Jump to content
PirateClub.hu

Manchester United


Marcus Bent
 Share

Recommended Posts

  • Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ez nem lehet igaz,nem a játékvezetőn múlott,ő rendesen "hiba nélkül" vezette a meccset.Hiányzik 1 igazi ember aki össze fogná,és gatyába szedné a csapatot a pályán belül,tudom ez nem a United stílusa,de úgymond 1 írányító hiányzik.Rossz ezt kimondani,de Deco-val,vagy LAmpard-al sztem meg lehetett volna a meccs,még 2:0ról is!!

 

DEEZ VAN:UNITED 1:2 ZENIT :( :( :( :(

Link to comment
Share on other sites

No comment.Elég szégyen hogy Vidic és Rio Ferdinand melett csak úgy besétált a csatár és gólt lőtt!

Rooney se csinált semmit,Tevez nagyon hajtott ő megérdemelt volna 1 gólt ha netán jönne Berbatov én inkább a Berbatov-Tevez párosnak adnák lehetőséget mert Rooney már elég régóta egy 0 ,de ez Fergie mester jobban tudja.

Carrick télleg nagyon hiányzott ahogy asbi is mondta!

Link to comment
Share on other sites

+1 nap

 

Szánalom ez a szar Zenit megveri őket!

 

Lapszemle:Berba egy lépéssel közelebb a MU-hoz

_42682745_berbatov_getty.jpg

Egybehangzó angol lapértesülések szerint Dimitar Berbatov egyre közelebb kerül álma beteljesítéséhez. Több neves lap szerint a bolgár támadó még a hétvége folyamán a Manchester United labdarúgója lehet.

 

A tegnapi nap folyamán állítólag látták a 27 éves csatárt a Spurs edzőközpontjában, amint kezet fog csapattársaival és a klub alkalmazottjaival is.

 

A Unitednak állítólag sikerült szóban megállapodniuk a londoni klub illetékeseivel. Az átigazolási összeg 28 millió font lehet, amely később elérheti a Tottenham által kért 30 milliót, ez viszont Berbatov eredményességétől függ.

 

Dimitarnak még meg kell várnia, hogy véglegesítsék Roman Pavlyuchenko átigazolását, aki tegnap érkezett meg Londonba és ma esik át az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon.

 

A bolgár klasszis minden bizonnyal 48 órán belül Manchesterbe érkezik ügynökével, ahol aláírhatja szerződését. Egyes lapok már azt is tudni vélik, hogy Louis Saha korábbi mezét, a 9-es dresszt kapja a támadó.

 

Forrás: The Sun & The Times & Guardian

Link to comment
Share on other sites

Ferguson szerint Berbatov új dimenziókat nyit meg a csapat előtt

 

 

Egész nyáron erről az igazolásról beszéltek Manchesterben, mégis csak az átigazolási határidő utolsó perceiben vált biztossá (a hírt csak negyven perccel éjfél után erősítették meg), hogy Dimitar Berbatov az angol bajnok és Bajnokok Ligája-győztes együtteshez igazol. Sir Alex Ferguson, a klub menedzsere meg sem próbálta leplezni örömét a bolgár csatár érkezésének bejelentése után.

d000613CBd91917eccc61.jpg

Dimitar Berbatov végre magára öltheti a manchesteri mezt

 

„Ő a kulcsigazolás. Dimitar a világ egyik legjobb és legveszélyesebb támadója” – konstatálta elégedetten Ferguson a hétfő este történteket. Szavaiból kicsengett: cseppet sem tartja ablakon kidobott pénznek a 27 éves csatárért a Tottenham Hotspurnek átutalt 30.75 millió fontot.

 

Ne feledjük, hogy Ferguson egyik legnagyobb fiatal tehetsége, Fraizer Campbell egyévnyi elengedésével valamelyest javította a Tottenham hirtelen fellépő akut csatárproblémáit (Berbatov és az immár liverpooli Robbie Keane tavaly összesen 41-szer talált be a Tottenham találkozóin).

 

A bolgár csatár is elégedetten nyilatkozott a vörös mezt kezében tartva. „Egy álmom vált valóra azzal, hogy a Manchester United játékosa lettem. Szeretném kivenni a részem magam is a sikerekből és hozzásegíteni a klubot újabb trófeák elnyeréséhez” – mondta a négyéves szerződést aláíró játékos.

 

„A stílusa és a képessége más dimenzióba fogja helyezni a csapatot. Biztos vagyok benne, hogy a szurkolók között Berbatov népszerű lesz” – dicsérte előre a gólvágót Ferguson.

 

Nos, a szurkolók elsőre nem tűnnek elégedetlennek a vásárral, és pozitívan fogadták a hírt. Ahogy egyikük fogalmazott a „vörös ördögök” honlapján: „Figyeljétek csak: Berbatov, Rooney, Tévez és Ronaldo fog támadni. Isten óvja az ellenfeleinket!”

Link to comment
Share on other sites

 

Manchester United: Mike Phelan lett Carlos Queiroz utódja

 

Mike Phelant nevezték ki az angol élvonalban szereplő Manchester United másodedzőjének.

Sir Alex Ferguson eddigi jobb keze, Carlos Queiroz a nyártól a portugál válogatottat dirigálja, ezért volt szükség új második emberre a „vörös ördögök” edzői stábjában.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...