GgG91 Posted Október 26, 2007 Share Posted Október 26, 2007 Zone Alarm+nod 32+Spyware Doctor triot tudom ajánlani(vírus miatt 2 éve nem kellet xp-t rakjak) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolando Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 Zone Alarm+nod 32 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csempész Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 avast+comodo nálam ez a menő. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
formasu Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 A tűzfalakkal kérdéseim, ill. fenntartásaim vannak. Egy "átlag" felhasználónak biztosan van szüksége az XP saját tűzfalán kívül másra? Legalább 20 ismerősöm közül az XP sajáton kívül nem használ senki semmit, pedig van olyan, hogy napjában min 10 órát a NET-en van, és támadást senki nem vett észre. Kipróbáltam a Zone Alarm-ot néhány hétig, az sem vett észre támadást, de a Windows indulása kb. kétszer annyi ideig tartott! Utána levettem. Vírusírtónak az AVAST-ot használom. Jó, és ingyenes. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
VKitty90 Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 Zone alarm+ avg antivirus 8.0+ spyware terminator. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu1977 Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 eset smart security Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ascool Posted Július 25, 2008 Share Posted Július 25, 2008 Én a Kaspersky IS tűzfalát használom,még semmit se engedett be. Külön tűzfalnak a Kerio-t és a Comodo-t tartom a legjobbnak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsy Posted Szeptember 26, 2008 Share Posted Szeptember 26, 2008 zonealarmot használtam,most comodo firewall pro-t használok mindakettő nagyon jó tűzfal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Ghostwall. Úgy működik mint Linuxon az iPTables Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zs0lt1 Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Nálam elég a router tűzfal+SP3-as XP tűzfal antivírusnak meg a Nod32 v3 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Szeptember 29, 2008 Share Posted Szeptember 29, 2008 Engem egyébként kifejezetten idegesítenek azok a tűzfalak amik folyton kérdezősködnek, meg full képernyős alkalmazásokkor önálló életet élnek. GhostWall ezért jó. Beállítasz valamit, az úgy is marad. Nincs vele gond. Te mondod meg mit engedsz ki meg be. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
scheffern Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Nekem is zone alarmom van. Minden nagy problémát elhárít. Néha áttjön egy két hirdetés de azt meg a spyware terminátor törli is. Nekem az ingyenes verzió van és teljesen elégedett vagyok vele. Az xp tűzfal egy szita. 1vírust megfog, 2őt meg áttanged. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
7 Heads Dragon Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 comodo-t nem lehet magyarosítani? Torrentet hogy kell alatta beállítani? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Január 21, 2009 Share Posted Január 21, 2009 Minek Comodo-t magyarosítani? Elgé egyértelmű a használata. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts