Jump to content
PirateClub.hu

scheffern

Veterán
  • Pontszám

    5
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

scheffern's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Sziasztok. Valakitől segítséget szeretnék kérni,mivel már nagyon idegesít egy frissítés. kb. 2 hete már,hogy véletlenül a gyerek letöltött egy frissítést. Telepítve nincs,csak le van töltve. Valahányszor bekapcsolom a gépet rögtön előugrik,hogy telepíttem e? A valódi előnyt értesítő frissítés ez amit ugye nem szeretnék felrakni,mert aztán szedhetem ki. Valaki segítsen,hogy hogyan tudnám ezt eltüntetni,hogy többet ne ugorjon elő. A másik problémám: telepítettem minap egy gépre az xp-t és lejött rá szépen az összes frissítés. Namost. Az enyémen nemrég vírust találtam. Kiírtottam,most teljesen tiszta viszont eltűnt a jegyzettömb(biztos ezt is töröltem az írtással). Azóta,hogy kiírtottam nem jönnek le a frissítések. Lenne frissítés az explorerhoz is a 8as és az sem jön le. Van amikor egy pillanatra elkezdi-kiírja,hogy 0%frissítés letöltése aztán eltűnik. Itt mi lehet a gond? Maga a rendszer károsodott? Előre is nagyon köszönök minden segítséget.
  2. Köszönöm az ötleteket mindenkinek! Kellemes ünnepeket
  3. Sziasztok Valaki jó volna ha tudna segíteni ez ügyben. Egy neró 7el feljátszottam 1filmet. töbmenetes cd készítettem. Majd lett néró 7em magyarul, letöröltem az előzőt amivel azt az 1 filmet felraktam. A magyar néróval raktam a cd-re egy 2. filmet. Az a jelenség hogy a dvd lejátszó csak az első filmet olvassa-látja. ez eddig ok-nem tud többmenetest olvasni,mindíg csak az első menetet olvassa. De az xp sem olvassa???? ha kinyitom a cd-t a számítógépen csak a 2.filmet látom, mintha az első nem is létezne, pedig a helyet foglalja és a dvd lejátszó meg csak az elsőt látja, tehát ott is van. Hogyan tudnám megjeleníteni azt az első filmet,hogy legalább le tudjam másolni. Gondolom,hogy a néró végett van ez,hogy más néróval írtam fel a 2.filmet. Valakinek van valami tanácsa. Ha megvolna a film akkor nem volna gáz,csak hogy nincs(vagyis a nemlátható lemezen).
  4. scheffern

    tűzfalak

    Nekem is zone alarmom van. Minden nagy problémát elhárít. Néha áttjön egy két hirdetés de azt meg a spyware terminátor törli is. Nekem az ingyenes verzió van és teljesen elégedett vagyok vele. Az xp tűzfal egy szita. 1vírust megfog, 2őt meg áttanged.
  5. scheffern

    Általános- Kisebb tuningok!

    Szia. én meg nem ajánlom,de lehet,hogy ez idő alatt már rájöttetek. A direktszűrő előnye a több levegő bejutása a motorba ugye? Ha több a levegő amit áttenged, több a kosz is! Ezt tapasztalatból írom, és lehet hogy a drágább szűrőknél is ez a helyzet. Volt egy sima mezei direktszűrőm, meg volt egy green szűrőm is. A green jóval drágább volt, de az optikai tuningon kívül más változást nem észleltem. A szűrő utánni csövem mindíg tele volt finom porral ami a cső falára rakodott. Fújhattam rá akármennyi olajat. Ezek után döntöttem úgy,hogy keresek egy olyan szűrőt ami gyári de jóval nagyobb ccm-re van gyártva. Vettem egy teherautó szűrőt, igaz nem piros meg zöld,hanem sima fehér, de ezzel jobban gyorsul a kocsim, és nincs a cső falára rakodva a por. Pedig ezen olaj sincs. Tehát el kell dönteni,hogy a motor élettartama a fontos vagy az optikai tuning a szempont. Üdv.
×
×
  • Create New...