Jump to content
PirateClub.hu

Asrock alaplap tapasztalatok!


Recommended Posts

Az a helyzet, hogy a mostani alaplapomnak (Asrock K8Upgrade NF3) van 1 igen jó tulajdonsága, az hogy 1 bővítőkártya segítségével a mostani 754-es processzor helyett tudnék rakni bele 939-set, plussz dual Channeles ram slot is van benne, de még nem találtam sehol ilyet, bár jó másfél órát ültem a google előtt. :( a bővítőkártyának sajnos tudtommal nincs külön neve :( ). ha valaki tudna segíteni, lehetőségem szerint viszonoznám.

Előre is köszönöm.

Link to comment
Share on other sites

Ése szerinted megéri ez? Mármint nem terjedt el, így tuti drága is, szerintem egyszerűbb lenne eladnád a régit, és vennél egy új lapot, most a 939-es lapok és procik árai úgyis elég nyomottak ;)

Arról meg nem is beszélve, hogy képzelheted hogy fest ez az alaplapon, érdekesen nézhet ki, meg egy nagyobb procihűtőt el sem bír, anno a Slot1-el is voltak ilyen gondok, nekem egy miniATX házba nem fért el mellette a táp :lol:

Link to comment
Share on other sites

én nem venném meg :D egyrészt mert Asrock.... másrészt meg jobban jársz ha Pentium procihoz inkább intel chipsetes (MSI 945P - 22000) alaplapot veszel :D

Link to comment
Share on other sites

Az lesz

de kiderült, h nem is S775-ös kell hanem S478 :(:angry:

+ még azt szeretném kérdezni, h ha az alaplaphoz nincs odaírva h Core Duo (nem Core 2 Duo!!!) akkor azt nem is támogatja???

 

előre is köszi a helpet

Módosította Dadus
Link to comment
Share on other sites

a core duo a core 2 duo kistestvére..., ha ezt is viszi, az nem baj... ;) , természetesen ettől menni fog a P4 és PD szériával is..., jah core 2 duo ill. quad csak 775-re létezik ;)

 

bocs, melléolvastam, ha nincs feltüntetve, akkor igen, nem viszi, de általában ezen bios-frissítéssel még lehet segíteni...

Link to comment
Share on other sites

kösz a segítséget, felvetettetek pár dolgot, ami nekem eszembe se jutott. Maga az ár nem vészes (7000ft), és azért nem terjedt el mert M.o-n mindössze 1 nagyker forgalmazza. Köszönöm a HSZ-eket, sokat segítettetek a döntésben. :D Vesszen az Asrock! :D

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Ezt még pár hete én sem tudtam. FlashHU mondta nekem. Idézem: "Vannak kretén megoldásaik, pl: S754 és S939 az egyben, AGP és PCI-E foglalat is van rajta, DDR1 és DDR2 is belemegy, stb."

Ezért sokan nem szeretik. Persze attól még lehet venni, de így nem az igazi.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Meg végülis azért a pénzért tényleg érdemesebb inkább venni egy ASUS-t, vagy egy Gigabyte-ot

Az Asrock meg sztem egy kalap szar,mondjuk ha jól tudom azért mégiscsak az ASUS leányvállalata,de ez egyébként tényleg nem tudom biztosan.

 

Egyébkként amit tkrisz007 ajánlott Gigabyte alaplapot az nagyon faxa.És nagyon jó a tuningolási lehetőségek benne,ha lenne rugóm én is olyat vennék,vagy S4-et.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...