Jump to content
PirateClub.hu

Maestro

Veterán
  • Pontszám

    122
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • Website URL
    http://sportfanatics.hu/

Profile Information

  • Neme
    Férfi

Legutóbb itt jártak

545 profil megtekintés

Maestro's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Sziasztok! Egy pár hete indult oldalra szeretnélek benneteket meginvitálni. Mármint azokat, akik szeretik a sportot. Célunk egy jó társaság kialakítása a sportot kedvelők, művelők, illetve nézők számára. Egyenlőre kevesen vagyunk, kevés tartalommal, de ez remélhetőleg az idő haladtával változni fog! Várunk mindenkit sok szeretettel: http://sportfanatics.hu Szép napot!
  2. Plammer Informatikai Kft. személyre szabott, professzionális informatikai megoldásokat biztosít, versenyképes árakon minden felhasználónak. Kizárólag kiváló minőségű, megbízható és gazdaságosan üzemeltethető: Számítógépek, Laptopok, Monitorok, Nyomtatók, Eredeti kellékanyagok, Számítógép alkatrészek, Hálózati eszközök, Adathordozók, Szoftverek, Szórakoztató elektronikai és Mobil termékek és még sok más minden forgalmazása. Márkák: LENOVO, IBM, HP, DELL, TOSHIBA, FUJITSU, SAMSUNG, LG, PHILIPS, CANON, EPSON, OKI, LEXMARK, XEROX, MICROSOFT, KINGSTON, APC, ASUS, INTEL, LOGITECH, DLINK, CISCO, LINKSYS, WESTERN DIGITAL, SEAGATE, SONY... stb. Elérhető: http://www.plammer.hu + már Facebook-on is! http://www.facebook.com/pages/PLAMMER-Sz%C3%A1m%C3%ADt%C3%A1stechnikai-Web%C3%A1ruh%C3%A1z/200496006657215 Mindenkinek ajánlom, nagyon jó kis oldal, jó árakkal!
  3. Maestro

    Arsenal

    De tudna az költeni, csak a Barcelonánál megbecsülik a pénzt, és tudnak korigálni h melyik játékos mennyit ér, és úgy költekeznek! Nem úgy mint egyes klubbok: Chelsea, Madrid
  4. Maestro

    Legjobb edző

    Johan Cruyff
  5. Maestro

    Real Madrid

    Félreértesz Creoque, én nem a játékstílusról beszéltem, hanem h Beckham a Muban sikert-sikerre halmozott, átment a Madriba, és most nézd hol van... L.A Galaxy Amúgy meg maga Beckham is azt tanácsolta Cr-nek h maradjon a seggén ha van egy kis esze!
  6. Maestro

    Real Madrid

    Emberileg egy roncs ez az ember! Huhh de útálom! Mint foxista elismerem, de mint ember, legszívesebben szétrúgnám a száját! :@ Szerintem ha van egy kis esze a Madridnak akkor otthagyja Manchesterben, mert az lesz vele mint Beckham-mel!
  7. Maestro

    Real Madrid

    A Marca kb annyira hiteles mint a Bulvársport. Bár lehet ebben az esetben igazuk van, de nem láttam más oldalon ilyen hírt.
  8. Maestro

    Kinek ki a kedvenc focistája?

    Lionel Messi, Cesc Fabregas
  9. Maestro

    Manchester United

    http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=34670 Mennyire igaza van Ferguson-nak! Teljesen egyet értek, néha már gusztustalan hogy milyen ezközökhöz folyamodik a Madrid!
  10. Maestro

    Bajnokok Ligája

    Történetesen a Barca is ki tudná fizetni, mivel idén kb 120 millát szánnak átigazolásra amiből simán megvehetnék, meg megoldaná ha nagyon akarná! De sztem is maradjon ahol van! Jó ott neki, egy klubb váltás után már nem lenne ilyen jó az biztos!
  11. Maestro

    Bajnokok Ligája

    Nem tudom miért vagytok annyira biztosak abban, hogy ha Ronaldo el akar menni Spanyolországba akkor mért pont a Madridba? Nem mondta egy szóval sem h madridba akar menni, csak azt h szívesen játszana spanyolországban, és vannak más csapatok is ott! De úgysem megy el mert jól érzi magát!
  12. Maestro

    Bajnokok Ligája

    Egy jelentős meglepetés van a Barcelona kezdőcsapatában, mégpedig Deco kezdő tagsága, ami Henry távollétével jár együtt. A védelemben nincs meglepetés, a középpályán viszont Touré és Xavi mellett Deco jut szóhoz, Iniesta pedig támadóként próbálkozhat majd a Manchester ellen. A MU kezdőjében nincs ott a gyomorproblémákkal küzdő Vidics, a balszélső Giggs, ugyanakkor ott van Tevez és Park is. A hivatalos kezdőcsapatok: Barcelona: Valdés, Zambrotta, Márquez, Milito, Abidal - Touré, Xavi, Deco - Messi, Iniesta és Eto'o. Manchester: Van der Sar - Brown, Hargreaves, Ferdinand, Evra - Carrick, Scholes, Ronaldo, Park - Rooney és Tevez.
  13. Maestro

    Manchester United

    Kihagytad Messi-t! És valszeg Deco is ott lesz, meg azért Iniestát sem hagynám ki! Lenne esélye a Barcának az MU ellen, csak a fejekben rendet kéne rakni, hogy legyen önbizalom...
  14. Maestro

    Bajnokok Ligája

    Ha Barca-Arsenal finálé lesz, akkor megismétlődik a 2005-2006-os szezon beli döntő! Magyarul a Barca lesz a győztes!
×
×
  • Create New...