lpfan15 Posted Június 29, 2007 Share Posted Június 29, 2007 Sony Ericsson mindent kibir, megbizható, viszonylag olcsó, és profi telefonok! Noki=Megbizhatatlan, érthetetlen, törékeny, +sokáig birja az aksija(jó) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizzzy Posted Június 29, 2007 Share Posted Június 29, 2007 Sony Ericsson Hát amúgy nem bizots hogy annyira gyors! Nekem a régi K750-emnél a feléig volt tele a gyári 64 MB-os kártya, és amíg bekapcsolt használható állapotba az volt kb. 3 perc! + Bekapcsolás után még 1-1,5 percet kellett várni amig megnyitja a telefonkönyvet (pedig nem volt sok szám benne, max 30). Nekem is K750i-m van és a 256MB-s kártya televan akk sem lassú...egy pillanat alatt megnyitja a telókönyvet, és elég hamar bekapcsol... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Június 30, 2007 Share Posted Június 30, 2007 Nekem Sony mert ilyen telóm van+bevált! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Június 30, 2007 Share Posted Június 30, 2007 nem értem, h vezethet ennyivel az SE... :S:S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
majlimate Posted Június 30, 2007 Share Posted Június 30, 2007 A Nokiánál nincs jobb! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turul9 Posted Június 30, 2007 Share Posted Június 30, 2007 Én a Sony Ericsson-ra szavazok, nagyon jó telefon, az egyetlen gyenge pontja a joystic, amúgy meg nincs semmi gond vele ja és télleg kibírt eddig mindent, pedig volt olyan h focizás közben kiesett a zsebemből és repült néhány métert, meg csúszott, de csak annyi baja lett h elcsúszott a SIM-kártya, meg lett rajta egy karcolás, de a kijelzőnek se lett baja, pedig a betonpálya elég kemény Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pbeatrix Posted Július 2, 2007 Share Posted Július 2, 2007 volt mind a kettőm, most sony - m van számomra megbízható, sokat tudó és könnyen kezelhető kis telefon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csuma Posted Július 2, 2007 Share Posted Július 2, 2007 Szedett már valaki szét köztetek SE-t? Na az a darab fólia ami antennaként van felragasztva a házra teljesen kiárbándított. Éljen a nokia!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyorm Posted Július 8, 2007 Share Posted Július 8, 2007 Nokia mert jó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEITER Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 Sony Ericsson! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dávinho Posted Július 10, 2007 Share Posted Július 10, 2007 Nekem két Sony Ericssonom is volt, egyik se bírta sokáig, most van egy Nokiám, ami b@szottul jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
petike4ever Posted Július 10, 2007 Share Posted Július 10, 2007 A kép mindent elárul am eddig 1 nokiám és 4 sony ericssonom volt. gondolom érthető a választás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
php Posted Július 10, 2007 Share Posted Július 10, 2007 Nokia, mert sztem nagyon megbízható, és strapabíró is(az egy fontos szempont ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Full91 Posted Július 10, 2007 Share Posted Július 10, 2007 NO KI A?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaks Posted Július 12, 2007 Share Posted Július 12, 2007 nekem a Sony Ericsson ál közelebb a szívemhez egyébként Z530i-m van 512MB-os kártyával Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadri Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 nokia fuj-fuj ericcson Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nagyokos Posted Július 17, 2007 Share Posted Július 17, 2007 Egyetértek nicknick-kel, a Nokiák tényleg elég szoftverhibásak. Nővérem most vett egy pár hónapja egy Nokiát és máris hibás mert rácsöppent pár csepp víz :D Bezzeg az én K750-esem az aug, 20-i esőt is kibírta :D A kártyákról meg annyit h a W800 4 gigás kártyát is tud fogadni és simán nem fagy be, közben meg lassan már 2 éves modell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
david0918 Posted Július 17, 2007 Share Posted Július 17, 2007 sonny bár szarok az aksik a nokiánál meg van olyan ami 2 hétig bírja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 A symbianos nokia okos telók nyomába nem érhet semmien, sony wagy mijafakk... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
karasu Posted Augusztus 15, 2007 Share Posted Augusztus 15, 2007 A symbianos nokia okos telók nyomába nem érhet semmien, sony wagy mijafakk... Itt a pont....:PNekem Nokia 6233 asom van 1 gb kártyával és megy mint a villám...Szal...Képe gyönyöü monitoron se szemcsés...NAh most ezeltött volt a Nagy SE böl w300i m nah mot az a telefon egy kuka...10 ezret se ér...a 60 ezres k800i aminek olyan jo kis kamcsija van legtöbb szoftverhibás...és joystichibás...szal nem tudom szerintem egyértelmüh a Symbianos nokiák a jobbak és nem a sima java-s 3g-s sony ercssonok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Augusztus 15, 2007 Share Posted Augusztus 15, 2007 NOKIA A JOBBBB! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Augusztus 15, 2007 Share Posted Augusztus 15, 2007 A symbianos nokia okos telók nyomába nem érhet semmien, sony wagy mijafakk... azért az igazsághoz hozzátartozik, h az SE-nek is vannak symbianos telói.. jelenleg épp egy p990i és egy n73 között vívódom, de valszeg n73 lesz belőle Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yayo Posted Augusztus 16, 2007 Share Posted Augusztus 16, 2007 Nokia! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 Noki=Megbizhatatlan, érthetetlen, törékeny ez a SE!! Nokia a legjobb! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hege17 Posted Augusztus 22, 2007 Share Posted Augusztus 22, 2007 Nokia van már ugyan az 3 éve ütött kopott de még mindig telefon tesómnak sony ericsson van kb 1 éves de nagyon lassú és sokszor fura dolgokat művel szal nokia rulz:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dif Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 SE Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petterson Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 Most rendeltem egy W880i-t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 Sony Ericsson nekem sokkal szimpatikusabb! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
werwolf Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 Nekem eddig 2 Nokiám,és 2 Sonym volt,szerintem a Nokia az jobb! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
€CKO UNŁTđ Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 Nokia powa! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts