Jump to content
PirateClub.hu

Spanyol Labdarúgás


tibiole
 Share

Recommended Posts

  • Replies 757
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Találtam még, de nem tehetem be, mert már így is offolunk, mert nem ide tartozik Mourinho...

Igaza van guru-nak, hogy nagyon eltértünk a témától...Ezért még warn-t is kaphatunk... :o

 

Vissza a focihoz...Talán kicsit lemaradtam, de a Real megverte a Zaragozát... :D:P

 

Real Madrid - Real Zaragoza 1:0

gól: Van Nistelrooy 41.

Link to comment
Share on other sites

Hát igen ugyH sry tehát vissza..Van Nistelrooy jó szerzemény volt mer már párszor döntőnek bizonyult..

 

ApróPopó ezt nézzétek:

 

A Real elnöke saját játékosait alázta le

 

Ramon Calderónnak sikerült végrehajtania azt a bravúrt, hogy egy beszéddel egyszerre sértse meg a Real Madrid összes játékosát és szurkolóját.

 

Ramon Calderon egy spanyolországi egyetemen mondott beszédet kedden, bizalmasnak szánt mondatai azonban nyilvánosságra kerültek, és nem ki ellenérzéseket szültek szurkolói körökben.

 

- A Real Madrid játékosai hiúk, egoisták, és azt hiszik, hogy szupersztárok. Ezek a futballisták sohasem fizettek semmiért. Önök tanult, kultúrált emberek, ez a klub futballistáiról általánosságban nem mondható el – mondta beszédében Calderon, amikor még fogalma sem volt róla, hogy szavait rögzítik, és később lejátsszák az egyik rádióban is.

 

Az elnök nem volt jó véleménnyel David Beckhamről sem, akit az elmúlt hónapokban minden lehetséges módon megpróbált maradásra bírni, mikor azonban kiderült, elhagyja a klubot, rögtön megváltozott a véleménye róla.

 

- Beckham Hollywoodba ment, hogy félig filmsztár félig focista legyen. A technikai stábunk jól tette, hogy nem hosszabbította meg a szerződését, ezt bizonyítja, hogy a Los Angeles-i klub vezetőin kívül nem volt a világon még egy egyesület, amely szívesen leigazolta volna – folytatta az elnök.

 

A végére maradtak a szurkolók, akik Calderon szerint közel sem buzdítják olyan lelkesen a csapatukat, mint bármelyik olasz vagy angol szurkolótábor.

 

- A madridi szurkolók mintha csak színházba járnának, úgy viselkednek a meccseinken. Egyáltalán nem buzdítják a csapatot, példát kellene venniük bármelyik olasz vagy angol klub szurkolótáboráról – fejezte be Calderon.

 

Miután a beszéd bekerült az egyik rádióba, a Real Madrid közleményt adott ki hivatalos honlapján:

 

”Az elnök csak megpróbált segíteni az egyetemistáknak abban, hogy megértsék a menedzsment munkájának fontosságát egy olyan nagyvállalatnál, mint amilyen a Real Madrid” – áll a hivatalos közleményben.

 

Forrás: SamsungSport.hu

 

Eszem megáll mivan a Realnál :D Capello mutogat,Calderon leosztja a népet..

Link to comment
Share on other sites

Hát ilyen is létezik??? :blink: Nemcsodálnám ha most a realnál új elnököt választannának... <_<:blink:

Rijkaard bírálja Capellót

"Elméletileg én semmiképpen nem száműznék a partvonal mellé egy ilyen játékost – nyilatkozta Rijkaard. – Minden helyzetben a csapat érdekeit kell szem előtt tartani.”

 

„Mindenki győzni akar a csapatával, ez természetes, és amíg egy játékosnak élő szerződése van, addig meg kell adni neki a lehetőséget, hogy dolgozzon a sikerért.”

 

A holland tréner Capellóhoz hasonló helyzetben volt akkor, mikor a svéd Henrik Larsson 2006 februárjában elfogadta a svéd Helsingborg ajánlatát, holott szerződése még Barcelonához kötötte.

 

Capello makacssága nehéz helyzetbe hozhatja a Real Madridot

 

Capello makacssága nehéz helyzetbe hozhatja a Real Madridot

Bár a támadó még kora tavasszal bejelentette távozási szándékát, még is számítottak rá Barcelonában.

 

Példának okáért döntő szerepet játszott a Bajnokok Ligája döntőjében, mikor a Barca végül 2-1-re diadalmaskodott az angol Arsenal ellen. (Mint emlékezetes, a győzelmet jelentő gólnál Larsson passza Cole lába mellett suhant el, Belletti tolt egyet a labdán, majd a kapus, Manuel Almunia lábai között a hálóba talált.)

 

Rijkaard az argentin Javier Saviolát is rendszeresen játszatta annak ellenére, hogy a Barcelona többször is jelezte: hajlandó lenne megválni tőle, és többször kölcsönbe is adták a játékost.

 

Beckham, Ronaldo és Antonio Cassano mellőzése, valamint Raúl, Emerson, Guti, Roberto Carlos és Marcelo sérülése miatt Fabio Capellónak több cserejátékost kell bevetnie csütörtökön a Real Betis elleni visszavágón a Királyi Kupa legjobb tizenhat csapata között.

 

David Beckham egyébként már biztos, hogy július 30-a, azaz jelenlegi szerződésének lejárta előtt nem csatlakozik tengerentúli klubjához, bár erről korábban már röppentek fel hírek. Ezt az Egyesült Államok labdarúgóligájának (MLS) elnöke, Don Garber jelentette ki.

Link to comment
Share on other sites

Saviola most nagyon formában van. Lövi folyamatosan a gólokat és nem akarnak egy ilyen játékossal szerződést hosszabítani? Szerintem Gudjohnsen nem tudta volna ezt megcsinálni. Kíváncsi leszek, ha nem hosszabítanak vele szerződést, hogy akkor melyik klubbhoz fog szerződni.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...