Jump to content
PirateClub.hu

Manchester United


Marcus Bent
 Share

Recommended Posts

  • Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

viszon ha megfigyeltétek csak akkor szórakozik mikor már vezet a csapat,és ha vezet akkor mértne szolgálja ki a közönséget?

amúgymeg a 11-ekhez.

én nem értem azokat akik egy lépésből rúgják,az szinte biztos hogy nem megy be mert nem elég erős.

és azt sem értettem hogy ronaldo minek próbált cselezni a 11-esnél

Link to comment
Share on other sites

A Chelsea csapatkapitánya, John Terry tagadja azokat az állításokat, miszerint leköpte volt a Bajnokok Ligája döntőjének hosszabításában Carlitos Tévezt.

 

A finálé hosszabításában az indulatok tetőfokára hágtak a két csapatnál, miután egy ápolást követően a Chelsea játékosai sérelmezték, hogy Carlos Tévez nem Petr Cechnek adta vissza a londoniak által kirúgott labdát.

 

Annak ellenére, hogy a Chelsea a mérkőzés folyamán kétszer is ugyanezt eljátszotta, néhány játékos - köztük John Terry is - az argentin csatárnak támadt.

 

Az ügyből jókora csetepaté alakult ki, amely nyomán az idegileg megroskadt Didier Drogba arcon vágta Nemanja Vidicet, amely okán az elefántcsontparti támadót piros lappal az öltőzbe küldte Lubos Michel játékvezető.

 

Terry úgy gondolta, neki mint csapatkapitánynak kell megtorolnia játékostársa kiesését, és sokak szerint az ?apacs? becenévre hallgató Tévez lökdösésén, és verbális szidásán kívül le is köpte azt, azonban az angol válogatott bekk mindezt tagadja.

 

?Volt egy kis lökdösődés, meg mutogatás, de semmi több, ezt elmondhatom? mondta Terry a The Sun című napilapnak.

 

?De köpködés nem volt, ez nem az én stílusom. Egyáltalán nem köptem le semmilyen játékost, így Tévezt sem.?

 

http://www.youtube.com/watch?v=B5uGA9Ef55I

azért a 12. másodperc elég érdekes..

 

biztos Drogbától tanulta.. pont Terry-ről nem gondoltam volna :S

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Daniel Alves Manchesterben folytatja!

 

 

Szinte egészen biztos, hogy a spanyol Sevilla brazil játékosa, Daniel Alves a következő idényben az angol Manchester United együttesében folytatja a pályafutásást. Erről Sir Alex Ferguson, a BL-győztes klub menedzsere nyilatkozott a Manchester Newsnak.

- A Sevilla számára megfelelő ajánlatot adtunk a 25 éves brazil védőért, Daniel Alvesért! - mondta Ferguson. Így most már csak formai okai vannak, hogy a játékos valóban manchesteri labdarúgónak mondhassa magát. Korábban már a Chelsea és a Barcelona is meg akarta szeretni őt, azonban mi gyorsabbak voltunk! Örülök neki, hogy a tárgyalások finisébe értünk, de még boldogabb akkor leszek, ha a játékos alá fogja írni a szerződését hozzánk! Ha Louis Sahát el tudjuk adni a West Hamnak, akkor Alves csapattársát, Luis Fabianot is leigazoljuk!

Link to comment
Share on other sites

“A Real Madrid játékosa akarok lenni, de csak ha igazak a híresztelések, és kifizetik az ígért összeget nekem és a Manchester Unitednek is,” -idézte a luzitán szélső szavait a Guardian.

 

“A tanszer viszont nem tőlem függ. Még az európabajnokság előtt fontos volt, hogy mindenkivel közöljem az álláspontom. Mostantól viszont a torna végéig nem szeretnék erről beszélni, tehát hiába kérdezősködnek majd, nem fogok válaszolni.”

 

A spanyol média szerint a Királyi Gárda 100 millió eurót fizetne Ronaldoért a Unitednek, és a 23 éves játékos évi fizetése 15 millió font lenne. Az AS forrásai szerint egyébként a MU nem szeretné bevonni Robinhót egy esetleges cserébe.

 

menjen csak.. :) ennyi pénzért simán!

Link to comment
Share on other sites

Egyetértek asbi lehet ,hogy már kijátszotta magából amit tud(na jó azért ez nem így van ,de szerintem a United learatta vele a babérokat :lol: )

És aztán majd sírhat a szája mint Backhemnek ,hogy elvitte a Madrid aztán már semmit se tudott aztán meg elmehetett egy amerikai klubhoz ahol jól kitömték a zsebét és "mindenki" csalódott benne hát Ronaldonak is szerintem vmi ilyensmi jövője lesz ,de végülis a Manchesterel ha jól tudom semmit se tudott volna már megnyerni!

Az AS forrásai szerint egyébként a MU nem szeretné bevonni Robinhót egy esetleges cserébe.

Nagyon örülnék ha jönne Robinho mivel ő is nagyon tehetséges és fiatal játékos. :happy:

Link to comment
Share on other sites

mindenki tudja hogy maradni fog, ezzel a félrevezetgetéssel csak nagy pénzeket szakítanak az újságírók, amugy tiszta röhej az

egész, mert az MU ugysem engedi, saját döntése alapján pedig nem mehet a szerződése miatt,

ENNNYYIII !!!

 

fogja már fel mindenki hogy kamu-kamu hátán minden olyan írás hogy már aláirt a Realhoz !!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...