Jump to content
PirateClub.hu

Rooney11

Veterán
  • Pontszám

    12
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Rooney11

  1. Rooney11

    Ti hol vesztek óvszert?

    Óvszert venni sehol sem cinkes dolog sztem, csak arra kell figyelni, hogy minőségit, és ne szar Tesco-sat vegyünk ! (ez nem azt jelenti, hogy a Tesco-ban nincs minőségi) Amúgy sztem ez egy elég hasznos Topic a még Zöldfülű-eknek XD
  2. Rooney11

    A leghosszabb menetidő ?

    órák hossza? sok szexőőőrűűűtt ! :D fél óra után nem egészséges sztem egy menet lehet azt újra kezdeni is...
  3. Rooney11

    A nagy futball átigazolások téma

    Hát igen - alakul a sztárcsapat Madridban. De ki tudja mikor lesz ebből igazi, összetartó csapat és mi lesz az "elkényeztetett sztárok" sorsa. Talán ők is ki lesznek dobva ha nem válnak be ?! A nagy nevek nem jelentenek garanciát a bajnoki, BL, és egyéb kupa győzelmekre... Am kösz Pérez, hogy vittétek Ronnyt is, jót profitálunk mi ebből , csak azt sajnálom, hogy a Real-nál lehet, hogy a fényárban úszva elveszti igazi önmagát Dehát ez csak 1 vélemény FOREVER UNITED
  4. Rooney11

    Manchester United

    Azért az az Agüero gyerek, bár most se kutya, de nálunk kiteljesedhetne és nagyon jó lehetne. Őt kellene leigazolni Fergie papa !!
  5. Rooney11

    Manchester United

    De végülis asszem mind1 is a dolog, mert Benzema már a Reálé lesz. Mai hír: Bár a tegnapi nap folyamán Karim Benzema csapattársa, Miralem Pjanic úgy nyilatkozott, hogy a fiatal francia támadó 45 millió font ellenében hamarosan aláír a Manchester United gárdájához. Nos, Pjanic kijelentésének nincs sok valóság alapja, ugyanis ma kiderült, hogy Karim Benzema a Real Madrid együttesénél folytatja pályafutását. A Lyon ugyanis elfogadta a spanyol csapat legújabb, 35 milliós ajánlatát Benzema-ért, továbbá segítette a transzfer létrejöttét az is, hogy Királyi gárda elnöke, Florentino Pérez igen jó kapcsolatot ápol a francia csapat vezetőségével. Sir Alex Ferguson csapatának tehát más támadó után kell néznie, szóbajöhet még Huntelaar, Villa esetleg Eto'o szerződtetése. Forrás: Goal.com
  6. Rooney11

    Manchester United

    Berbát mindenben kivédeném, nem egy nagy gólvágó, de hasznos, jól passzol, jók a meglátásai, sok a gólpassza. Mivel itt elvileg mindannyian MU-drukkerek vagyunk, ne vitázzunk ezen, mindenkinek meg lehet a véleménye.
  7. Rooney11

    Manchester United

    Benzema helyett inkább egy univerzálisabb játékos kellene sztem !
  8. Rooney11

    Manchester United

    Én nem mondom, hogy egy Benzema szintű csatár ne kellene a MU-ba (főleg Tevez távozása után), DE: Nézzük csak meg Wayne nyilatkozatát: "Cristiano és Carlos rengeteg góllal segítettek minket a múlt szezonban és azelőtt is, de úgy gondolom, képes lehetek a helyükbe lépni. Ehhez persze az kell, hogy a saját posztomon játsszak. A legjobb teljesítményre pedig középcsatárként vagyok képes." Benzemát ugyebár azért vennénk meg közel 40 milláért, hogy játsszon is, tehát ha valaki itt ebből rosszul jön ki az a mi Dimitar Berbatov-unk lesz. Nem azt mondom hogy nem fog játszani, de az előző évhez képest kevesebb lehetősége lesz ha úgy alakul, hogy jön Benzema. jó lenne Benzema, de nem kéne kicseszni Berbával úgy, mint Tevez-zel.
  9. Rooney11

    Manchester United

    Jobb ez így nekünk, a Pool úgyis hamarabb botlik a kicsik ellen. A Chelsea meg van akkora klasszis csapat, hogy kimásszon a gödörből. Bár a mostani formájuk alapján eléggé nagy az a gödör . . . GLORY, GLORY MAN UNITED !!!
  10. Rooney11

    Kedvenc Vers, Idézet

    "Fázom, vacogok, a halál hideg arca simogat, Nem a nyári virágeső, ami ránk dobálta a szirmokat, ... " >>>>> Children of Distance <<<<<
  11. Rooney11

    !3 szavas játék!

    lehetséges lehetne ámde
  12. Rooney11

    Manchester United

    Jaj de okos itt mindenki! Ezek az esélylatolgatások . . . XD Ronaldo a 2008/09 - es szezonban is hazaiként fog kifutni az Old Trafford gyepére !
  13. Rooney11

    Manchester United

    mindenki tudja hogy maradni fog, ezzel a félrevezetgetéssel csak nagy pénzeket szakítanak az újságírók, amugy tiszta röhej az egész, mert az MU ugysem engedi, saját döntése alapján pedig nem mehet a szerződése miatt, ENNNYYIII !!! fogja már fel mindenki hogy kamu-kamu hátán minden olyan írás hogy már aláirt a Realhoz !!!
×
×
  • Create New...