Poetice Posted Január 16, 2007 Share Posted Január 16, 2007 Szörnyű, katasztrofális, de egyben borzasztó. Így lehetne összefoglalni. :blink: http://subba.blog.hu/2007/01/16/varjuk_az_ujabb_csodat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjotr666 Posted Január 16, 2007 Share Posted Január 16, 2007 jujuj! nem kellett volna megnéznem....kiidegelt a zene! volt értelme megycsinálni ezt a klippet? mármint van aki jóizüen meghallgatja? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
orix Posted Január 16, 2007 Share Posted Január 16, 2007 jááááj. anyu!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkangel Posted Január 16, 2007 Share Posted Január 16, 2007 Egyik sem tud énekelni! Ráadásul tünde nem is énekel! :blink: Én csak az első 15 mp bírtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnEmI Posted Január 16, 2007 Share Posted Január 16, 2007 Jaja, és még rosszul is tátog:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ticKy Posted Január 16, 2007 Share Posted Január 16, 2007 xy üzenete: állitólag a Tündi szexjelentet is akart bele > $ T ic K y ^ üzenete: b*zm*g akkor nagyobbat hánytam volna gondolom ezzel eléggé kifejtettem a véleményemet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xpassz Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 Nem is tudom minek nevezzem! Súlyos! Ez a nő nagyon kész, már azt hittem nem tud olyat csinálni, ami meghökkent. Gratulálok neki mégiscsak sikerült! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szape Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 Nahát, nem csak én járok a subbára olvasgatni? A klip egyszerűen szenzációs, a szereplők profik, az előadók hangja vetekszik bármely operaénekesével, Anettka meg Tüncike pedig a nőiesség megtestesítője. Nem is értem, hogy ebben mi a vicces. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nuncius Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 Nem is tudtam, hogy az "ELSŐ MAGYAR ŰRHAJÓSNŐNK" micsoda rímfaragó géniusz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 sziasztok! én megnéztem, de nem bírtam végig. ez borzasztó, és nem is értem, hogy ezzel mi volt a célja. csak nem csap fel énekesnőnek? majdnem megrepedt aí képernyő! de hol a hangja, mert én valami nyivákolást hallottam. de hát így is róla beszélnek. és neki ez a fontos. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szuszka Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 Hali! Ez a "klipp" egyszerűen élvezhetelen, sőt gáz. Oly annyira, hogy még én sem tudtam végignézni, csak az első 20-25 mp-et. Mindenesetre köszönet Poetice-nek, hogy megosztotta velünk... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 Aztaqva! Ennek a nőnek semmi önkritikája sincs! Én csak Donatellácskát sajnálom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vin Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 áhh ez szörnyűű-... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ike666 Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 na bazzz ez télleg szörnyű!!! trash trash trash! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macsek90 Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 az első pár másodpercet bírtam, de ez tényleg nem vicces inkább szánalmas Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ariszt Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 (edited) 1.ien sz*r zenét még nem hallotam! 2.én idióta éppen evés közben kezdtem el nézni Módosította Január 17, 2007 guru Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychooo Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 Hát ez szörnyű, de illika a kinézetéhez Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szenoo Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 Épp SlipKnoT-ot hallgatam és utána jött ez!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millye Posted Január 18, 2007 Share Posted Január 18, 2007 Ez nagyon durva... nem néztem csak fél percig... így égeti magát a m@rh@ hogy tátog?! Jézusom..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Január 18, 2007 Share Posted Január 18, 2007 valamelynap már leadták a reggeliben a klippet Ott azt mondta, h, ha van rá igény, elképzelhető a folytatás.. Én azt mondom, énekeljen Donatellácskának... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted Január 18, 2007 Share Posted Január 18, 2007 ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá ez szörnyü Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted Január 18, 2007 Share Posted Január 18, 2007 csak saját felelöségel nézétek + halgasátok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted Január 18, 2007 Share Posted Január 18, 2007 jézus mária! csak ezt tudom rá mondani, szörnyű! Ilyen embert felkéne akasztani a francba! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Január 18, 2007 Share Posted Január 18, 2007 szánalom !!!! :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hohoho Posted Január 19, 2007 Share Posted Január 19, 2007 Emberek,ez tényleg nézhetetlen! Amikor olvastam a hozzászólásaitokat, gondoltam magamban, hogy annyira azért nem lehet rossz...TÉVEDTEM. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jucagábor Posted Január 19, 2007 Share Posted Január 19, 2007 naba**meg!! Ez emberkinzás! kiszel tündét le kéne lőni! Sztem megérdemelné Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Január 19, 2007 Share Posted Január 19, 2007 húú, ezt pont ma néztem délután.... ehhez képest Cuki egy istennő úgy vinnyog mint egy haldokló macska a gerencsét tamás meg... lol... remélem nem rokon monnyuk nem tok róla (hál' Isten). én nem akarok bántani senkit, de ez tényleg emnerkínzás" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenczy84 Posted Január 20, 2007 Share Posted Január 20, 2007 Jáááááááááááájjjj!!!! Megvakultam és megsüketültem! Ez nagyon gáz! Nem hiszem el hogy ilyen szemetet hogy lehet kiadni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GerryZ Posted Január 20, 2007 Share Posted Január 20, 2007 Ez a nő minent tud csak énekelni nem?Inkább Balász palit halgatnék mint ezt a ...... inkább ki se mondom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soner Posted Január 20, 2007 Share Posted Január 20, 2007 sziasztok! én megnéztem, de nem bírtam végig. ez borzasztó, és nem is értem, hogy ezzel mi volt a célja. csak nem csap fel énekesnőnek? majdnem megrepedt aí képernyő! de hol a hangja, mert én valami nyivákolást hallottam. de hát így is róla beszélnek. és neki ez a fontos. szipi <_< na hi teljesen igazad van.. de most gondolj bele ha felvágna énekesnek és ezt hallgatnád a viván.. :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts