tekát összességében a maffia alapjátéka sokkal jobb mint a gtaban, de a mellékesek a gta javára viszik a mérleget Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZoller Posted Február 12, 2007 Share Posted Február 12, 2007 én nem szavazok mert mindkettőt szeretem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tutucs Posted Január 31, 2008 Share Posted Január 31, 2008 A GTA-nak a Maffia a nyomába se ér /szerintem/ ---------- ez van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtension Posted Január 31, 2008 Share Posted Január 31, 2008 Nekem a GTA sorozat jobban tetszik, egyszer játszottam a Maffiával nekem elég is volt belőle, de ez csak az én véleményem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj keresztapa Posted Február 13, 2008 Share Posted Február 13, 2008 GTA Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
grissom24 Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 A Mafia a mai napig a kedvenc játékaim egyike. Jobb mint a GTA. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 ezt nem tom.... mind a 2 jó game Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haxi Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 vazz most néztem a mafiás képeket és most megint nekiáltam leszedni a gamet :/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gebana Posted Március 5, 2008 Share Posted Március 5, 2008 maffiával 10-15 percet bírtam aztán uninstall Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
david999 Posted Március 5, 2008 Share Posted Március 5, 2008 Mafia... Szerintem ha grafikában nem is, de játékmenetben és sztoriban a Mafia az örök győztes. A GTA-k szerintem sosem voltak jók.. hamar meguntam őket egyes dolgok miatt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts