pacalt1993 Posted Október 22, 2010 Share Posted Október 22, 2010 Szerintem DownLoad, bár felesleges kiírni fórumcímek végére. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancsi111 Posted Október 22, 2010 Share Posted Október 22, 2010 Nem is annyira felesleges... Ha megnezed a "Keresek" alforumot, akkor ott lathatod a (REQ) szot minden alforum utan. Ez azert jo mert ha a legujabb hosszaszolasokat nezed, akkor a tema cimebol meg az alforum nevebol nem tudod, hogy az most keres vagy "letoltesi ajanlat", mert mindkettobe van Programok, Filmek, Zenek, stb. alforum Igy viszont mar latni fogod hogy hova sorolodik az adott topic (DL) Letoltesi reszleg (REQ) Keresesi reszleg Igy megelozheto a felesleges kattintgatas. De ez csak tipp Udv. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Október 22, 2010 Share Posted Október 22, 2010 És hogy a felhasználók tudják, hogy ha DL van egy téma címében, akkor nem szabad beleköszönni, nem szabad kérni, nem szabad csevegni!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Október 22, 2010 Share Posted Október 22, 2010 Sziasztok! Elszaporodtak a spambotok tehát szerintem lehetne üzenet témanyitás és hozzászólás nem engedélyezése 2-3 napig, talán egy hétig. Ez lehet megállítaná őket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Október 22, 2010 Share Posted Október 22, 2010 Szerintem meg a regisztráció menetét kellene megváltoztatni. Vagy meghívós rendszer kell vagy a felhasználók számainak limitálása, persze a regisztráció során véletlenszerűen generált captchákat kellene beírni.Ezt már mondta más is de úgy látszik hiába mondjuk... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Október 22, 2010 Share Posted Október 22, 2010 Talán két különböző típusú ellenőrzőkód kéne majd egy napig hsz, témanyitás pm... tilos. Nem hinném hogy nektek nem ér meg egy kis változtatást az egész ahelyett hogy valaki folyamatosan törölgeti a témákat. (amúgy talán valami közös megegyezés alapján történő törlést is meglehetne oldani a gumiszobában, ha 4-5 e,ber úgy dönt hogy ez spam és törlendő dehát emberi szemétség határa eléri az emberi h-ly-ségét, tehát ez akár egyből elvethető) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarriorXX Posted Október 27, 2010 Share Posted Október 27, 2010 Szerintem meg a regisztráció menetét kellene megváltoztatni. Vagy meghívós rendszer kell vagy a felhasználók számainak limitálása, persze a regisztráció során véletlenszerűen generált captchákat kellene beírni.Ezt már mondta más is de úgy látszik hiába mondjuk... A captchák általában csak max a usereket fogják vissza a regeléstől. Talán egyedül a recaptcha használható. Szerintem egy biztonsági kérdés többet ér pl: "Mennyi egy és 2-nek az összege?" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Október 27, 2010 Share Posted Október 27, 2010 Vagy azt.Nekem tök mindegy csak a spammerek tűnjenek el innen végre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danszter Posted Október 27, 2010 Share Posted Október 27, 2010 nem tudom volt-e már az ötlet : hasonlóan mint pl. youtube-on, minden hozzászólást lehetne vagy +-al vagy - al illetni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Október 27, 2010 Share Posted Október 27, 2010 Teljesen felesleges.Terhelné a fórummotort. Így is úgy is jelezzük egymásnak (vagy a moderátoroknak) ha tetszik illetve ha nem tetszik egy hsz.Ki így, ki úgy. :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom624 Posted Október 27, 2010 Share Posted Október 27, 2010 majd lesz regisztrációs menet változtatás amint meg lesz az új szerver, és ezt szándékosan nem piszkálják már szerintem! én is úgy gondolom hogy hatásosabb a kérdés, már én is írtam igaz nem ide vagy olvastam még olyat hogy van egy tárgymező amit nem kell kitölteni, csak üresen hagyni pl Hagyd üresen a mezőt:[___] a spambot ezt is kitölti így a regisztrációja sikertelen lenne hasonlóan mint pl. youtube-on, minden hozzászólást lehetne vagy +-al vagy - al illetni teljesen felesleges lenne, ha már gombokat akarunk hasznosabb lenne egy KÖSZI! gomb ezzel rengeteg felesleges hsz-t spórolna az oldal. csak simán számolná a kösziket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Egyetértek. Talán az lenne a legjobb ha a kitöltős verzió lenne, vagy a magyar kérdésre válasz, (egy meg 2 betű és szám) aztán 5 sikertelen (nem felhasználónév miatti) regisztráció után nem engedélyezni hogy próbálkozzon. Akárhogy is de egypárat ki KELL szűrni, ha csak a képes dologgal is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IUPLOADERI Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Szerintem 1 robotnak ez meg se kottyan alapból ilyenekre állítják be szerintem. Maximum 1-2 napos fejtörés lesz ez nekik, hogy mik ezek a magyar betűk ne nézzük le sose a robotokat ha ilyeneket tudnak akkor még miket tudnak még? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Este az jutott at eszembe, hogy talán egy hang ha felolvasna valamit és abból is csak a 2. és a 3. szót kéne leírni, lehet hogy megállítaná, főleg ha minél több ilyen hang lennne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Mennyi öt meg hetven összege? stílusú magyar nyelven megfogalmazott kérdéseket kell írni, azokat nem nagyon tudják kijátszani a robotok, amennyire én tudom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IUPLOADERI Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Látom nem értitek azt hiszitek, hogy 1 ilyen kis apróság meg állítja a robotokat? Mivel, hogy ez 1 internetes fórum a robotoknak ez lófing Tök mind1 milyen a rendszer ki lehet találni még sok 1éb hülyeséget a robotok úgy is be jutnak... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Szeretnék még smile-kat, pl a the1st-nak van egy jópár. (vagy 60-70, itt meg köbö 20) Ezzel szerintem nem leszek egyedül. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IUPLOADERI Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Mivel, hogy ez nem 1 smily oldal hanem fórum am itt van pár smily: [Pictures removed by: kephost.hu] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Hát én monjuk a smilekhez gondoltam hozzáadni deköszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batista Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Sziasztok. Tudom, hogy a hírdetésekért pénzt kaptok, de azért egy napiszaros hirdetés,eléggé ront az oldal színvonalán. Nemtudom ti hogy vagytok vele, nekem nagyon nem tetszik ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IUPLOADERI Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Csatlakozom hozzád tényleg nem annyira jó....Még ha pénz is kell az oldalnak de akkor is...miért pont 1 napiszarosat... Ide még kicsik is járnak nem csak nagyok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 @Batista: nem tudom, hogy az Adblock Plus szó mond-e neked valamit, de ma már szinte valamennyi böngésző alatt lehet blokkolni a reklámokat, amik egyrészről így nem zavarnak az állandó villogásukkal, másrészt gyorsabban is töltődik be az oldal reklám nélkül. De nézzük meg ezt az igen bonyolult problémát a gyakorlatban! A főoldal Internet Explorer alatt, mindenféle kiegészítő nélkül: És Firefox alatt az Adblock Plus kiegészítő mellett: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Csatlakozom hozzád tényleg nem annyira jó....Még ha pénz is kell az oldalnak de akkor is...miért pont 1 napiszarosat... Ide még kicsik is járnak nem csak nagyok... Kicsit sántít ez a megállapítás.A fórum szabályzata tartalmaz egy ilyen pontot: " Az oldal felnőtteknek szánt anyagokat tartalmazhat, ezért mindenki saját felelősségére regisztrál és böngészi az oldalt. A felhasználók korát technikailag lehetetlen teljes biztonsággal ellenőrizni, ha nem szeretnél felnőtteknek szóló tartalommal találkozni, akkor kerüld el a megjelölt fórumokat, a többi fórumban ezt a moderátorok szigorúan szűrik, de mivel a fórum utólag moderált, előfordulhatnak ilyen tartalmak is. " Ezek után nincs miről beszélni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batista Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Egilis Engem nem a reklám zavar, azzaé, hogy ott villog meg minden, hanem hogy mit reklámoz az oldal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merida Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Másik fórumban jött elő megint az offolós téma, a felesleges köszönömök, ezek kiszűréséhez lenne egy két javaslatom: Azt kellene csinálni hogy kötelezővé kellene tenni azt, hogy minden feltöltő zárja le a témát, amit nyitott, és akkor sokkal kevesebb munka lenne az oldallal. Max aki nagyon vágyik a köszönömökre az nyit egy köszönöm témát, és oda mindenki írhat aki akar. Vagy más warezoldalon láttam olyat, hogy minden téma le van zárva, és van egy "Köszönöm" gomb, és a téma alján található azoknak a felhasználóknak a neve akik megnyomták a gombot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Nem kell lezárni a témákat.Teljesen felesleges. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IUPLOADERI Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Szerintem is felesleges mert biztos, hogy nem fogok erre nagyon oda figyelni mivel, hogy én ha elkezdek feltenni dolgokat akkor biztos nem fogok megállni még 1 kattintás ereéig sem. Ezen felül a Moderátor dolga moderálni a 0 IQsokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merida Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Nem értem az elméletet, na mindegy. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HunDavid Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Lehetne egy olyan topick hogy halott linkek gyűjtése! Ahova a felhasználók gyűjtenék a halott linkeket a és moderátorok néha benézve a topickba törölnék azokat topicokat! Ez egy másik oldalon tökéletesen bevált és működött rengetek halott link összegyűlt! Ha van már ilyen topic akkor bocs! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Van ilyen topic, de az csak a moderátoroknak elérhető! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts