pjotr666 Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 Az szép! És ha a kevlár durrant el, akkor a simával mit fog csinálni? Most sport kipufogón gondolkozom Csak nem tudom melyik típus amit érdemes rá venni Meg, hogy melyik illik rá... Van tippetek szóljatok léci! Folytattam az index alatt a nonfit : Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 az 50es hengerre a laser Xpro a legjobb ! Amúgy szerintem a fejidomra is tolj valami matricát..meg cseréld le a tükröd..valami fajára..F1 stílusú a jó : D nekem is azok vannak-voltak-fent. pici UP : Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 a biztonság kedvéért. : .4 gyertya fél liter benzin 2 szij(sima ) 1 kontrasztrugo (KÉK) 2 szett kuplung rugo, 2 szett görgö.. ennyi van a ülésalatt:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 Embeeeer nem vagy semmi Pjotr, milyen a blokkod? fekvő mina? amúgy warnboy, én is hallottam már, hogy 50esre a laser xpro a faja, de ez komolyan igaz? láttad már működni a csövet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 láttam! és igaz..délután rakok fel képeket,mert van 1 újságom ahol vannak ilyen kipótesztek és elég joldolgozik..Eladó a reverse 25ért, jön az EVO1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjotr666 Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 Pjotr, milyen a blokkod? fekvő mina? Hááát asszem sr-blokk ami benne van gyárilag! Warnboy amúgy 70-es a picike, és 70-es kipufogó kell rá akkor ugye? Matrica majd kerül a fejidomra, csak régóta nem találok odaillőt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 igen. ha 70es akkor szerintem ha alu akkor egy s6 pro replika elég rá.. ha vas : akkor egy gianelli reverse a legjobb választás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=solbfy2gKYM ez nagyon raj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 Egyetértek warnboy a kipuff ajánlásoddal úú ez a videó....meghalok warnboy majd pls dobd fel akkor azt a kipós cuccot! amúgy néztem youtube-on vidiket róla, a hangja szép! meg a kipu is...csak nem tudom, hogy jó választás-e a krómozott.:/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 megvan az evo1... csak át kell alakitani mer piaggio blokkra való..hnap neki fogok sztem.. tervbe van :egy Stage6 V-Force Tassinari membránház 11.278Ft egy malossi short szivócsonk 14.542Ft Malossi Vákumdob 7.615Ft és nekem kifújt a tuning..aztán ráállok az optikára...gondolok itt, digit km óra. ledes hátsó lámpa stbb.. videok http://youtube.com/watch?v=Yss_q1kvkbo http://youtube.com/watch?v=xJpaVQg7N8E Na ez már igen..nézd meg honnan jön..és milyen hangja van..meg ,hogy hogy megy a felsorolt cuccok elég borsos árúak... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Május 25, 2008 Share Posted Május 25, 2008 húú az első nagyon faja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Május 25, 2008 Share Posted Május 25, 2008 http://youtube.com/watch?v=Iw87l5aVfdI ez elég jol megy .. MEG VAN AZ EVO1!! Hétvégén átlesz alakitva a blokkomra...nagyon jóljártam...még egy E számot is beleveretünk ,hogy ha lesz a rendszámozás akkor ne kérdezgessék már ,hogy pálya kipó és nem utcai....raj nagyon..tegnap velem aludt az evooo Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjotr666 Posted Május 26, 2008 Share Posted Május 26, 2008 hehe kis hack nem árt, ha van ( e-betű ) Mennyi is volt? meg hogy is néz ki? Képeket rakhatnál, ha tudsz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Május 26, 2008 Share Posted Május 26, 2008 hehe tudsz warnboy de figyi használd már a "szerkeszt" gombot, mert csúnya világ lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjotr666 Posted Május 26, 2008 Share Posted Május 26, 2008 OFf:Semmi gond lessz másik nick-je ON: Nem tudom asszem nem raktam még a bukómrol képet Ez is fényvisszaverős... És nem tudom, hogy rakjak-e inkább valami tribal matricát, mint a motoron, vagy maradjon ez? Vélemény? