Jump to content
PirateClub.hu

HunDavid

Veterán
  • Pontszám

    85
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: HunDavid

  1. HunDavid

    Elgondolkodtató filmek

    South Park összes része!
  2. HunDavid

    Jersey Shore

    Ennyire fertőző ez a műsor?
  3. HunDavid

    Silent Hill 2: Revelations 3D

    Remélem nem 60 perces vagy 90 perces rövid film lesz hanem vagy minimum 120 perces! És remélem lesz olyan jó mint a játék!
  4. Hát ezeket jó volt olvasgatni! Ha ezekből a történetekből még könyvet is kilehetne adni! XD
  5. HunDavid

    Sokkot is okozhat az első pornófilm!

    Legjobb az amatör pornó! Amit a dagatt kovi csinál pornó filmet az valami rettenetesen sz@r!
  6. HunDavid

    Ki mire gerjed be?

    Elöbb legyen szép a csaj! De imádom a szép nöi lábakat!
  7. HunDavid

    Ötletek A Fórumhoz

    Nem lenne jobb ha az összes regisztrált felhasználónak nyitva lenne és be tudnák linkelni a halott linkes topikokat a moderátoroknak?
  8. HunDavid

    Ötletek A Fórumhoz

    Lehetne egy olyan topick hogy halott linkek gyűjtése! Ahova a felhasználók gyűjtenék a halott linkeket a és moderátorok néha benézve a topickba törölnék azokat topicokat! Ez egy másik oldalon tökéletesen bevált és működött rengetek halott link összegyűlt! Ha van már ilyen topic akkor bocs!
  9. HunDavid

    Bigtorrent.eu

    Kitöltöm regisztrációs dolgokat utána rámegyek a regisztrálásra és ezt kapom: MYSQL ERROR:
  10. HunDavid

    Bithumen

    Hát nem tudom nekem nem jött be ez a BH mindenki hirdeti hogy milyen atom jó aztán 1x bekerültem a darkside végett de amire rá keresetem dologra 60% nem találtam meg! Seedelni meg végképp nem tudtam!
  11. HunDavid

    Fogsz venni 3D TV-t?

    A mai TV-ket is lehet használni számítógéphez!
  12. HunDavid

    Fogsz venni 3D TV-t?

    A nagyáruházakba már 250ezer Ft körül lehet kapni!
  13. HunDavid

    Jersey Shore

    LOL! A valóságos snooki XD http://www.youtube.com/watch?v=XlK-lcpIwW4 Itt meg Kyley-B http://www.youtube.com/watch?v=9MgLZWam1tQ
  14. HunDavid

    Fogsz venni 3D TV-t?

    Még a HD TV se általános nem hogy pár év múlva a 3D TV!Jó oké hogy a boltokba már csak HDTV-t lehet csak kapni de az emberek többségének még HD tv-je sincsen!
  15. Már a hirdetés képeiből lehet gyanítani egy kicsit hogy ez star-chat kamu! Meg alapból az oldal tartalmából hogy semmi regisztráció bővített keresés kemény három lehetőségből áll! A bemutatkozó szövegek 2-3 sorosak max 4! A női hirdetések 90%-nál olyan bemutatkozó szöveg vannak amit általában egy férfi hallani akar: Szex,alakalmi kapcsoalt,stb A férfi hirdetéseknél 90%-nál ugyan ez amit általában egy nő akar hallani:becsületesség,őszinteség,"én csak magamat adom",stb Kezdőnek kell lenni az internet világában hogy ezt az ember bevegye!
  16. Ismered azt a keresési formát hogy a Google képkeresőbe egy játék vagy egy zene albumának a címét beírod és valamelyik borító kép egy nyitott warez fórum vagy warez blog aminél egy letöltő link is van mert ugye a letöltő linkhez mellékelték a borító képet! Néha Google képkeresőbe keresek letöltő linket és 75%-ba meg is találom!
  17. A vásárlók nem csak hogy nem várják a 3D-t, hanem még betegek is lesznek tőle – legalábbis egy részük. Mások nem adnának plusz pénzt, vagy csak nagyon keveset, az élményt nem fokozza a technológia, a szemüveg viszont kényelmetlen és macerás. Én úgy vagyok vele hogy ha sok pénzem lenne se érdekelne!
  18. HunDavid

    Ötletek A Fórumhoz

    Szerintem a Letöltési Fórumokat le kellene zárni hogy ne lehessen hozzászólni!Mert vannak emberke aki még mindig ott köszönik meg a feltöltést! Ha meg valami gond van a feltöltéssel akkor ír privátot a feltöltőnek!És warnokat se kell osztogatni ezért!
  19. HunDavid

    Feliratos vagy szinkronos?

    Mindig megvárom a Szinkront.
  20. HunDavid

    South Park vs. Family Guy

    Az elég furcsa hogy a Family Guy és a Amerikai Fater különböző politikai nézetet képviselnek mivel az alkotójuk ugyan az mindkettőnek!
  21. HunDavid

    Jersey Shore

    Na erről beszélek lényegében! http://divat.hu/cikk/Jersey_Shore__divatos_a_butasag_/2426
  22. HunDavid

    Jersey Shore

    Az volt eddig a legkomolyabb hogy egyik csávó "véletlen szerűen" leintett egy taxit és a taxiban ÉPP volt műszerfalon egy kamera ami vette hogy mi történik a taxiba és mit mond! Itt egy kép sminkek nélkül itt látszik ezen a Snooki nevű lányon hogy ázsiai!Én nem nagyon tudtam eldönteni a sok smink és az agyonszolizott bőre miatt Abban a Sammi-be is van egy ki ázsiai huzat nem?
  23. HunDavid

    Resident Evil 5

    Én inkább újabb capcom által készített Resident Evil filmet várok!
×
×
  • Create New...