Jump to content
PirateClub.hu

bulifan

Veterán
  • Pontszám

    44
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

bulifan's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

1

Közösségi hírnév

  1. bulifan

    Bajnokok Ligája

    Megérdemelten nyerte meg az Inter a BL döntőt! DE számomra akkor is MERDA marad, főleg a 2006-os calciopoli óta, amiben "nem volt benne" és ennek köszönhetően erősödhetett meg! Remélem megint 45 évet kell várnia, hogy felülhessen Európa futballtrónjára!
  2. bulifan

    Chelsea fan!

    Grat a Chelsea-nek a megérdemelt bajnoki címéhez!! De főleg azért, mert így nem a Mu lett a bajnok!
  3. bulifan

    Bajnokok Ligája

    A merda is a döntőben Hajrá Bayern!
  4. Köszönöm a kódot.
  5. bulifan

    Juventus

    Bari–Juventus 3–1 (Meggiorini 7., Barreto 44. – tizenegyesből, Almirón 81., ill. Trezeguet 23.) Az utolsó 5 tétmérkőzésből 4 vereség, csak az Inter ellen győzelem () ! Komoly válságban a csapat! Nem akarom egyedül Ferrara nyakába varni, de lehet, hogy egy edzőváltás jót tenne. Nem tudja felrázni, motíválni a csapatot.
  6. bulifan

    Juventus

    Juventus 1-4 Bayern München Szégyenteljes teljesítmény! Mehetünk a losserek ligájába!
  7. bulifan

    Formula 1

    Én is gratulálok neked! Akkor te elfelejted pl. a magyar és az európa nagydíjat, ahol Button asszem 2-2 pontot szerzett, Vettel meg mindkét versenyen nullázot. Kevés pont szerzése mellett növelni az előnyt úgy, hogy az ellenfél nem szerez pontot mi más, mint szerencse. Én nem vitatom, hogy megérdemelte a címet, de a szerencsefaktornak is jelentős szerepe volt.
  8. bulifan

    Formula 1

    Button a világbajnok, de hatalmas mákkal! Tehetséges pilóta, az év eljén bombaformában volt, de az évad közepétől semmi extrát nem mutatott, beleszürkült a mezőnybe. A többiek kiesései, bénázásai, minden az ő malmára hajtotta a vizet, így lett világbajnok.Ez az év ilyen volt. Megérdemelte, de én személy szerint jobban örültem volna Vettelnek vagy Barichellonak. Jövőre is Go FERRARI, bár Alonso-t nem szeretem.
  9. bulifan

    Juventus

    Ez a Palermo-i zakó nagyon nem hiányzott, de megvolt már az előszele ( nem túl meggyőző játék, az utolsó 2 meccsen X). Ez a merda-nak a malmára hajtja a vizet!
  10. bulifan

    Juventus

    Real Margit oda-vissza! WE ARE BACK IN EUROPE!
  11. bulifan

    Juventus

    Juve 1-0 Torino Megkezdtük a kilábalást!?
×
×
  • Create New...