Jump to content
PirateClub.hu

Sony Ericsson VS Nokia


dani
 Share

Sony Ericsson vagy Nokia?  

738 fórumtag szavazott eddig

  1. 1. Sony Ericsson vagy Nokia?

    • Sony Ericsson
      439
    • Nokia
      299


Recommended Posts

Sony Erricson!! sztem nagyon jók, nekem sony erricson T100 am van már nagyon régóta és gondolom nem kell ecsetelnem hogy nem mai gyerek :D semmi bajom nem volt vele.Mellesleg nem értem hogy miafrancnak az a sok extra, nem azért van a teló hogy telefonáljunk rajta?vagy sms mind1.De ha fényképezni akarok akkor veszek egy normális fényképezőgépet :P Vagy kamerát a kamerás esetben.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 357
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

SZIASZTOK! EGYÉRTELMŰ, HOGY A SONY ERICSSON, NEKEM EZ VAN, K500-AS, ÉS NAGYON BEJÖN. MEG VAGYOK VELE ELÉGEDVE! SZIPI :lol::rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

nemtom az az igazsg h szerintem mind2 sz*r :D

a s.e. nek a hardvere iszonyú sztem, ahány ismerősömnek s.e.je van majdnem mindnek el van csesződve vagy a joystick vagy billentyűk persze vannak kivételek.... a nokia sztem vmivel megbízhatóbb de ott is elcsesződik ez-az...

egyszóval MINDENKI VEGYEN SMARTPHONET ÉS PDAT :D

csak nem HP-t mert az sz*r :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Csakis Nokia!!! :good2: Volt már sok típusú telóm, de egyik sem bírta úgy mind a Nokia! A régi Nokia 5110-em még mindig működőképes! Pedig hányszor leejtettem! Most jelenleg egy Nokia 6020-ast és egy Nokia 3120-ast használok és ezek is nagyon jók! A Nokia 3120-as aksija például 10 napot kibír egy feltöltéssel! Pedig mindennap elég sokat használom! De a 6020-as is kb. 7 napot kibír! Igaz a Sony Ericssont nem ismerem úgy, de nekem a formája már eleve nem tetszik.

Link to comment
Share on other sites

hát az biztos, h a nokiák a legstrapabíróbbak. faterom egyik mobilos cégnél dolgozik, még régebben láttam vmi statisztikát vhol, hogy melyik telefon milyen gyakran, és mije romlik el, és hát a nokiákra nem annyira jellemző.

 

az 5110-rőlk meg csak annyit, h nekem az volt az első telefonom :lol: igaz, még kisebb voltam, n em nagyon használtam, de "szép" emlékek fűznek hozzá.

 

a se-ok formájáról meg annyit, h nekem sem tetszettek, sőt, most sem mondom, h tetszik (1-2 kivétellel), de a telefon ott van a szeren.

régeben azt írtam ide, h nokia, hát, asszem meggondolom magamat... sztem mind2 van ugyanolyan jó! egyik ebben jó, másik abban.....

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Nemtom mi olyan jó a nokiában, csak SE másolatok... Vegyük példának a kamerát. Az SE-nek sokkal elöbb volt 2Mpixeles kamerája mint a nokiának. Arra kiváncsi vok hogy mikor fog a nokia kiadni 3.2 Mpixeles kamerás telefont autófókusszal, képstabilizátorral, vakuval és még sorolhatnám mivel... Sztem egy fél éven belül ezt a telefont (K800i/K790i) is lemásolják... De vehetjük példának a memóriakártyát is. A K750i volt az első olyan telefon amibe 2Gigás kártyát lehetett tenni, és már megjelent egy jó ideje. Hol volt akkor még a nokia??? A nokia azt hiszi hogy olyan nagy telefon a 3250, mert tud zenét lejátszani, ami egyébként nem is olyan rég jelent meg és még mindig csak 1 Gigás kártya lehet benne max... Egyébként az nagy tévhit hogy az SE-k lassuak voltak régen, ugyanis az sima Ericsson volt, és a Sony Ericsson az már teljesen más. Az lehet h a nokiának elöbb volt 3G-s telója, de mit értél vele ha akkor még senkinek se volt csak 1000 emberből 1nek??? SE sokkal strapabíróbb mint a nokia. Csempére is leejtheted nem lesz semmi baja és még szét se esik. Ha mindez megtörénik a nokiábval akkor minden szétesik: hátlap, előlap, aksi, sim. Jó az SE se tökéletes. Pl el tud romlani a joystic, de előszöris nem úgy kell használni mint egy idegbajos h elb*szódjon, másodszor is nem olyan alkatrész amit nem lehet kicserélni. És zenében is naon ott van az SE zenei hangfalak, mindenféle zene csatlakozó, bluetooth stereó headset ami még számítógéphez is jó és még sorolhatnám... Nemtom a nokiának hol vannak ilyen előnyei...

Gondolom kiderült a szövegből h meiket tartom jobbnak :D

 

Sony Ericsson 4ever!!!!!!!!!! :D

Módosította -=NicK=-
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...