Jump to content
PirateClub.hu

rivals

Veterán
  • Pontszám

    60
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: rivals

  1. rivals

    250%-kal hatékonyabb hűtés

    De a mostaniakhoz sem lenne ám rossz,gépzeljétek csak el,hogy menniyre fel lehetne vele húzni egy Core 2 Duo prockót.
  2. rivals

    250%-kal hatékonyabb hűtés

    jaja,az biztos. Képzeljünk csak bele. Egy Core 2-es proci 50 fok-on meg,ezzel a hűtéssel meg már szószerint lefagy a proci. Tehát szinte kötelező lessz tuningolni
  3. A Purdue University kutatói bemutattak egy olyan szerkezetet, amely ion szelet használ a félvezető lapkák hűtésére. Az újfajta hűtés sokkal hatékonyabb, mint az eddig használt bármilyen módszer. A kísérleti hűtőben egy pozitív töltésű anódot és egy negatív töltésű katódot helyeztek el egymással szemben. A katód elektronokat bocsát ki az anód felé, s mikor a légáram áthalad köztük, az elektronok ütköznek a levegő részecskéivel, és így pozitív töltésű ionok keletkeznek. Ezek elkezdenek visszaáramolni a katód felé, ami ion-szelet okoz, s ez nagyban javítja és gyorsítja a levegő áramlását a hűtő alatt elhelyezkedő alkatrész, pl. mikroprocesszor felülete felett. Mivel a levegő gyorsabban áramlik, a hűtés hatásfoka sokkal hatékonyabb lesz. A szakértők szerint a hagyományos léghűtések hatékonyságát beszabályozza az, hogy a levegő molekulái a hűteni szándékozott felülethez közel nem mozognak, azaz minél távolabb vannak a felülettől, annál gyorsabban mozognak. A hűtés hatékonyságát az ionszél-motor 250 százalékkal javítja. Egyetlen dolog maradt hátra: hogy az amúgy sem nagy szerkezetet tovább miniatűrizálják, hogy rá tudják azt építeni közvetlenül a processzorokra, jelentősebb méretnövekedés nélkül. A kutatásokat egyébként az Intel támogatja, így először minden bizonnyal az ő processzoraikba építik majd be az ion-szél motort - a bizakodó kutatók szerint három éven belül
  4. rivals

    A dohányzás vakságot okozhat

    Én már közel 8 éve nyomom,és semi bajom nincs,csak néha feljön az a szar hurut a tüdömből. Vakságot meg sztem nem okoz,max szürkehályogot,de csak akkor hogyha a szemedbe fújkálod a füstöt,de az olyan emberkék máeg már sztem gyagyások
  5. És most jelenleg milyen hűtővel húznád fel 3.5 GHZ-re tkrisz007?
  6. Szerintetek az E6550-et fel lehet húzni 3GHz-re? Mert akkor az faxa lenne,mert akkor inkább ez,mint az E2160 (mert az csak elvileg Pentium,persze kétmaggal)
  7. Szerintetek egy kellően erős proci hűtő elég lenne a vinyómnak? Samsung SP 120 GB Erre a hűtőre gondoltam:Cooler Master DP5
  8. nocsak és ezek játékban is megmutatják az erejüket,mondjuk pl a Core 2 Duo-nak is odaver?
  9. van 512-es is valahol láttam,csak az a baj hogy brand-es volt,és 10-12 ezer FT körül volt az ára
  10. jaja igazad van.Tényleg Penryn-ek. Ehez mit szóltok: E2160 1.8 GHZ 1mb cache. Ahogy néztem a prohardver.hu tesztben 3.4 GHz-ig lehetett húzni,és a cache sem olyan fontos,játékoknál max 10% volt a különbség. Ahoz képest az ára meg 20 ezer ft,és ha 3.4GHz-en ketyeg akkor zsínórba odaver a x2 6000+-nak is. A hőfoka ha meg jól emlékszem 40-50 fok között megy húzva terhelés alatt. Nem húzva meg asszem hogy 35-44 között.
  11. jaja a Kingston az elég jó,de zek sem rosszak: Geil Hynix Kingmax OCZ Samsungot meg sztem ne vegyél,mert az sztem egyenlő a brand fajtákkal (márkátlan szarokkal)
  12. rivals

    Tricklife.com

    THX tényleg jó kis oldalak
  13. az nem olya nrossz,nekem is TITAN van,csak a videokarin.
  14. rivals

    Villám a vízben

    ez elég érdekes,és elgondolkodtató.
  15. ááá inkább menjen ennyin mint semennyin se. De azért köszi az infot.
  16. Hát ahogy nézem hagyom si a fenébe,mert csak 1GHZ-ig lássa az alaplap
  17. Hay Na szóval abban kérném a segítségeteket,hogy van egy Amd Duron 950 mhz-es procim. Eztet szeretném egy kicsit húzni,de a bios-ban csak az FSB-t tudtam húzigálni,a Voltot nem,mert olyan opciót nem találtam. Gépem: Amd Duron 950 MHz Aristo KT133 Via Lapkészlet 384 MB SDRAM Connect 3D Radeon 9600 XT Glacialtech Igloo 2470 procihűtő Tehát v.mi kis progival megdobhatnátok, vagy a memória húzó progi is jó volna.
  18. rivals

    Édességek

    Nahát K.A.L.I.F.A ez szép gyűjtemény Ezért innentől fogva megérdemled ezt a nevet: BUBU (ez a név bizony egy nagy megiszteltetés ám )
  19. Igen tényleg fejlett egy vinyó,de ba**hatod,hogyha gyenge a gyártási minőség,márpedig gyenge
  20. Hát akkor szerényen szólva nem is sajnálom hogy megvette a seagate,de az sem piskóta. Haverom vett Egy Seagate Barracuda 80GB-os at,és másnap ki is ment. Jóvan visszavitte kicseréltette,2 hét múlva meg el kezdett a másik kattogni. Na mondom ez már faxa.
  21. mind1.Nem vok Maxtor párti De ami tényleg jó volt az egyértelműen a QUANTUM FIREBALL VOLT,de sajnos már az sincs többé.Na nekem abból van egy 20GB-os vinyóm és már közel 8 éve megy,és semmi baja nincs.
  22. áá nem hiszem,alig fél éves,és még egyszersem kattogot,vagy semmi ilyesmit nem produkált,még újra sem indúlt. A maxtor meg elég jófajta sztem. Azt meg hogy érted hogy a kábel hibás? Akkor nem is láthatná a windows a vinyót.
×
×
  • Create New...