Jump to content
PirateClub.hu

xpassz

Támogató
  • Pontszám

    62
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

xpassz's Achievements

Feltörekvő

Feltörekvő (5/24)

0

Közösségi hírnév

  1. xpassz

    Melyik a legjobb topic?

    Csak egyetérteni tudok az előttem szólóval!
  2. xpassz

    Kiszel Tünde klippje

    Nem is tudom minek nevezzem! Súlyos! Ez a nő nagyon kész, már azt hittem nem tud olyat csinálni, ami meghökkent. Gratulálok neki mégiscsak sikerült!
  3. xpassz

    Találjátok ki mi van a képen 1

    Vazze, ez aztán a tuti gagyi! Magamtól nem jövök rá az biztos!
  4. xpassz

    Fiú vagy, vagy lány?

    fiúnak születtem aztán férfi lett belőlem :)
  5. xpassz

    Prison Break

    Egyáltalán nem vagyok valami nagy sorozat kedvelő (alapból nem csípem azt ami 3 résznél több, azt is csak inkább mozifilmben) de ez nagyon bejött nálam. Jó a sztori, jó szereplőkkel és nincs az unalomig elhúzva, szal mindent összevetve nagyon jó kis sorozat.
  6. xpassz

    Milyen jogosítványotok van?

    B ,T,M,K Ezek vannak a jogsiba bejegyezve, most néztem meg .
  7. xpassz

    budapestTv gyönyör

    Pfafff!!! Lexikének se hangja se esze. Na ezt hogy válogathatták be ????
  8. xpassz

    Mit iszol egy bulin?

    Ne idézd a közvetlenül elötted szólót! Köszönöm. Az meg mi a túró??? Egyébként a buli válogatja , de leginkább sör és valami jóféle rövidet (mostanában vilmoskörte) .
  9. xpassz

    Piroska

    Peroska & The ordasfarkas Va hun a francba vót egy kis gáré. Tök gány piros ruciban pengetett,oszt mindenki csak úgy hítta, hogy Piri. Ilyet szót neki az őse: - Na, a grószmutter sz@rul van, nyomass neki valami kaját mer kiveri a balhét, vagy még eldobja a kanalat itt nekünk vazzeg. Az öreglány állat gáz kégliben lakott a dzsuvában. A Piri elkezdett nyomulni a dzsuvába, gondolta legalább lenyom egy pár gazt. Totál oda vót a g*néba , oszt nem bírt a vén tyúk kérójához érni. Sakál egy szitu! Közbe meg jött a Pittbull és nyomta a vakert neki: - Na mi a pálya, mi? Mér nem a dizsibe nyomatsz, kiscsaj? Full DJ van a városba , mindig ott szoktam zsibbadni vazeg. Hullasirály! Na kamázod? - F@szt. Le ke padlóznom az anyagot a grószmutteromnak, mert megmurdel. - Na ájjjá má le, assz lazzujjá ! Itt ledzsanázó feszt egyenesen, oszt ott is vagy a vén szatyorná . Megdobod a cuccal, aztá veretünk a dizsibe a faterom verdájával. Vágod? - Ja , zsírfrankó. Te addig hesszelj itt vazeg! - azzal Piri húzta a belét a grószhoz. Nagy sz*pás vót, mert a Pitbull átb@szta a rihonyát a rizsával, oszt a hosszabbik utat mutatta. Közben ő meg eldöngetett a muttihoz, lenyomta és beburkolta. Patentra fonnyadt vót a vén csont, a Pittbull még flamósabb lett tőle. Gondolta betolja a Pirit is. Ledöglöttt a nyanya helyére az ágyba, oszt várta a Pirit. Be is kolbászót a kis gyökér, oszt skubizta a Pitbullt az ágyban: - Te muttter, mér olyan köcs*g a pofád? - Há mer a csehóba leverték a glazúromat egy lavórral, vazzeg. - Oszt mér vagy büdös? - Atom a hónaljgátlóm, mit cikized? Van viszont egy pattanás a nyelvemen, azt skubizd meg! - azzal tátotta a pofáját. A nyomott surmó benézettt, erre bekajálta őt is a Pitbull. Utána horpasztott egy királyat a pecóban. Megszívta mer jöttt a Piriék spanja. Na az ki is sasszerolta, hogy valami nem kóser. Addig sasolt a kéglinél míg kiszúrta, hogy a Pitbull heggeszt a dikón. Adott neki egy akkora sallert, hogy a dög lepetézett. Előnyeste a pillangókalefot, oszt megrajzolta a Pitbull gyomrát. Dőlt belőle a mutter, a Piri meg a sz@r. Tök evribadi vót a buli, burkoltak, pikkeltek, piáltak reggelig. Egyedül a Pitbull nem komálta a témát, mer ha valakinek csengettek, akkor annnak akármilyen a felhajtás, mégse egy nagy vaszizdasz a téma.
  10. xpassz

    Kedvenc Sorozatod

    Rém rendes család - ezt az egyet néztem csak meg, de most teccik a Prison Break. A Lost meg a született f. azok nem jöttek be igazán nálam. (amúgy tényleg lehetett volna bővíteni a listát...)
  11. xpassz

    A Nagy Giga Történet!

    ...aki ugyancsak a Marsról származott, de mivel régóta átköltözött a Földre ezért a marslakók...
  12. Általában nem török-zúzok, de néhány napja úgy felhúzott a "dvd-játékos" hogy nem vitte az egyik lemezt hogy a távkapcs bánta a dolgot. Egy fél másodperc múlva elszállt a dühöm, és rakhattam össze a kapcsolót , ami darabokra esett szét. Aztán persze már bántam az egészet...
×
×
  • Create New...