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorka Posted Május 26, 2008 Share Posted Május 26, 2008 Mallosi 70-es henger,Mallossi főtengyel +hajtókar,pollini 16 -os röpsúlyház,mallosi kuplung 3 pufás:Pmallosi végátéttel,21-es karbi ,pollini nagy légszűrő ,akkro még a kuplungban nagy rugó piros a kicsikre meg már nem emlékszem:Pennyi:)lehet valamit kihagytam:)jah a szívócsonk is mallosi karbon lamelákkal:) Nekem most ez van a robogómba Amugy ha eladó lenne mennyit adnátok érte?? Ja a karbit kikellene cserélnem 17,5 re vagy max 19-esre elég sokat eszik ez a 21-es Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Május 26, 2008 Share Posted Május 26, 2008 Hát vagy 180000-200000 ft. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Május 26, 2008 Share Posted Május 26, 2008 az nagyon sok érte.. én adnék érte olyan 100.at de az a legteteje..nem okosításból mondom , de az a gyári kipó sokat levesz a " malossi hengered teljesitményéből "....ha már 2t akkor pörögjön...alu powáá.... ennyi ma csinálgattam a motort..ha valakit érdekel akkor rakok fel képeket..apropó holnap megyek festéket venni amúgy motoroska te egy vetítőgép vagy...régen voltál fent nálam emesenen......mikor küldted azta aprilia rallyt..tod a kék szinű ezüst Dh kormányost..először azt mondtad,hogy a tied..aztán kértem több képet róla, és egyből az egyik hawerodé volt..az ilyen embereket utálom... Evo1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Május 26, 2008 Share Posted Május 26, 2008 Pjotr, sztem a halálfej laza, a szélére mehetne tribal! Motorka, a karbon lamellás cucc nem véletlen membárnház? mert szívócsonkot írtál... Warnboy, ezt ti szabtátok a malára? faja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Május 26, 2008 Share Posted Május 26, 2008 aha..apropó ... ha bárkinek kell kipufogó.. van mindegyikről pontos méretünk..olcsóba lemásoljuk....hétvégén beleverjük az e számot , le lesz krómozva.. raj lesz =) egy kis upp ÉS a híres varázs dobozom..komplett motor van benne : ) kellet az új gumi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjotr666 Posted Május 26, 2008 Share Posted Május 26, 2008 Hááát a bukót már nem okosítom De itt van kép, folytattam az elejét Picit vastagítottam az íveken, és az utsó kettő alul megint vékony lessz... Ütős szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Május 26, 2008 Share Posted Május 26, 2008 Tetszenek a matricák.. egy kép lemaradt..új lendkerék érkezik .. minusz 150gramm : http://kepfeltoltes.hu/view/080525/P4160043_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Május 26, 2008 Share Posted Május 26, 2008 Sztem marhajó, és egyedi!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 Na a héten megérkezik a könnyitett lendkerék, megveszem ma a festéket...Evo1 átalakul..Alakul a nyári konfig.. Még a végén cserélem az athenaát..és veszek egy stage6 racinghengert..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 azt nem tennéd rosszul bár athena is eléggé powaaa no tegnap kicsit kipofoztam a gépet, és végre nem köpködi a légszűrőmet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 Legyen up?? Hallod felraktuk az újgumit..még a motor hátulján is emelt .. azért dúrva.. 130as gumi helyett 140es van fent..észre vehető.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 legyen up? naa az jó már nem ártott, slickel korcsolyáztál amúgy nekem alapból elől 130as, hátul meg 140es Michelin Pilot gumma van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 jó! de a te felnid egy collal nagyobb.. az enyém a kis 12es heidenau K58as gumival..újonnan 10300 forint 140-60-12 elől meg a jó kis pirelli..azt is cserélem amint jó lesz a gyújtásom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 igen nekem 13mas Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjotr666 Posted Május 29, 2008 Share Posted Május 29, 2008 A gumi nekem mind1 a jog után ezek a vastagabb gumik, úgy fognak, hogy csak na!!! De figyi, ha a blokkba valami folyamatos nyöszörgős fémes hangot hallok, akkor az mi lehet? Alapjárat felett picivel lehet hallani a legjobban! Mi lehet az??? És nem gyorsul a hang a fordulattal nagyon! tehát szerintem nem vario, vagy kuplung.... Pánik kezdi uralni a mocizást, mikor rágondolok, hogy valami "nyöszörög" a mociban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts